ASV seriāls no 2000. - 2005. gadam, balstīts uz tāda paša nosaukuma britu seriāla 1999. gadu beigās. Galvenie varoņi ir Braiens, Maikls, Emets, Teds un Džastins, kas visi ir geji, kā arī viens lesbiešu pāris Lindsija un Melānija. Seriāls ir par geju un lesbiešu dzīvi heteroseksuāļu pasaulē, par problēmām ar kurām nākas saskarties, gan arī par mīlestību un zēna pārtapšanu par vīrieti.
Par seriāla galveno pāri tiek uzskatīti Braiens un Džastins. Braiens ir 29 gadus vecs, emocionāli vēss, viņš netic mīlestībai, tikai seksam, viņš nekad neuzņemās saistības un mēnesī viņam ir no 20 - 30 seksa partneriem. Tad parādās Džastins - 17 gadīgs vidusskolēns, kurš iemīlās Braienā kopš pirmās kopīgi pavadītās nakts. Džastins ir mākslinieka dvēsele, kurš nekaunās par to kas viņš ir. Braiens visvisādi cenšas Džastinam ieskaidrot, ka tā nakts, ko viņi pavadīja kopā, bijis tikai kārtējais sakars - nekādu atvainošanos, nekādas attaisnojumu, nekādu nožēlu, taču Džastins tik vienkārši nepadodas...visu piecu sezonu garumā...

Neliels treilerīts, kurš iepazīstina ar serāla varoņiem:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=cjXAn8giWIk[/youtube]
Отредактировано cravey (07.07.2009 14:38)

. Kad skatīsies, ievērosi, ka Braienam ir tāda interesanta rokassprādze - tad lūk, šī rokassprādze arī ir kļuvusi par tādu kā geju sabiedrības totēmu, kuru valkā ne tikai homoseksuāļi, bet arī citi QAF un Braiena Kinija fani, tā kā seriālam ir ļoti daudz fanu arī heteroseksuāļu vidū
Pati esmu domājusi par šādas rokassprādzes pasūtīšanu
Un noteikti, ka ja es būtu agrāk skatījusies, tad būtu sūtījusi sūdzību vēstuli. Reizēm tiešām asaras birst vienkārši paskatoties uz Braienu 

Un vispār man Maiks ļoti patīk - laikam ar viņu vislabāk varu identificēties. Un viņam jābūt kopā ar Emetu, bet viņš šķiet mūžam būs Braienā iemīlējies. Bet Braiens savukārt Džastinā no pirmā acu mirkļa. Un tik jauki pie skolas, kad Džastins nokaunējies slepās mašīnā un tas kretīns tur uzsauca rupjības, bet braiens izkapa no mašīnas tik tik labi nodeva pa bumbām. Un tā apzīmētā mašīna super. Un jā - es piekrītu Džastinam - viņš tikko redzeja dievu.
!!! Es tagad skatos jau 5. sezonas 5. sēriju
Geils šobrīd ir man acu priekšā gan ejot gulēt, gan pamostoties. Lai gan QAF viņš tēlo geju, tomēr vēl vīrišķīgāku vīrieti neesmu sen manījusi