http://www.dailymotion.com/video/xk38i6_wlw-sortilegio-cap-23_shortfilms
Sortilegio 23. sērija
Сообщений 1 страница 19 из 19
Поделиться202.07.2009 14:27
Šausmas..visi tie ļaunie velk arvien ciešāku mezglu ap MH un Aleksu.. Viens jau ir, ka Aleksam uzņēmumu grib atņemt, tās tur izdomāt mīļāko Marijai Hosē, bet pavisam kas cits, ja šie abi rezultātā izšķirsies.. ak.. un pāri tam visam , viņi abi ir tik mīlīgi kopā Skatos uz viņiem abiem un atceros to pirmo brīdi , kad MH ieraudzīja Aleksu - to fotogrāfiju.. tad jau viņa vēl nenojauta to, kāds viņš ir un kas viņš viņai būs
Izskatās, ka arī Televisa pārņema to stilu, kad entradu vairs neliek sākumā..
Поделиться303.07.2009 11:04
Šausmas..visi tie ļaunie velk arvien ciešāku mezglu ap MH un Aleksu.. Viens jau ir, ka Aleksam uzņēmumu grib atņemt, tās tur izdomāt mīļāko Marijai Hosē, bet pavisam kas cits, ja šie abi rezultātā izšķirsies.. ak.. un pāri tam visam , viņi abi ir tik mīlīgi kopā Skatos uz viņiem abiem un atceros to pirmo brīdi , kad MH ieraudzīja Aleksu - to fotogrāfiju.. tad jau viņa vēl nenojauta to, kāds viņš ir un kas viņš viņai būs
aha, es pilnīgi nevaru izturēt, ka Bruno tagad mēģinās Aleksu pataisīt par jukušu un ka vēl Viktorija to zināmā mērā negribot atbalsta nu saprotams, grūti pieņemt viņai patiesību, bet tomēr.....tagad viņa domās, ka Aleksam kaut kas nav kārtībā, ja viņš kaut ko tādu varēja izdomāt...
Ehh...nu protams Marija Hosē un Alekss - mīļi
Поделиться403.07.2009 11:40
aha, es pilnīgi nevaru izturēt, ka Bruno tagad mēģinās Aleksu pataisīt par jukušu un ka vēl Viktorija to zināmā mērā negribot atbalsta nu saprotams, grūti pieņemt viņai patiesību, bet tomēr.....tagad viņa domās, ka Aleksam kaut kas nav kārtībā, ja viņš kaut ko tādu varēja izdomāt...
Galvenais tak, ka MH zinās, ka viņš nav jucis!
Поделиться503.07.2009 12:50
Galvenais tak, ka MH zinās, ka viņš nav jucis!
Jā, tas gan, un būs kopā ar viņu un atbalstīs visās nedienās
Поделиться603.07.2009 17:13
beidzot noskatījos pa vduvām dienām, kaut kā ilgāk un ilgāk skatos. man patīk, kā bruno nebeidzami vērpj. un vienīgā spēcīgā epizode bija mh un viktorijas saruna.
Поделиться703.07.2009 17:18
beidzot noskatījos pa vduvām dienām, kaut kā ilgāk un ilgāk skatos.
nu kaut kas ir tāds, ka es skatos un tomēr arī jūtu, ka Carla Estrada ar visiem savējiem ir spējīga labāk visu uztaisīt..It īpaši, atceroties, kāds bija Pasion Ja man ir garlaicīgi, tad es pārtinu tālāk(lai laiku netērētu)- un tomēr es tā daru ar katru telenoveli, tāpēc īsti nepiekasos un priecājos par tiem brīžiem, kuri liek priecāties
Поделиться803.07.2009 17:30
nu es pagaidām neko neesmu pārtinusi, bet mēdzu paralēli ko citu darīt un tik klausīties, kas tur notiek.
Поделиться903.07.2009 17:51
bet mēdzu paralēli ko citu darīt un tik klausīties, kas tur notiek.
tā arī gadās
Поделиться1003.07.2009 18:26
tā arī gadās
nu šādi es darbā skatos arī savus Los Victorinos. Tik ar MSED viss savādāk.
Поделиться1103.07.2009 19:01
nu šādi es darbā skatos arī savus Los Victorinos
Bet vispār es ar tā pamanīju, ka galvenais klausīties, ko runā.. galu galā , ja gribēsies ieraudzīt sejas izteiksmi, vienmēr var ekrānu ar video ieslēgt un patīt atpakaļ.
Поделиться1210.07.2009 19:11
Šausmas..visi tie ļaunie velk arvien ciešāku mezglu ap MH un Aleksu.. Viens jau ir, ka Aleksam uzņēmumu grib atņemt, tās tur izdomāt mīļāko Marijai Hosē, bet pavisam kas cits, ja šie abi rezultātā izšķirsies..
Njā, man arī par to bail..
Rēcīgi bija ka Rakela dzērumā uzplijās Aleksam..
Smējos par Donju Felipu, Čučo un to Izagirru (vai kā viņu tur).. Felipa tāda flirtētāja.. No sākuma ar MH tēvu, tagad ar donu Čučo.. Bet Čučo ir forš.
un pāri tam visam , viņi abi ir tik mīlīgi kopā Skatos uz viņiem abiem un atceros to pirmo brīdi , kad MH ieraudzīja Aleksu - to fotogrāfiju.. tad jau viņa vēl nenojauta to, kāds viņš ir un kas viņš viņai būs
Jāāāāā...
Izskatās, ka arī Televisa pārņema to stilu, kad entradu vairs neliek sākumā..
Vai arī viņas izgriež.. Vai arī parādās vidū un tad viņas izgriež..
Поделиться1310.07.2009 20:41
Vai arī viņas izgriež.. Vai arī parādās vidū un tad viņas izgriež..
jāa.. tagad es arī entradas vairs neredzu.. nepaspēja uzspīdēt, jau atkal nav..
Поделиться1410.07.2009 21:00
jāa.. tagad es arī entradas vairs neredzu.. nepaspēja uzspīdēt, jau atkal nav..
Es pēc viņām sevišķi neskumstu..
Поделиться1510.07.2009 21:03
Es pēc viņām sevišķi neskumstu..
es ar nē..man pietika ar 3 redzētām reizēm, turklāt jebkurā brīdī var paskatīties atkal.. Bet no otras puses - man tomēr patīk ta entradas loma seriālā.. īpaši man patīk, kad ik pēc laika pamaina kaut ko entradā - nu vismaz Telemundo tā dara, Televisa, cik atceros, nē
Поделиться1610.07.2009 21:05
īpaši man patīk, kad ik pēc laika pamaina kaut ko entradā - nu vismaz Telemundo tā dara, Televisa, cik atceros, nē
Tas arī man ļoti patīk.
Поделиться1710.07.2009 21:12
un vēl man patīk, kad varoņi kaut ko runā entradā.. nu piem. kā tas Zorro entradas beigās bija, un Traicion - Hugo runāja
Поделиться1810.07.2009 21:15
un vēl man patīk, kad varoņi kaut ko runā entradā.. nu piem. kā tas Zorro entradas beigās bija, un Traicion - Hugo runāja
Nepievērsu uzmanību.. Ā, jā, Zorro Kristians runāja. Forši!
Поделиться1910.07.2009 21:16
Ā, jā, Zorro Kristians runāja
aha!