And by the way - I`m thirty... Ai, es te skatos tūbē momentiņus un ta smejos, ta raudu...
Queer as Folk
Сообщений 241 страница 260 из 732
Поделиться24229.07.2009 17:56
Mēs ar mammu tūliņ jau 15. sēriju skatīsimies Džastins tikko paglāba Braienu no tiesas
Поделиться24329.07.2009 18:59
Džastins tikko paglāba Braienu no tiesas
oho. vot šito es biki ta kā nespēju piedot seriāla veidotājiem - gribēju redzēt kā Braiens uzzina, ka arī Džastins ir darījis lielas lietas viņa dēļ. Un vēl - seriālā Džastins tā arī neuzzināja, ka Braiens ir bijis katru nakti slimnīcā - šallīti redzēja, bet nu tas jau nenozīmē, ka viņš uzzināja, ka Braiens tur bija katru nakti. Kondo tur tālāk vienā brīdī Džastins to uzzina un tas ir spēcīgi.
Ak, a es laikam šovakar mājās skatīšos 2.sezonu no paša sākuma - nu tā kopumā ir mana mīļākā sezona - neko sev nespēju padarīt. 1.sezona man nav tik mīļa - tik beigas. Jo nu pārāk brīžiem Džastins bizoja pakaļ Braienam un Braiens nu pārāk kretīniski izturējās. Lai gan tur ar bij savi mirkļi - piemēram frenching un tad, kad viņi stāvēja, lūkojās zvaigznēs, Braiens noskūostīja Džastinu ar cigareti zobos un aplika roku ap plecu un Džastins teica, ka viss būs labi, kamēr tu te esi, lai mani sargātu. Jā, smagi - tas pilnīgi bija speciāli attiecībā uz sezonas spēcīgo finālu - Džastins it kā pat mutiski uzlika šo atbildību uz Braiena un Braiens Džastinu nenosargāja. eh.
Tieši sāka skanēt 122 beigu mūzika. uzreiz acīs jūtu asaras...
Поделиться24429.07.2009 21:03
darba aizkavejos atkal fanfiku lasot. ineer-justin šito fiku tagad aktīvi raksta. Alternatīvs stāsts, kas notika pēc 2.sezonas beigām. Trijstūris ar Ītanu. Pagaidām septiņas nodaļas un man ļoti patīk. Tieši septīto viņa ielika jau kad mājās taisījos, bet uzkavējos darba un izlasīju. Saucas Against all odds.
Поделиться24529.07.2009 21:54
A man te Baskovs fonā dzied Māte Jauno vilni skatās
Man patīk šitā otru reizi skatīt, ievēroju daudz ko tādu, ko pirmo reizi palaidu gar acīm Turklāt ar mammu interesanti pārrunāt Šodien beidzām ar 15. sēriju, kur Braiens izstāstīja savam tēvam, ka ir gejs Drīz jau būsim pie fināla
Поделиться24629.07.2009 21:56
njā. a kuras serijas mēs nakamnedēļ pārkstīsim?
Ev, esi sito redzējusi???
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=j0c8GW8LYWo[/youtube]
Поделиться24729.07.2009 21:59
awwww
Поделиться24829.07.2009 22:13
Ev, esi sito redzējusi???
Ahahhhaaa, šitas bij labs. Kā Skots apvainojās Un Pīters tjipa sāka raudāt Un Rendijs - saulstariņš. Šaizīgi, ka Geils sākumā nebija, bet nu...Visur jau nevar viņu gribēt
njā. a kuras serijas mēs nakamnedēļ pārkstīsim?
Hmmm, 1x20, 2x02, 3x07, 3x08 un nākošās no 3x08 uz priekšu
Отредактировано cravey (29.07.2009 22:14)
Поделиться24929.07.2009 22:18
Hmmm, 1x20, 2x02, 3x07, 3x08 un nākošās no 3x08 uz priekšu
hihihihihi, oki doki. ak, 307 beigas - bļin, tūbe japalūr. Brīziem pilnīgi pēkšņi atceries kādu momentu un pilnīgi lomkas, ka gribas noskatīties. Ai, bet ja - par spīti Stokvelam, man patika, kādu izvēli izdarīõja Braiens, Dzastina ietekmē. Tiesi tagad taisos sākt lasīt vienu inner-justin fanfiku, kas ir season3/4 gapfiller - "How Brian and Justin became *partners*"
Поделиться25029.07.2009 23:03
ak, dievs - šitas citāts no Depesiem "Coming back to you" tik labi der Braienam pēc 2.sezonas...
Maybe I'm still hurting, I can't turn the other cheek. But you know that I still love you, it's just that I can't speak. I looked for you in everyone, and they called me on that too. I lived alone but I was only coming back to you…
Поделиться25129.07.2009 23:54
Ou jā, tas citāts Maybe I'm still hurting - es joprojām nevaru panest brīžus, kad Braienam jācieš, nekad arī nevarēšu Bilan, nekad par kādu varoni tā neesmu pārdzīvojusi!!!
Sagribējās paskatīt qaf cast biudītes, un zini, man arvien vairāk sāk patikt 5. sezonas Braiens Gan izturēšanās ziņā, gan izskata ziņā - visādā ziņā
un 5. sezonas promo bildes:
tas skatiens, aaaa Traka palieku
Geils un Roberts :
šīs bildītes man vnk ļoti iepatikās
tāds skatiens parasti man ir, kad domāju par Geilu vai skatos kādu superīgo Britin momentu
Поделиться25230.07.2009 00:01
hey, tas fiks, ko es teicu - Ka Braiens un Džastins par partneriem kļuva - tev jāizlasa - tur brīžiem ir smieklīgi - vismaz man. hahaha. Tādi sadzīviski momentiņi. Lieliski. Un kā Dzastins pamanās panākt savu no braiena un Braiens biki kļūst lezbiānisks.
ak, tās piektās sezonas promo bildītes - bļin - es gribu plakātiņu
Un ta pēdeja bildīte - ja man likās, ka man tikai ļoti patīk Geils, tad pēc sitās bildītes - es laikam ļoti dievinu Geilu.
Поделиться25330.07.2009 00:15
tad pēc sitās bildītes - es laikam ļoti dievinu Geilu.
Tāds dreamy skatiens
Es tūliņ pačekoju vai nevar pasūtīt plakātus tepat Latvijā, lai uztaisa, jo piem šī bilde ir HQ, ko mierīgi varētu pasūtīt:
Поделиться25430.07.2009 00:24
Hmzzz, īstenībā jau padārgi Un vairums drukā tikai, ja ir vairāk kā viens. Kad taisīju banneri Braienam, tad izmantoju kiwiprint. Man patika kā viņi taisīja. Bet kā būtu ar divu plakātu druku - nav ne jausmas
Ai, mums tak būs divi plakāti lieli jau Iztiksim
Поделиться25530.07.2009 00:41
aha, un tev Geils ar melnajām brillītem. Un man tas jaukais plakātiņš ar visiem, kur arī ta bildīte, kas man avikā un kuru vienkārsi dievinu. Jā, bet žēl, ka nekur nemanīju to 5.sezonas plakātiņu - no promo bildīti. Nu tik smuki, ka Dzastins ir Braienam aiz muguras, apskāvis viņu. Smuki vienkārsi. Eh. Piemēram tā - kurās sezonas bildīte, ko tu pirmo liki, kur visi gultā - nu nez - man nepatīk, ka Dzastins tik talu no Braiena. Man vajag Britin kopā.
Поделиться25630.07.2009 01:02
Piemēram tā - kurās sezonas bildīte, ko tu pirmo liki, kur visi gultā - nu nez - man nepatīk, ka Dzastins tik talu no Braiena. Man vajag Britin kopā.
Tas ir 4.sezonas promo
aha, un tev Geils ar melnajām brillītem. Un man tas jaukais plakātiņš ar visiem, kur arī ta bildīte, kas man avikā un kuru vienkārsi dievinu.
Pag vai tad tu nepasūtīji 2vus plakātus ar visiem? Ir viens tāds, viens tāds?
Поделиться25730.07.2009 01:05
Pag vai tad tu nepasūtīji 2vus plakātus ar visiem? Ir viens tāds, viens tāds?
nope. es pasūtīju divus vienādus pirmās sezonas plakātus ebay un no amazona tev Geilu melnajās brillītēs, a sev to plakātiņu ar visiem. Tu ar gribeji plakātiņu ar visiem??? Varam nokārtot...
Поделиться25830.07.2009 01:12
nope. es pasūtīju divus vienādus pirmās sezonas plakātus ebay un no amazona tev Geilu melnajās brillītēs, a sev to plakātiņu ar visiem. Tu ar gribeji plakātiņu ar visiem??? Varam nokārtot...
AK JEEE, BILAN, KU SUPERĪGI, BŪS MAN LIELIZMĒRA GEILS!! AAAHHHHHH VĀKS, ES PIRMS TAM PĀRPRATU, KAD PAR TIEM PLAKĀTIEM NO AMAZON RUNĀJĀM Ar visiem, lai izpaliek, man jau Britin un Geils galvenie
Поделиться25930.07.2009 01:17
Rēcīga Geila blūpera aņimka
Отредактировано cravey (30.07.2009 01:17)
Поделиться26030.07.2009 01:18
hahaha, man ar tā likās, tāpēc arī atšķirīgus plakātus no amazon mums pasūtīju...
ev, rīt beidzot iesu pakaļ rokassprādzītem un tiem bedžiem...
Ā, un abi plakātiņi un arī dvd no amazona ir izsūtīti.