Mana izpratne Rendijs, Roberts un Geils nav novecojusi nemaz. Arī Pīters ne - tikai cita frizūra.
Aha, kad Geilam ataugs bišk garāki mati, atšķirības praktski nebūs
Bilan, būtu tā kā gulēt jāiet, bet negribas
TelenovelesLV |
Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.
Вы здесь » TelenovelesLV » Queer as Folk » Queer as Folk
Mana izpratne Rendijs, Roberts un Geils nav novecojusi nemaz. Arī Pīters ne - tikai cita frizūra.
Aha, kad Geilam ataugs bišk garāki mati, atšķirības praktski nebūs
Bilan, būtu tā kā gulēt jāiet, bet negribas
Ai, mīlulīt, laikam tagad pametu tevi. Izlasīju 1.nodaļu Something Beautiful un gribu tālāk, bet ta ir gara un noteikti ievilks mani savos tīklos, tapēc labāk nē. Dodos čučēt. Lai tev geilīgi vai vismaz britinīgi sapnīši. Līdz rītam. (patiesībā šodienai)
Okē, es ar došos Britinīgus sapnīšus arī tev
Lābrīt. Uz pastu jāiet ne tikai mani mantiņu dēļ, bet arī vēstules no darba jāaiznes. Bet nē - vispirms izlasīšu kādu nodaļu no fanfika. hihihi...
Ak, jā - pamodos apmierināta. Patiešām. Man bija slapjie sapņi. Un uzmini, kurš tajos figureja???? Ak, dievs - es ir šokā. Tas bija... Bens... Ak,jā - un Braiens kļūdās - viņam ir 9 inch cock...
Ev, tas jau bija pavisam slimīgi....
MAN UZ ROKAS IR ROKASSPRĀDZĪTE!!!!!!!!!!!!!!!
MAN UZ ROKAS IR ROKASSPRĀDZĪTE!!!!!!!!!!!!!!!
AAAAAAAA, NOFOČĒ PLĪZ UN IELIEC FORUMAA Bilan man vēl tik ilgi jāgaida
P.S - Par slapjo sapni Laaabs, citreiz tā gadās, ka par pilnīgi negaidītu personāžu Man atkal Geils bija - 2x, tik šoreiz īsti neatceros kādā sakarā pirmajā reizē, tik zinu, ka pamodos un negribēju celties, tapē aizmigu uz vēl vienu stundiņu...Unnn, atkal redzēju Geilu Viņš tjipa bija kaut kas uz vilkača vai shape shiftera pusi - pārvērtās par vilku Bet īstu vilku, tādu, kādi mežā dzīvo, nevis kā filmās tie pārmērīgi lielie vilkači
AAAAAAAA, NOFOČĒ PLĪZ UN IELIEC FORUMAA
hohoho, man nav ar ko nofočēt. Esmu no tehnikas attīstības atpalicis cilvēks - man ir visvecakais telefons, kāds vispār civilizētās Eiropas valstīs atrodams, un man nav digitalā fotoaparāta. I leave space for your imagination. Bet ja dikti gribi, vari ienākt rīt pie manis darbā un saņemt savu rokassprādzīti.
hihihi, mēs un mūsu sapņi. eh. Ev, es te sāku lasīt to pašu autoru, kas Kondo rakstīja, darbu Silent Lucidity, kur Braiens ir vampīrs. Bet ja godīgi, tad man nepatīk. Pirmās divas no 9 nodaļas izlasīju un nu tā.
Gan jau izdzīvošu Man iespējams vai nu rīt vai parīt pie omas uz slimnīcu jāizbrauc. Evz, a tu šodien visu dienu mājās?
Evz, a tu šodien visu dienu mājās?
aha. Brīvdiena.
Kā iet omītei?
Omai viss kārtībā. Operāciju labi pārcieta, komplikācija tik iekš tā, ka viņai padusē vēl atrada vairākus mazākus bumbļus, tos ar izoperēja, bet analīzes par to, kas tie tādi īsti ir, būs tikai rīt vai arī pirmdien Bet pagaidām turās labi
Nē, man doma ienāca, moš es līdz tevīm varu aizbraukt šodien, bet tik besīgi ir, ka ap šito laiku tieš korķi centrā būs
Отредактировано cravey (30.07.2009 15:39)
Nē, man doma ienāca, moš es līdz tevīm varu aizbraukt šodien, bet tik besīgi ir, ka ap šito laiku tieš korķi centrā būs
Brauc. Un paliec pa nakti. Un rīt aizbrauksi pa taisno pie omas. Viņa tak Gaiļezerā onkoloģisjas centrā un tev tāpat jābrauc praktiski garām man, lai pie viņas tiktu.
Man prieks, ka ar operāciju viss kārtībā. Un bumbuļi - nu jā. Ja ir tendence uz audzejiem, tad bumbuļi mēdz visur būt. Droši vien viņai tagad nozīmēs starošanu un/vai ķīmijterapiju.
tūbē atkal iegrimu videomontāžas. Šitas ir reāli sexīgs...
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=G-UUxpkpMVg[/youtube]
vot šitā ir kvalitāte. Un tā dziesma...
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=jLFMR4wHMPM[/youtube]
Cikos tev rīt uz darbu?
uz vieniem. Respektīvi ap 12 jāiziet no mājas.
Hmmm, es izdomāšu, ja nu kas, tad drīzāk, ka pie tevis varētu uz kādiem 20:00 ierasties, kad tie korķi būs bišk noskrējuši Vēl padošu ziņu
hihihi, oki.
A tā aprocīte stipri līdzīga tai, kas Braienam ir?
A tā aprocīte stipri līdzīga tai, kas Braienam ir?
Kāds te iet sviestā, tā izskatās...
Jā, manuprāt dikti līdzīga. Tomēr iekšpusē nekur nav iegravēt BK...
Kāds te iet sviestā, tā izskatās...
Jā, manuprāt dikti līdzīga. Tomēr iekšpusē nekur nav iegravēt BK...
Jau sen sagājis, vairs nav kur iet
Iegravēt vienmēr pats var un pastāsīt, ka Meksikā dabūjis
hihihihihihi.... es te līdz asarām smejos. Paskatījos 209 momentiņus. How about scaring it? Bouhhhhh... (Runa ir par Tedija locekli vigras ietekmē). hahaha, un man patika, ka Dzastins iedeva to viagru Braienam un pateica, ka moš viņam ar vajag pamēģināt, jo viņu sexa dzīve vairs neesot tik aktīva. ak, dievs - nomirt var no smiekliem. Ai, bet 208 Braiens perfekti uzmineja, ka Dzastins kādam atņemis nevainību un skūpstījies uz lūpām. eh. Tas vien jau parāda, cik perfekti Braiens pazīst Dzastinu, jūt Džastinu, saož Džastinu... Neiedomājami. Un viņs neizskatījās vīlies, drīzāk mazliet greizsirdīgs. Bet pats jau lika, lai Džastins dodas uz ballīti. Un braiens vienkārsi tik labi pazīst Dzastinu, ka zina - Džastins nekad nebūs kretīns. Viņs centīsies būt maigs un mīļš, lai tam, kuram atņēmis nevainību, nebūtu nepatīkamas atmiņas par pirmo reizi, bet maximāli patīkamas. Ak, dievīgi. Un reizē skumji.
Queer as Folk mūzika | Queer as Folk | 05.11.2009 |
The Queer-as-Folk Bar Guide. | Queer as Folk | 01.11.2009 |
Mazā QAF cast satikšanās - GLEH Garden Party | Queer as Folk | 07.11.2009 |
Brian Kinney/Gale Harold | Queer as Folk | 17.02.2013 |
second take - let's get acquainted? | Iepazīšanās,jautājumi,noteikum | 05.07.2010 |
Вы здесь » TelenovelesLV » Queer as Folk » Queer as Folk