TelenovelesLV

Объявление

Failu hostings
Raksti/intervijas latviešu valodā, galerijas, video un pārējās sadaļas pieejamas fanu kluba biedriem!!!!
Tulkotie materiāli latviešu valodā ir fanu klubs īpašums!

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » TelenovelesLV » Queer as Folk » Queer as Folk

Queer as Folk

Сообщений 221 страница 240 из 732

221

wow, es nevaru noturēt aizkustinājuma asaras te darbā. un vispār jāatzīstas - es šobrīd jūtos mežonīgi uzbudināta. Tāda nodaļa. Ak, dievs. Un tiešām - tā viena lieta, ko viņi sexā neizdarīja seriāla laikā. Un te beidzot viņi to izdarīja. wow.

0

222

bļin. es atkal apraudājos. Un man labā acs reāli sāp. No pārmocīšanas droši vien asins vadiņš saplīsis un visa acs sarkana...Bet es nespēju pārstāt lasīt to fanfiku. vispār neko nedaru darbā, tik laasu. Nu tikai laimestus te dažus noformēju un uz keno izlozi biju... A tā tik lasu. ģeniāli. :huh:

0

223

Es vakar pabeidzu lasīt giant steps! Ahhhhh Lindsija/Braiens/Džastins, vauuu, ko tādu negaidīju, tas bija vnk HOOOT!!!! Bet nu tik superīgi, ja vien seriāla Braiens tik ļoti būtu ļāvies savām jūtām, smilkstēšanas epizožu būtu vēl vairāk :D

Tagad pabeigšu lasīt Kondo un tad abus sīkvelus :)

0

224

cravey написал(а):

Ahhhhh Lindsija/Braiens/Džastins, vauuu, ko tādu negaidīju, tas bija vnk HOOOT!!!!

vot, vot - es toreiz ar reāli nošokējos, bet tas bija hot. tiešām. Man pat gribējās, lai viņi palik tāds threesome - sexīgi un viņiem sader. Un Linsija pat domāja par Džastinu kā ideālu cilvēku sev blakus un viņai patika, kā Braiens viņu fuckoja. Tas, ka beigās palika tā doma, ka viņa ar to advokātu tā kā - nu nez. hihihi. Bet baigi labi uzrakstīt Giant Steps. Nežēlīgi sexīgi. Tomēr Kondo nu jau triloģija - un nebrīnīšos, ka būs vēl sīkveli - nu tas ir vispār. Ģeniāli. Un man tā patīk, ka viņi atrisina dažādas lietas, kas seriāla laik'ā netika novestas līdz beigām. Tāds ir closure. Bet viss tā loģiski.

0

225

albalonga написал(а):

vot, vot - es toreiz ar reāli nošokējos, bet tas bija hot. tiešām. Man pat gribējās, lai viņi palik tāds threesome - sexīgi un viņiem sader

Hahahaha, man ar tā gribējās :) Riktīgi norēcos, ka tajā rītā, kad Braiens ieradās pie Lindsijas un Lindsija padomāja, ka Braiens grib ar viņu atkal pārgulēt :D

P.S - Klausos rikīgi skaļi thumpa thumpa mūziku un pilnīgi dvēsele gavilē!!! TAGAD HIGH SCHOOL CONFIDENTIAL :jumping:

Отредактировано cravey (28.07.2009 15:10)

0

226

do ya, do ya... man ar skan thumpa thumpa... :D

0

227

From the Inside - 307
WOOOOOOOO  :jumping:

0

228

oki, Dean/Sam is a bit creepy... :D

0

229

albalonga написал(а):

oki, Dean/Sam is a bit creepy... :D

Told ya so :D

0

230

Ebay foršās QAF lietiņas parādījušās :)

http://cgi.ebay.com/QUEER-AS-FOLK-Messe … 286.c0.m14

http://cgi.ebay.com/QUEER-AS-FOLK-engra … dZViewItem

0

231

jā, interesanti. Bet nez - man tā soma piemēram nepatīk. Tik tas, ka tur queer as folk uzrakstīts... :D

0

232

Man nu tā, man vnk tāds somu stiliņš patīk :D

P.S - Yey, man tikko pienāca e-pasts, ka mani magnētiņi jau ir izsūtīti  :jumping:

Отредактировано cravey (28.07.2009 23:22)

0

233

nu man ar tas somu stiliņs patīk, bet laikam krāsas traucē... :blush:  Nez.

Piecelos un izlasīju šito fanfiku, ko Jastina POV rakstītaja Kondo uzrakstījusi pavisam nesen. Bright Lights. Nu ne uz pusi nav tik labs, kā Kondo un tā turpinājumi... Bet ir ok - var palasīt.

http://inner-justin.livejournal.com/tag/bright+lights

0

234

:D Mani diski ar ir izsūtīti :D Bet par ko es visvairāk norēcos, tas ka cilvēku, kas man paziņoja par preču izsūtīšanu sauc Braiens :D

"Thank you again!

Brian
Crispmovies
http://www.supermart.com"

:rofl:

0

235

cravey написал(а):

Bet par ko es visvairāk norēcos, tas ka cilvēku, kas man paziņoja par preču izsūtīšanu sauc Braiens

:D

0

236

ak, jā - nakti atkal sapņoju par qaf. Dīvainā kārtā ar Emetu un Tediju. Tas fanfiks - nez - man vairs Emets ar Tediju neliekas tik nepareizi. Jocīgi mazliet, bet varbūt tišām viņiem arī varētu viss sanākt. Sapnī viņi bija jauki kopā... :D

0

237

albalonga написал(а):

Tas fanfiks - nez - man vairs Emets ar Tediju neliekas tik nepareizi

Nez, man viņi joprojām liekas dīvaini kopā  :dontknow: 

Man šonakt nerādījās QAF sapņos, bet gan kaut kādi tizli murgi :(. Man bija drīzāk uz Supernatural pusi - es biju tā kā iesprūdusi laika cilpā. Visu laiku viens moments atkārtojās kādas 5 reizes. Un tik reāla vieta - mana istaba, viss stāv tieši tā kā atstāju visu ejot gulēt. Nakts vidū pamostos, viss apkārt tumšs, vienīgā gaismiņa no datora un man ir šausmīgi bail no kaut kā. Knapi saņemu dūšu, lai pieceltos un ieslēgtu gaismu, tikai, lai atklātu, ka nav elektrības, kaut gan kompis ir pieslēgts un darbojas, jo gaisma no kabeļa vietas spīd. Un tiklīdz atklāju, ka nav elektrības, tā atkal ir moments, kad es pamostos un viss sākas no gala. Pēdējā reizē tieku tik tāl, ka aizeju līdz mammai, lai pateiktu, ka man šausmīgi bail un ka elektrības nav, un tad pamodos pavisam. Tāda pretīga sajūta, piecēlos IESLĒDZU gaismu un lasīju romantisko grāmatu :D Vismaz mierinājums tas, ka grāmata ļoti laba, jo man vēderā bij tā jocīgā sajūta, kas ir tad, ja man kāda gramata ļoti patīk un es ļoti dzīvoju līdzi varoņiem :)

0

238

Bilde spešal for u :D

http://i398.photobucket.com/albums/pp69/pecity/justin_11.jpg

0

239

ak, Sunshine... :D  Viņš pat ja nesmaida, ir sunshine...

0

240

noskatījos prom un basing un apraudājos te viena pati darbā.... :'(  Tā ir, kad veselu dienu neesi skatījies un atkal noskaties.... :insane:

0

Вы здесь » TelenovelesLV » Queer as Folk » Queer as Folk