Ai, es laikam dievinu 215 un Braienam greizsirdību par komiksu. hihihihihi. Un kā Maikls un Dzasins pamodās. hahahahahahaha...
ev, nu tu būsi vai nebūsi? Respektīvi - vai man jāiet mazgāt trauki, vai līdz rītvakaram pagaidīs?
TelenovelesLV |
Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.
Вы здесь » TelenovelesLV » Queer as Folk » Queer as Folk
Ai, es laikam dievinu 215 un Braienam greizsirdību par komiksu. hihihihihi. Un kā Maikls un Dzasins pamodās. hahahahahahaha...
ev, nu tu būsi vai nebūsi? Respektīvi - vai man jāiet mazgāt trauki, vai līdz rītvakaram pagaidīs?
Nebūšu, nebūšu, pagaidīšu līdz tiksimies Biju iegājusi pagulēt, jo galva sāpēja. Tik tagad izlīdu no gultas.
Tad mums 215 ar būs jānoskatās Es vēl šodien pa dienu iečekoju Rendija interviju no pagājušā gada Parīzē, kad viņš bija. Izrādās, ka Rendijam vismīļākā sērija ir 1. sezonas fināls - sākot no izlaiduma dejas un līdz pašām beigām
Ev, mēs te gadienā kādu rekordu neuzstādām - divatā 21 lapa ?
Izrādās, ka Rendijam vismīļākā sērija ir 1. sezonas fināls - sākot no izlaiduma dejas un līdz pašām beigām
hohoho, es tak teicu - savs cilvēks. Perfekti. Man tāpat. Un tieši skan man 122 beigu dziesma. eh
A vispār žel, ka nebūsi. eh. Bet nu cerams, ka galva pārstāja sāpēt. Nejaukas sajūtas.
Ev, mēs te gadienā kādu rekordu neuzstādām - divatā 21 lapa ?
Njā. Bet kaut kā neapnīk - visu laiku gribas ko nokomentēt, pastāstīt utt.
Ar kādiem transportiem tu brauc uz darbu? Nebrauc caur centru?
hihihihi, tik mīlīgi, ka tu nezināji, ka es pašā vecrīgas centrā strādāju. Palo un angy ir bijušas ciemos. Ērti, ka pašā centrā.
Eh, sāku lielo veļas mazgāšanu. Pēēēēēēēēē...
un tagad nez - palasīt kauč ko vai arī tūbē pasēdēt qaf klipiņos.
hihihihi, tik mīlīgi, ka tu nezināji, ka es pašā vecrīgas centrā strādāju. Palo un angy ir bijušas ciemos. Ērti, ka pašā centrā.
Man tagad tā viena grāmata, ko tūliņ beigšu lasīt, ko murgu naktī iesāku Tur vienu personāžu sauc Džastins Vienmēr kā lasu Justin, tā smieties gribas Un vēl vienā vakarā tur bija vētra, un šis ir pats smieklīgākais - izrādās, ka angliski vētra ir ne tikai storm, bet arī gale Tad es tā sāku domāt, ka vārds gale točna atbilst reakcijai, ko Geils izraisa gan vīriešos, gan sievietēs - īstu emociju vētru
hihihih, es ar nezināju, ka gale ir vetra. Bet interesanti. Un eh - Justin - vel viens J....
ev, ieslēdz LTV 1 steidzami.
Es ieslēdzu tv - LTV1 un pēkšni redzu pazīstamu seju - Tim Rozon - mīlulīti Tommy Q... A tur izrādās iet kauč kāds seriāls Wild Roses un Tims 5 sērijās atveidojis Briggsu. Vienā momentā viņs tur bija un tagad tur citi visādi varoņi un man jau garlaicīgi palika sēdēt un gaidīt, kad atkal Briggsu parādīs.
Ne nu vāks Es pabeidzu kņigu lasīt savā istabā, tapē nokavēju, bet viņš būs vēl 8. sērija, vnk nākamreiz japavaktē
Atceries, es teicu, ka QAF, tas fans, ar kuru Ītans pārgulēja, tēloja Instant Star Tomija grupas biedru no Boyz Attack laikiem? Man bija taisnība, viņš tēloja Čezu; sākot ar 8 sekundi :
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9OiIqRJTKPY[/youtube]
hihihi, nu tev i atmiņa. malacītis.
Bet tika jauki bija noskatīties/noklausīties par spīti sliktajai kvalitātei. Mīlīgi. Un Tomijs visu laiku uz Džūdu skatas, kā šķita. Eh, nostaļģija. Varbūt tomēr hetero romantika nav tik garlaicīga, kā pēdējās nedēļās šķita....
Varbūt tomēr hetero romantika nav tik garlaicīga, kā pēdējās nedēļās šķita....
Nu atceries, kā es fanoju par Instant Star - es jau par sliktām lietām nemēdzu fanot Mums tas Instant Star maratons ar jāuztaisa būs Starp citu, IS bija viens labs fanfiction - Forbidden Love, superīgs vnk, atceros, ka lasīju un biju stāvā sajūsmā, jo, manā uztverē viss ļoti profesionāli uzrakstīts. O, atradu forumā:
http://perfect-illusions.com/is/index.php?topic=120.0
Un šeit wordā viss pārkopēts:
http://www.mediafire.com/?wx5rzjkz4gt
P.S - Mamma teica, ka pa vienu krievu kanālu OE esot bijusi reklāma, ka drīzumā rādīs Queer as folk
Mamma teica, ka pa vienu krievu kanālu OE esot bijusi reklāma, ka drīzumā rādīs Queer as folk
oho, jauki. Latvijā noteikti nekad nerādīs, jo nav neviena liberāla tv kanala un mēs visi puritaniski
Par IS - noteikti maratons kaut kad jāuztaisa - gribu. Bet pēc qaf - kad biki pāries. Un jā - tava gaume (Tāpat, kā Braienam) ir nevainojama. Vispirms IS, tad QAF. Kas tālāk?
Ielasījos atkal vienā fanfikā post 220. Labs. Vienā homo žurnālā parādās fotogrāfija no proma, kā abi dejo. Un tas saprotams atkal saved Britin kopā.
Un jā - tava gaume (Tāpat, kā Braienam) ir nevainojama. Vispirms IS, tad QAF. Kas tālāk?
Nezinu, tad jau laiks rādīs
hihihi, oki.
eh, nez, laikam gulēt jāiet. Tas fanfiks, ko lasu, man brīžiem nepatīk. Un pamanīju, ka nav līdz galam pabeigts, lai arī tās pēdējās ieliktās nodaļas beigas ir gana jaukas. Nez. Laikam talāk nelasīšu. es it kā prātoju pati rakstīt arvien biezak, bet nevaru izdomāt sižetu. Lasu, lasu - un visi sižeti jau aprakstīti. Nez. Laikam gulēt jāiet. Un sapņot. Kad es darbā žāvājos un kāds man prasa ironiski - ko tu naktī darīji - es parasti atbildu - sapņoju. Nav laika gulēt un atp.ūsties - ir jāsapņo.
Lab, oki - es dodos. novēlui tev tradicionali - "vētrainu" sapnīšus...
Bet es savukārt prātoju - diez ar ko man šonakt būs slapjie sapņi. Bens jau bija. Kurš tagad... I probably gotto go and see the shrink...
ir vēl te šitāda lietiņa ebay
hahaha, es nevaru. Tas ir jocīgi un pat smieklīgi.
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=BZYLyQst1xc[/youtube]
Es neidziļināšo vārdos, jo varoņu vārdu laikam citi - saukšu kā US versijā.
Bļin, Braiens ir tik... maziņš... Mazāks par Džastinu. Bet Džastins tāds smukumiņš. Un mazāks par Maikiju. Aiana uz jumta - hahaha - viņš pazūd aiz Maikija muguras... Un beigas - gulta - TIK MAZA????????????????? Ak, dievs. hihihih... es nevaru. Tas ir jocīgi un smieklīgi un laikam skanēs galīgi insane, bet es laikam gribu noskatīties britu variantu, lai parēktu...
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=_ScZVSO_EHo[/youtube]
Es vienu vakaru paskatīju klipiņus tūbē, kur it kā saliktas kopā US versija ar UK versiju. Nu manā uztverē pat salīdzināt viņas ir grēks Man nostita vēlmi skatīties visu, jo man ar bij doma par UK versiju. Bilan, tas UK Braiens - Stjuarts, vāks nu man nav ko teikt, man pat vienā teikumā viņu vārdus likt liekas nepiedodami. Ja Braiens satiktu Stjuartu, man šķiet Braiens uz viņa pusi pat divreiz nepaskatītos...Vienīgais jaukais tur tiešām ir UK Džastins - Neits. Vēl, kas neciešamāk - UK versijā Stjuarts (Braiens) paliek tjipa kopā ar Vinsu (Maikiju). Tas jau vien visu izsaka!
Par pulksten - jā es arī ievēroju, bet man tas attēls ne visai, ārāk kompjuterizēti viņi tur izskatās
Queer as Folk mūzika | Queer as Folk | 05.11.2009 |
The Queer-as-Folk Bar Guide. | Queer as Folk | 01.11.2009 |
Mazā QAF cast satikšanās - GLEH Garden Party | Queer as Folk | 07.11.2009 |
Brian Kinney/Gale Harold | Queer as Folk | 17.02.2013 |
second take - let's get acquainted? | Iepazīšanās,jautājumi,noteikum | 05.07.2010 |
Вы здесь » TelenovelesLV » Queer as Folk » Queer as Folk