TelenovelesLV

Объявление

Failu hostings
Raksti/intervijas latviešu valodā, galerijas, video un pārējās sadaļas pieejamas fanu kluba biedriem!!!!
Tulkotie materiāli latviešu valodā ir fanu klubs īpašums!

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » TelenovelesLV » #Telenoveles » Corazon Salvaje (Televisa, 2009)

Corazon Salvaje (Televisa, 2009)

Сообщений 21 страница 40 из 66

21

aNgeL написал(а):

u Kolungu tik viegli nelaidīs prom no galvenajām lomām.. Viņš izskatās arvien labāk, manuprāt! Nu ja, tas gan - wnk jāveido atbilstošāk vecumam tās galvenās lomas.. kāda starpība - 20 gadi varonim, vai 40 - vienalga mīlēt var gan viens , gan otrs.. nu tikai tas otrs pat ir tāds pieredzējošāks un jēdzīgāks pat :D
Bet vienalga tie gadi tik ātri skrien :S

nevar nepiekrist

aNgeL написал(а):

Par to Yanezu - Viņš Meksikā vai tad arī nepatīk skatītājiem? Galu galā gaumes riktīgi atšķiras.. nu kaut vai, ja piemin mas sabe el diablo - mēs te forumā dievinām, bet citur seriālam tie reitingi ir zemi.. laikam es nebrīnītos, ja arī ar  šo rimeiku varētu būt līdzīgi - kaut kur ta gan jau tas patiks cilvēkiem..

Protams, ka tas ir skaidrs ka vieniem nepatiks, bet būs arī tādi kam patiks.
Piemēram Meksikas mājaslapā atsauksmes par Janjesu, Mejiu un šo rīmeiku kā tādu nav no tām labākajām.

0

22

mmaarriiaa написал(а):

Protams, ka tas ir skaidrs ka vieniem nepatiks, bet būs arī tādi kam patiks.
Piemēram Meksikas mājaslapā atsauksmes par Janjesu, Mejiu un šo rīmeiku kā tādu nav no tām labākajām.

nu ja.. Bet tomēr tos rīmeikus taisa bez maz vai katrai telenovelei.. un vienalga, ja tēlo citi aktieri, tad tas jau nozīmē, ka tā būs pavisam cita telenovele ar citiem varoņiem, jo katrs aktieris atveidos savādāk vienu un to pašu varoni. No vienas puses, lai jau dara ko grib..Mēs jau varam neskatīties, un tie kuri gribēs, tie varēs priecāties un skatīties.

0

23

aNgeL написал(а):

nu ja.. Bet tomēr tos rīmeikus taisa bez maz vai katrai telenovelei.. un vienalga, ja tēlo citi aktieri, tad tas jau nozīmē, ka tā būs pavisam cita telenovele ar citiem varoņiem, jo katrs aktieris atveidos savādāk vienu un to pašu varoni. No vienas puses, lai jau dara ko grib..Mēs jau varam neskatīties, un tie kuri gribēs, tie varēs priecāties un skatīties.

Pareizi, tā jau tas vien ir.
ja būs janjess tad neskatīšos.
viss notiks neatkarīgi no tā ko domā citi
savā ziņā pareizi, ka ar citiwem aktieriem visa telenovele liekas cita

0

24

mmaarriiaa написал(а):

savā ziņā pareizi, ka ar citiwem aktieriem visa telenovele liekas cita

mmaarriiaa написал(а):

ja būs janjess tad neskatīšos.

kamēr es domāju, ka būs Adela un Helēna Rojo kā viņas māte, tikmēr apdomāju, ka par spīti visam pārējam , gribētu skatīties.bet nu tagad - tad jau redzēs, kas tur galu galā būs ar tiem aktieriem..un tāpat jau ir vesels saraksts ar telenovelēm, kuras gribu noskatīties..Pagaidām iespējams aprobežošos ar rīmeika - oriģināla skatīšanos :D

0

25

aNgeL написал(а):

.Pagaidām iespējams aprobežošos ar rīmeika - oriģināla skatīšanos :D

:D Man viņš kā oriģināls - foršs.

aNgeL написал(а):

kamēr es domāju, ka būs Adela un Helēna Rojo kā viņas māte, tikmēr apdomāju, ka par spīti visam pārējam , gribētu skatīties.bet nu tagad - tad jau redzēs, kas tur galu galā būs ar tiem aktieriem..un tāpat jau ir vesels saraksts ar telenovelēm, kuras gribu noskatīties..

Savā ziņā tas forši atkal redzēt viņas abas šādā lomā, bet neko par aktieriem nevar zināt.

0

26

http://www.radioformula.com.mx/images/sections/previews/153511.jpg

http://www.quien.com/media/tops_home/home_4_1250494782.jpg

http://www.quien.com/media/2009/08/17/aracely.jpg

0

27

[реклама вместо картинки]

Tie baltie cimdi galīgi tur neder. vajadzēja melnus vai sarkanus. Bet vispār viņa izskatās pēc padauzas. Jā, nu Eimes izskatā viņa protams, bet nu nē - Eime lai arī bija padaudza, tomēr prata izlikties par godīgu un kārtīgu. Šitas ir stipri pārspīlēti.

0

28

man, protams, grūti spriest par piemērotību un atbilstību lomām, jo neesmu redzējusi oriģinālu-rīmeiku, bet nu... Janjess man nekad nav paticis un nez vai kādreiz patiks. Es vispār nesparout, ko viņā ir atraduši un kā viņam var dot galvenās lomas...

Nu, nezinu, cik atbilstoši tēlam, bet man patīk šīs pēdējās foto, mm, sarkanā ^^

0

29

No sākuma pat padomāju ko Andrea Lopez dara Corazon Salvaje rimeikā? Ar kādu trešo bildi sapratu, ka tā ir Arasēlija... :D

0

30

Producenti diemžēl dara visu,lai seriāls izgāztos,vai tiešām viņi domā,ka skatītāji spēs uztvert Eduardo Janjesa atveidoto Velna Huanu kā gados jaunu vīrieti?Viņam pašam varētu būt dēls tādā vecumā,kā Velna Huans.

0

31

Jau klīst baumas, ka starp Araceli un Janjesu ir flirts... :D

0

32

albalonga написал(а):

Jau klīst baumas, ka starp Araceli un Janjesu ir flirts

vai nēe.. tās ir sliktas baumas.. :S

0

33

albalonga написал(а):

Bet vispār viņa izskatās pēc padauzas.

Tas bija pirmais, ko es par viņu padomāju. Viņa patiešām atgādina padauzu - jau no skata, jo cik saprotams tajā laikā augstākās sabiedrības piedienīgās dāmas tik izaicinoši neizskatījās.

albalonga написал(а):

Jā, nu Eimes izskatā viņa protams, bet nu nē - Eime lai arī bija padaudza, tomēr prata izlikties par godīgu un kārtīgu. Šitas ir stipri pārspīlēti.

tieši tā tas ir pārspīlēti,, jo šeit jau no malas ir pateikts kāda ir Eime, bet īstenībā viņa izskatījās piedienīga, bet tāda nebija.
Atkal šeit lieta ir tāda, ka galvenajā lomā ir dvīnes, tāpec jau arī tiek taisīti tik lieli pretstati.
Janjess izskatās pabriesmīgi, mati arī šķiet viņam nav mazgāti un ķemēti kādu mēnesi - nu galīgi pēc Velna Huana neizskatās.

Terēze написал(а):

Producenti diemžēl dara visu,lai seriāls izgāztos,vai tiešām viņi domā,ka skatītāji spēs uztvert Eduardo Janjesa atveidoto Velna Huanu kā gados jaunu vīrieti?Viņam pašam varētu būt dēls tādā vecumā,kā Velna Huans.

Ja viņš izskatītos normāli, tad vecums nebūtu tas trakākais.
Man šķiet, ka Andress izkonkurēs pašu Huanu.

Paloma написал(а):

Janjess man nekad nav paticis un nez vai kādreiz patiks. Es vispār nesparout, ko viņā ir atraduši un kā viņam var dot galvenās lomas...

Nezinu, ko atrod. man viņš nekad nav paticis.

Norkys написал(а):

No sākuma pat padomāju ko Andrea Lopez dara Corazon Salvaje rimeikā? Ar kādu trešo bildi sapratu, ka tā ir Arasēlija... :D

Laikam rudo matu dēļ, man šķiet, ka tā ir parūka.

0

34

mmaarriiaa написал(а):

Laikam rudo matu dēļ, man šķiet, ka tā ir parūka.

man šķiet, ka bija diezgan uzkrītoši redzams, ka tā ir parūka

0

35

Areceli otru varoni sauls Regina, nevis Monika - tomēr redz ka pamainīja biki vārdus. Renē Csados atveisos Noelu - Juana draugu un audže tēvu savā ziņā. Ziniet - man Renē Csados vienmēr ir paticis, bet viņam piestāv komiskas lomas.

0

36

Man gan patīk, kā Aracely izskatās! Un cimdu krāsai arī nav ne vainas.. ja tie būtu sarkani, tad būtu par daudz sarkanīgo toņu, bet melnā krāsa ir ļoti spēcīga savienojumā ar sarkanu, baltā vismaz kopā kaut ko bišķi mierīgāku veido.. turklāt lietussardziņš viņai arī gaišs.

0

37

nu vot, man ar patīk! :P cita lieta, protams, cik tas atbilstoši tēlam, un fakts, ka tā jau nu dāmas nestaigāja.... Bet izskatās labi viņa! ^^

ak, nu par kuriem nav baumots, ka flirts un romāns? :D to vien māk, kā baumot tādas lietas :D

0

38

viņa izskatās nedabīga. par Huanu vsp neizteikšos... khem... pēc Eduardo Palomo kkas šitāds vnk neies krastā.

0

39

angelina написал(а):

viņa izskatās nedabīga. par Huanu vsp neizteikšos... khem... pēc Eduardo Palomo kkas šitāds vnk neies krastā.

Piekrītu

albalonga написал(а):

Jau klīst baumas, ka starp Araceli un Janjesu ir flirts... :D

Nav jau zināms kā ir  īstenībā, bet es tam neticu.
Luis Migels parasti nepiekrita tam, ka viņa filmējas, bet šeit piekrita, jo nu redzams, ka ar tādu kā Janjess diezvai viņa sievai kaut kas būs.

0

40

mmaarriiaa написал(а):

Luis Migels parasti nepiekrita tam, ka viņa filmējas, bet šeit piekrita, jo nu redzams, ka ar tādu kā Janjess diezvai viņa sievai kaut kas būs.

:D :D :D :D :D

0

Вы здесь » TelenovelesLV » #Telenoveles » Corazon Salvaje (Televisa, 2009)