TelenovelesLV

Объявление

Failu hostings
Raksti/intervijas latviešu valodā, galerijas, video un pārējās sadaļas pieejamas fanu kluba biedriem!!!!
Tulkotie materiāli latviešu valodā ir fanu klubs īpašums!

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » TelenovelesLV » Jaunumi/Новинки » Es to paredzēju!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Es to paredzēju!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Сообщений 1 страница 20 из 20

1

Kāds ir lasījis sākumu manam darbam Mas que yo imagine???? Nu kas ir lasījis jau noteikti saprot darba jēgu - galvenā varone, kuru atveido Gaby Espino, pametīs savu vīru, kuru atveido Cristobal Lander, lai būtu kopā ar savu telenoveles partneri, kuru atveido Jencarlos Canela.

Un darba ievadā rakstīs - kas varētu būt, bet nav... Tas tāpēc, ka pat skaļi neuzdrīkstējos izteikt savas domas, ka tomēr varētu būt. Pārak jau nu man gribas, lai ir. Piedodiet, ka tā. Piedodiet. Es mīlu Gaby un būšu viņas pusē, lai kas arī notiktu, bet jāatzīstas, ka man Cristobals nekad nav paticis. Pirms iepazinās ar Gabiju, viņs bija neizdevies advokāts un Misters Venecuēla finālists. Ārpus Venecuēlas neviens neko par viņu nezināja, arī Venecuēlā tik daži. Un nu kur viņš ir??????? Nez, nez...

Bet viss šis ievads ir tāpēc, ka - TAS IR NOTICIS - netā sāk parādīties baumas par Gabijas un Jencarlosa romānu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cristobala došanās uz TV Azteca un tainošanās žurnālistiem, ka viņš joprojām ir kopā ar Gabiju un ir ļoti laimīgs baumas tik apstiprina. Bet Gabija klusē un filmējas ar Jencarlosu visintīmākajās ainās, kādās viņa jebkad filmējusies (nākamās nedēļas avance). Un vispār jau manis litkie bilžuki no filmēšanas laukuma - nu ļoti viņi abi draudzīgi - to nevar nepamanīt. Te nu ir pirmais diezgan oficiālais baumu rakstiņš. Gaidīsim, kas notiks tālāk, bet es fanoju, ka piepildās tas, ko paredzu. hahahahahaha

http://s45.radikal.ru/i108/0907/1e/297ca767c034.jpg

Los protagonistas de la telenovela ‘Mas Sabe el Diablo’ que transmite la cadena Telemundo andan dandose besos en los pasillos de la televisora, publicaron una revista popular de USA.

Cuentan que Jencarlos Canela y Gaby Espino andan de romance y Gaby que esta casada con Cristobal Lander estan pasando por una crisis matrimonial.

A pesar que Gaby y Cristobal tienen una nena, no lucharon por mantenerse unidos.

Esto dio lugar para que Jencarlos tuviera galanterias con Gaby y se convirtiera en su paño de lagrimas.

Este rumor podria ser cierto ya que Lander se une a la telenovela ‘Pobre Diabla’ de TV Azteca, por lo tanto el se va a Mexico y Gaby se queda en USA sola con su hija.

La separacion de la pareja es eminente ya que al ellos separarse le queda el camino libre a Jean Carlos para consolar a la hermoza venezolana, y darle su tazita de canela.

Eso sin dejar atras al cubanoamericano de Canela que esta de chupete, aunque Lander tambien tiene lo suyo, esta guapisimo.

0

2

:O  :O  :O  :O  :O

ja es te vēl šādi sēdēšu ar muti vaļā, man tūlīt jautās vai ar mani viss ir labi...

0

3

Norkys написал(а):

ja es te vēl šādi sēdēšu ar muti vaļā, man tūlīt jautās vai ar mani viss ir labi...

un - vai ar tevi viss ir labi? Kā jūties?  :D

0

4

esmu šokēta, jo man tas pat sapņos nebija rādījies. (tev gan laikam bija) :D
Kristobals man arī īpaši nav paticis, nu vismaz vizuāli, jo nevienā lomā neesmu viņu redzējusi un viņa biogrāfiju nezinu... Tomēr lai kas galu galā arī notiktu es ceru, ka Gabija būs laimīga. :)

0

5

Norkys написал(а):

Tomēr lai kas galu galā arī notiktu es ceru, ka Gabija būs laimīga.

es tāpat. ah, bet man tas regulāri sapņos rādās... :D

0

6

wow, alby, nu tu gan esi.. gaišreģe. :D :D :D

un vispār.. spoilerotāja nekrietnā :P ak, bet gaidu tad nākamo nedēļu. :D

Un, jā, viņi kopā izskatās ļoti labi, tā ka... nu nez, nez.. :P

0

7

Nu arī Gabija ASV spāņvalodīgajos mēdijos ir noliegusi, ka viņas laulībā ir kādas problēmas un apgalvo, ka ar Cristobalu ir ļoti laimīgi. Cristobals TV Aztecā jau filmējas telen°ovelē Pobre Diabla un arī Meksikas rakstītajos mēdijos ir vairākkārtīgi apgalvojis, ka viņiem ar Gabiju viss ir ok un abi ir laimīgi un ka viņš no telenoveles filmēšanas brīvajos brīžos ceļos uz Maiami pie ģimenes.

Bet nu tas viss saprotams neko nenozīmē. Un baumas nemēdz rasties no nekā.

0

8

Wooow.. Nu es patiesībā no vienas puses tā īsti nebrīnos..Viņu seriāla varoņi ir tiiik ļoti saderīgi, ka nebūtu brīnums, ka arī īstajā dzīvē viņiem kaut kas veidotos.. Mmm..tas būtu forši, jo Kristianu es vispār nepazīstu! Vienīgais, ja šie abi izšķirtos, tad bērna žēl, ka viņš nevarētu būtu kopā ar abiem vecākiem.
Alby, Tev noteikti piemīt kaut kādas slepenas spējas :P

0

9

Alby ir īsts ekstrasens!!!!!!!!!!!Vai tu gadījumā nezini, kad beigsies krīze?(nu tas ne pa tēmu)

Nu man liekas, ka Gaby un JeanCarlos ir burvīgs pāris ļoti  saderīgi, Cristobals man nu tā patīk. Vienīgais arī piekrītu tam, ka žēl būs bērna, ja abi izšķirsies.

0

10

nu viens piemērs jau ir - Karpans un Leona - radīja mazuli un izšķīrās. Nez. Man no vienas puses skumji būs, ja Gabija izšķirsies - galu galā viņa pat baznīcā salaulājās un ar domu uz visu dzīvi. Bet Jencarlos - nu smuks un jauks un mīļs un talantīgs, bet viņam ir tikai 21. 10 gadus jaunāks par Gabiju. Nezinu, vai attiecības ar tādu džeku varētu turpināties ilgi - pārāk jau nu daudz kārdinājumu apkārt. Nez. Bet kā jau teicu - lai ko Gabija darītu, lai ko izlemtu - es vienmēr būšu viņas pusē. Galvenais, lai viņa ir laimīga. Un protams, lai arī Oriana ir laimīga. Un ja vecāki māk labi sadzīvot, tad šķiršanās bērnam nekaitē - galvenais, lai bērns justu, ka abi vecāki viņu mīl un abi vecāki spētu būt draugi pēc šķiršanās. Nu tā kaut kā.

0

11

albalonga написал(а):

Man no vienas puses skumji būs, ja Gabija izšķirsies - galu galā viņa pat baznīcā salaulājās un ar domu uz visu dzīvi.

tas arī.. tā ir ar tiem aktieriem un tml - jebkādas attiecības ir trauslas, īpaši, ja darbs sauc katru savā galā utt.. Cik ilgi viņi ir precējušies? Nemaz tik ilgi, ne?

albalonga написал(а):

Un protams, lai arī Oriana ir laimīga. Un ja vecāki māk labi sadzīvot, tad šķiršanās bērnam nekaitē - galvenais, lai bērns justu, ka abi vecāki viņu mīl un abi vecāki spētu būt draugi pēc šķiršanās. Nu tā kaut kā.

ņemot vērā, ka Oriana vēl ir tik maza, tad viņa tā īsti nemaz nesaprastu, kas noticis.. Un ja vecāki abi izrādīs mīlestību pret meitu, un saglabās draudzīgas attiecības savā starpā, tad tiešām vēl kaut cik pieņemami būtu..

0

12

viņi ir precējušies 2 gadus.

0

13

Tā man arī likās.. Nu jāa.. nav diez ko ilgi precējušies.

0

14

albalonga написал(а):

nu viens piemērs jau ir - Karpans un Leona - radīja mazuli un izšķīrās. Nez. Man no vienas puses skumji būs, ja Gabija izšķirsies - galu galā viņa pat baznīcā salaulājās un ar domu uz visu dzīvi. Bet Jencarlos - nu smuks un jauks un mīļs un talantīgs, bet viņam ir tikai 21. 10 gadus jaunāks par Gabiju. Nezinu, vai attiecības ar tādu džeku varētu turpināties ilgi - pārāk jau nu daudz kārdinājumu apkārt. Nez. Bet kā jau teicu - lai ko Gabija darītu, lai ko izlemtu - es vienmēr būšu viņas pusē. Galvenais, lai viņa ir laimīga. Un protams, lai arī Oriana ir laimīga. Un ja vecāki māk labi sadzīvot, tad šķiršanās bērnam nekaitē - galvenais, lai bērns justu, ka abi vecāki viņu mīl un abi vecāki spētu būt draugi pēc šķiršanās. Nu tā kaut kā.

Jā galvenais lai gabija ir laimīgi, lai viņi visi ir laimīgi.
JeanCarlos vēl ļoti jauns un viņam diezvai prātā nopietnas attiecības.
Par Gabiju un Kristobālu būs žēl, jo viņi likās ļoti saderīgs un foršs pāris. Tā teikt abi viens otram īstie un mīlestība līdz mūža galam.
Cerams, ka viss nokārtosies.

0

15

Esmu šokā  o.O Bet nu, kaut kā tomēr vēl neticās par to romānu. Tā jau par visiem baumo - tikko bija arī par Viljamu un Žakelīnu, un ar jau pēc pāris Sortilegio sērijām. Lai nu kā, Gaby un Jencarlos kopā tiešām izskatās super, nekādu vecuma atšķirību pat nemana! Ja tur tiešām kaut kas sākās - tad novēlu abiem tikai vislabāko :)

0

16

Gabija oficiāli noliegusi baumas un vispār es ticu savai Gabijai!

Gaby Espino niega romance con Jencarlos Canela
A través de un comunicado, la actriz de Más sabe el diablo le pone fin a los rumores que la relacionan con su coprotagonista
06 de julio, 2009

Esta mañana la oficina de representación de Gaby Espino, protagonista de Más sabe el diablo (Telemundo) emitió un comunicado para desmentir los recientes rumores de un romance entre la bella venezolana y su coprotagonista, Jencarlos Canela.

“Estoy algo sorprendida pero sobre todo muy dolida con todos estos comentarios. Siempre he mantenido una excelente relación con los medios de comunicación, pero no puedo permitir que rumores como estos afecten la integridad de mi familia que es lo más importante que tengo en la vida”, expresó Espino de 32 años, quien se casó en junio del 2007 con el actor venezolano Cristóbal Lander y con quien tiene a la pequeña Oriana de 1 año.

A través del comunicado, el publicista de Espino Oswaldo Pisfil, dejó claro que los protagonistas de Más sabe el diablo mantienen una excelente relación profesional y una amistad al igual que con el resto del elenco, algo que Espino reiteró. “Con Jencarlos Canela sólo me une una excelente amistad, es un gran compañero de trabajo que respeto mucho”, señalando que ahora es cuando está viviendo la mejor etapa de su vida y que por ninguna razón quiere que su matrimonio se vea afectado por rumores sin fundamento.

En la actualidad la actriz y su esposo comparten su tiempo libre entre Miami – donde se graba la telenovela – y México, país al que viajó Lander para protagonizar la telenovela Pobre diabla de la cadena TV Azteca.

hahaha, un te abi manas Gabijas mīļākie telenoveļu partneri - nu respektīvi man mīļākie. Ja godīgi - abi te izskatās tādi nekādi - viens totals zaļknābis un otrs kaut kāds drausmīgi novecojis...
http://s44.radikal.ru/i103/0907/38/6e261b32de2b.jpg

0

17

Es ar ticu Gabijai :)
mjāa. tā bilde tiešām tāda.. un Kristians sirms izskatās - nu kā jau , Alby, Tu teici - viens zaļknābis, otrs novecojis..

0

18

GABY ESPINO ¡ACLARÓ LOS RUMORES!
¿Estará "arrecia"?

Ante los rumores en los que se ha visto involucrada la actriz después de que varios medios de comunicación publicaron que ella y el "prota" de la novela "Más sabe el Diablo" andan juntitos dándose demostraciones de afecto por los pasillos del canal, incluyendo besitos en la boca y muchas otras cosas, tanto su representante, como la propia Gaby decidieron abrir la boca y defenderse!

Aqui les dejamos el comunicado que enviaron, para que ustedes mismos lean y opinen sobre el asunto:

"A todos los medios de comunicación:

Por medio del presente comunicado de prensa, queremos desmentir tajantemente ciertos rumores y comentarios mal intencionados y sin fundamento, que vienen circulando en algunos medios de comunicación sobre una supuesta relación sentimental entre nuestros artístas, la señora Gaby Espino y el señor Jencarlos Canela.

Como ustedes saben, ambas figuras protagonizan la nueva telenovela de la cadena Telemundo "Más Sabe el Diablo", y por lo tanto mantienen una excelente relación profesional, y una buena amistad que se refleja al igual que con todos sus compañeros de trabajo, de la mencionada telenovela.

Decidimos expresarnos sobre este tema, ya que es algo muy delicado que se puede prestar a malos entendidos, e incluso puede llegar a dañar la integridad de la familia de la señora Espino, quien en este momento atraviesa por uno de los mejores momentos de su vida artística y personal.

"Estoy algo sorprendida pero sobre todo muy dolida con todos estos comentarios. Siempre he mantenido una excelente relación con los medios de comunicación, pero no puedo permitir que rumores como estos afecten la integridad de mi familia, que es lo más importante que tengo en la vida. Con Jencarlos Canela solo me une una excelente amistad, es un gran compañero de trabajo al que respeto mucho. Estoy viviendo una de las mejores etapas de mi vida al lado de mi familia, y no quiero que eso se vea afectado por este tipo de situaciones", señaló Gaby Espino.

Actualmente Gaby Espino y su esposo Cristóbal Lander, comparten sus tiempos libres entre Miami y México, país a donde recientemente viajó Lander para ser el protagonista de la nueva telenovela de TV Azteca."

0

19

Es ticu Gabijai, tas ir labi, ka viņu starpā viss ir kārtībā :)

0

20

Cerams,ka Gabija pilnībā attaisnos Tavu uzticību,un Tev nekad nenāksies viņā vilties,lai gan esmu droša,ka Tev pat prātā nenāk par Gabiju šaubīties.

0

Вы здесь » TelenovelesLV » Jaunumi/Новинки » Es to paredzēju!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!