TelenovelesLV

Объявление

Failu hostings
Raksti/intervijas latviešu valodā, galerijas, video un pārējās sadaļas pieejamas fanu kluba biedriem!!!!
Tulkotie materiāli latviešu valodā ir fanu klubs īpašums!

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » TelenovelesLV » Queer as Folk » Queer as Folk

Queer as Folk

Сообщений 321 страница 340 из 732

321

šitas plakāts, ko šajā linkā izsola:
http://cgi.ebay.com/Super-Rare-Queer-as … 286.c0.m14

Viņam blakus ir tas Braiena reklāmas kampaņas foršais "Your wife doesn't need to know and neither does your girlfriend" :D kurš vēlāk varbūt nonāks izsolē, vot tas būtu labais :D Tik viss ar Braienu saistītais parasti aiziet milzu summās :mad:

0

322

cravey написал(а):

Vēl, kas neciešamāk - UK versijā Stjuarts (Braiens) paliek tjipa kopā ar Vinsu (Maikiju). Tas jau vien visu izsaka!

KO??????????????????????????????? Fui, ta es neskatīšos, bēēē. Tas jau ir stulbums. Cik nu paskatījos, Sjuarts reāli ar Neitanu aizrāvies. Idioti briti. Bet nu vienalga - paldies viņiem par ideju. hahaha, un tie abi pirmajā sērijā uz jumta Titāniku atveidoja. Hihihi, bet Supermens stilīgāk.

cravey написал(а):

Tik viss ar Braienu saistītais parasti aiziet milzu summās

nu tas gan, eh.

Oki, divas stundas man līdz keno izlozei gandrīz praktiski brīvas. Jāpalasa laikam kaut kas. :D

Starp citu man pagājušā naktī rādījās fanfiku sapņi. Tas vispār ir smieklīgi - es sapņoju tekstu - respektīvi lasu fanfiku sapņos un sapņoju tieši tos vārds - nevis tieši, ko esmu lasījusi, bet kaut k';adu miksli. slimīgi.  :rofl:

0

323

Ahh, rokassprādzīte jau tiek valkāta  :jumping: Tik es uz kreisās rokas lieku, ērtāk bišk kā uz labās :) PALDIES VĒLREIZ ALBY, PAR LIELISKO DĀVANU  :shine:

0

324

Waaahahahah, es tikko vēl vienu lietu atklāju. Man pie maka stāv piekariņš - divi burtiņi BK :D To man mamma uzdāvināja pirms kādiem 3 gadiem uz vārda dienu, tjipa ar domu Braiens (Žubērs) un Krista - BK. Tad es smejoties teicu, ka B burts simbolizē manus trīs B līmeņus, vidusskolu beidzot. Tagad klāt nākusi jauna nozīme - Braiens Kinijs. It kā vienkārša lieta, bet tikai tagad sapratu, ka BK - Braiens Kinijs ir vienklīdzīgi ar abu vārdu iniciāļiem - Braiens un Krista :D Tāpat kā Brian and Justin pirmie vārda burti ir BJ, kas savukārt ir arī Brian Joubert vārda un uzvārda pirmie burti :D Re cik daudz paralēles abām manām kaislībām  :glasses:  Man šķiet, ka man vienmēr B un K būs mīļākie burti alfabētā :flirt:

0

325

cravey написал(а):

Ahh, rokassprādzīte jau tiek valkāta   Tik es uz kreisās rokas lieku, ērtāk bišk kā uz labās  PALDIES VĒLREIZ ALBY, PAR LIELISKO DĀVANU

hihihi... galvenais, ka patīk. Man dāvināsanas prieks vienmēr bijis aktuāls, sevišķi, ja davana patīk. Man atkal uz labās, jo uz kreizās vienmēr pulkstenis un esu pieradusi, ka ja lieku rokassprādzi, tad vienmēr uz labās. Hahaha Highschool confidential saka skanēt. Jej. dievīgi.

0

326

cravey написал(а):

Waaahahahah, es tikko vēl vienu lietu atklāju. Man pie maka stāv piekariņš - divi burtiņi BK  To man mamma uzdāvināja pirms kādiem 3 gadiem uz vārda dienu, tjipa ar domu Braiens (Žubērs) un Krista - BK. Tad es smejoties teicu, ka B burts simbolizē manus trīs B līmeņus, vidusskolu beidzot. Tagad klāt nākusi jauna nozīme - Braiens Kinijs. It kā vienkārša lieta, bet tikai tagad sapratu, ka BK - Braiens Kinijs ir vienklīdzīgi ar abu vārdu iniciāļiem - Braiens un Krista  Tāpat kā Brian and Justin pirmie vārda burti ir BJ, kas savukārt ir arī Brian Joubert vārda un uzvārda pirmie burti  Re cik daudz paralēles abām manām kaislībām    Man šķiet, ka man vienmēr B un K būs mīļākie burti alfabētā

hahaha, super, cik mīlīgi.  :love:  :D ]

Lasu vienu fanfiku AU post seson 2. Nepatīk, bet vienalga lasu, pat nezinu, kāpēc, jo Braiens vispār galīgi nav braiens. Un trūkst gan sexa, gan labu vārdu... :D

inner-justin ir viens fanfiks Decode - arī post season 2. Nu tur ir ta, ka divus menešus pēc tam, kad Dzastins aiziet pie Ītana, Braiens mezonīgi ilgojas, bet neklapē ar ausīm. Un tad kādu rītu pamostas un Dzastins guļ blakus un ir diena pēc Dzastina dzimenes. Braiens it kā tiek atmest laikā, lai izlabotu kļūdas. Tik 4 nodaļas ir, kuram man ļoti patīk. Bet viņa ir pārstājusi rakstīt. Tāpat kā Time runs wild ryosato un inner-justin ir parstājusas rakstīt. Es jau bāru viņas abas. fuj. Mani mīļakie fanfiki un karājas gaisā. Nez, no visa ko netā esu lasījusi, viņas abas jūt varoņus vislabāk mana uztverē. ryosato brainu un inner-justin protams Dzastinu. Bet nu jā - Time runs wild vienkārsi temas aptrūkās. Viņa ir kopā, dzīvo ar Gasu un katrā nodaļa bija vienkārši kāds  notikums, bet nu temas izsīkst. ja grib, lai viņu attiecības ir labas un viņi laimīgi kopā, tad sižetu vairs nav. Vai nu jadara, kas drausmīgs un jāšķir viņi, lai talāk sižetu veidotu, vai arī vienkārsi jābeidz. Manis pēc viņas pat varētu beigt un koncentrēties un jauniem darbiem. inner-justin tagad raksta vienu labu Against all Odds - arī AU post season 2. Braiens tik ļoti skumst, ka dodas prom strādāt Ņujorkā, kur pēkšņi negaidīti satiek Džastinu, kurš arī kopā ar Ītanu uz Ņujorku pārvācies. Es te katru dienu čekoju, vai nav jauna nodaļa ielikta. :D

0

327

ev, man ienāca prātā ideja fanfikam. centos angliski rakstīt, bet nespeju. latviski - arī švaki. Kaut kā tomēr nav iedvesmas. bet nu ideja ir tāda - filmas Ghosts of girlfriends past - sižets. Vispār man tā ideja ienāca, jo kaut kad pirms pāris nedēļām kaut kur netā lasīju, ka kāds meklēja kaut kad sen, sen lasītu fanfiku par pagātnes, tagadnes un nākotnes spokiem, kas parādās Dzastinam. Post 513 fiks. Un Dzastins redz, cik nakotnes būs viņam noželojama, ja viņs dosies uz Ņujorku un pametīs brainu. Un ta nu Dzastins nedodas uz ņurjorku un viss beidzas laimīgi. Bet man gan liekas, ka spoki varētu rādīties tieši braienam, jo viņā iekšā ir tik daudz visa kā, ko viņs nespēj dabūt no sevis ārā. Un doma tāda, ka notikumi risinās post 507. Džastins ir aizgajis, Braiens nespēj atklāt savas jūtas. Nav nekādas bumbas. Dzastinam ir izstāde, tas raksts un viņš gatavojas doties uz ņujorku. Ir ballīte par godu Dzastina aizbraukšanai. Visi atvadās, skumst, bet braiens neierodas. Viņš ir vannās, triko un tad parādās pirmais spoks - pagātnes spoks. Nu ta kaut kā. Tālāk sižetu nestāstīšu. Nez, ja vien es spētu sakoncentrēt sevi un sakt rakstīt. Saku vairakas reizes un dzēsu āra uzrakstīto. Sviests kaut kāds sanāk. Bē.

Laikam gulēt jāiet. Miegot ciet jau ar neko nevar uzrakstīt. :D

0

328

Zini, man ar brīžiem ir tā, ka uznāk tjip iedvesma kaut ko rakstīt. Bet es laikam esmu pārāk nepacietīga, vai arī kaut kā pietrūkst. Idejas it kā būtu, bet kā sāku rakstīt, tā vienu lapu uzrakstu un viss, smadzenes kaut kāds klikšķis un aizkrīt kaut kas ciet. Tā nu nekas nav sanācis man pagaidām :( Ir tā kā es teicu, Braienu ļoti grūti uzrakstīt. Bet man tavs sižets patīk, protams nāktos parakāties pagātnē, kas atkal nozīmētu sāpes Braienam :(
Bet tas par to valodu - latviski manuprāt grūtāk kā angliski, kaut vai tikai, lai varētu izteikties QAF cienīgi :D

0

329

cravey написал(а):

latviski manuprāt grūtāk kā angliski, kaut vai tikai, lai varētu izteikties QAF cienīgi

vot, vot, bet aprakstus rakstīt atkal angliski grūtā°k.

ev, pastāsti kādu no saviem sižetiem. Mēs varētu mēģināt kaut ko kopā rakstīt - kā ryosato un inner-justin - tu Braina POV, es Džastina POV. Jo kaut kā tā ir ar šitiem fanfikiem, ka jāraksta no kāda POV, jo tad tikai var tās visas iekšējās izjūtas iegūt, tas, ko seriālā ta nebija iespējams parādīt. Nu tā kaut kā. Ai, bet es visu nakti sapņoju par to savu ideju. Izdomāju, kādi būs visi tie rēgi un apmēram ko viņi Braienam varētu rādīt. Vissmagāk ar nākonti. Bet nez - ja vien es spētu rakstīt. Idejas es vienmēr kaut kur kaut kā sarakāšu, ja vien es nebūtu tāda sliņķe un spētu noturēt uzmanību uz kaut ko ilgāku laiku.

0

330

:D Es pagaidām esmu bijusi bišk egoistiska :D Tā kā man patīk jaukt realitāti un izdomājumu, tad viens no maniem pēdējiem sižetiem bija tāds - piepildīt bez maz vai katra fana sapni, arī manējo un tavējo :D Post 513 protams. Darbība notiek pēc diviem gadiem. Uz Liberty Avenue ierodas jauns personāžs...no mūsu pasaules, t.i., no reālās pasaules (protams šeit parādās mans egoestiskums, jo personāžu balstītu uz sevi :blush: ). Laikam ejot šis personāžs, protams, satiek visus seriāla varoņus (šeit varētu viskaut ko prikolīgu sarakstīt - pirmās tikšanās, reakcija pirmo reizi ieraugot Braienu (es jau droš ka paģību, bet nu :D) un kā lēnām iepazīst labāk viņu raksturus, utt. Tiek noskaidrots arī, ka Džastins ar Braienu ir izšķīrušies un ka Džastins ir saderinājies ar citu un pēc mēneša gatavojas doties uz Kanādu un apprecēties. Tātad šim personāžam ir uzdevums palīdzēt savest kopā Braienu un Džastinu, jo taču tas bija vienīgais iemesls kāpēc seriāla fani atkāpās un beidza sūtīt petīcijas un vēstules, lai šovu atjaunotu, tikai ar tādu pārliecību, ka Braiens un Džastins pēc kāda laika būs kopā pavisam :) Nu manuprāt te varētu daudz ko izvērst. Bet tas tā smuki būtu, tā teikt ar sevi reizē ierakstīt arī ļoti daudzu citu cilvēku sapni - nokļūt QAF pasaulē, patusēt Babilonā un ar Braienu pie Vudija iedzert aliņu  :playful:

Mums ar mammu palicis vēl pēdējais disks! Sākot ar 120. sēriju :jumping:

0

331

hihihihihi... njā, var jau mēģināt, ko tādu rakstīt. Bet var ievest divus personāžus - balstītus uz mums, daļēji - divas jaunas trakas lezbietes. Bet viņas nebūtu kopā, bet saietu kopā kaut kad... :D

0

332

Arī variants :D Bet kā es saku, es varu taisīt video, taisīt foto montāžas, bet ar stāstiem man neiet, pirmkārt mana nepacietība vainojama, otrkārt Braienu ļoti grūti uzrakstīt, tikai dažiem tas ir pa spēkam :(
BTW, rakņājos netā un atradu, ka man kompī ir 4. un 5. sezonas sākuma dizesma, kad tas smukais intro iet!!!!!  :crazyfun: Tik foršiņi, un ja padomā, ka man tas visu laiku jau bija kompī  :blush:  :D

Burnside Project - Cue The Pulse To Begin
http://www.mediafire.com/?ytmqwhxdjq2

Kā jums tur šovakar klājas, ko labu dariet?

0

333

bet mums jāpamēgina rakstīt. Nelikšu tevi mierā, kamēr nepiekritīsi.  :D

eh, mēs jau gulēt ejam. Jo visām miegs nāk. Vēl man vēders streiko - caureja vairākas reizes bija, ta nu sanāca, ka tekilu ļoti maz izdzērām, jo šīs bez manis nedzer...

Un tā dziesma - hahaha - man viņa ir. Tu man toreiz viņu iedevi un es jau visu šo laiku klausos.... :rofl:

0

334

es pirms aizmigšanas prātoju un ideja fanfikam veidojās šāda...

Katra nodaļa ir Briana un Justiana POV - nu mijas. Vienu rakti tu - Braiena, otru es - Justina. Un - tu es Braiena pusmāsa - nu p°rototips. Pāec - nu teiksim trim gadiem Liberty Ave parādās jauna sieviete, kura meklē, izdibina, iziina. Izrādās viņa ir braiena pusmāsa, ko viņa tēvs radījis netīšam tā teikt. Stipri jaunāka, kaut vai 20 gadus veca, kā tu. Viņi pamazām sadraudzēja ar Brainu, bet protam lēni, pirms viņš pielaiž viņu sev tuvu. Tā teikt vienīģa viņa ģimene.

Paralēli Ņujorkā - es nez - kā tu gribi - Justins jau ir sasniedzis visu ko vai arī joprojām nabadzīgs. Ja nabadzīgs, tad ievācas īrēt pusi no liela dzīvokļa un viņa dzīvokļa biedrene ir - mans prototips. Nu ja Džastins bagāts, tad vienalga kaut kā sanāk, ka ievācas un sāk dzīvot vienā dzīvoklī. Un ar pamazām kļūst par draugiem.

Abi puiši paralēli abām meitenēm atklāj, kas noticis, kāpēc viņi nav kopā??? Starp citu, vajag loģisku notikumu secību, kāpēc viņi nav kopā!!!!!!!!

Un tālāk - meitenes parūpejas, lai viņi pamazām saietu kopā - tur vēl viss jāizdomā.

Man šķiet šitāda ideja laba, ko domā? Un tev no sava redzes viedokļa būs vieglāk rakstīt. es teicu Briana un Justina POV, bet var jau arī abu meiteņu POV - kā mēs šos abus varoņus redzam un iepazīstam un pamazām aizsitamies līdz tam, ka viņi mums atklājas. Un tu reiz teici, ka vienmēr esi gribejusi vecāku brali. Kā būtu ar Brianu Kinniju???? :D

Bet vajag tā, lai kāds no vecajiem varoņiem ar ir Ņujorka, lai mans prototips varētu rakties līdz patiesībai ne tikai tincinot Dzastinu. Un tavs prototips savukārt Liberty Avenue cilvekus iepazīs.

Mans prototips nez - protams es izdomāsu - iespejams viņa būs panks un mūziķe Viņa varētu spēlēt ģitāru. Un Dzastinu mūzika vienm°ēr iedvesmojusi. Nekādu vijoļu, apsolu!!!!

Vienā brīdī viņa varetu doties uz Pitsburgu, lai izdibinātu kaut ko, ko Justins nestasta un kādā brīdī ar tavu varoni iepazītos.

0

335

Bilan, sižets labs, man patīk, it īpaši tas kā tu pasniedzi Braienu Kiniju par manu vecāko brāli :D Par šito es padomāšu līdz mūsu tikšanās reizei. Jo cik no tavas īsziņas sapratu - mēs tiekamies no ceturtdienas uz piektdienu :)

Tāks, bet mēs angliski, vai latviski rakstītu? Un man šķiet, ka vieglāk būtu no mūsu POV rakstīt, kā mēs viņus redzam, tad atliek tikai viņu tekstus un rīcību aprakstīt, bet izpaliek iekšējā pasaule :)

Par to kāpēc viņi nav kopā - lai nebūtu vainu jāuzveļ nevienam no mūsu mīļajiem, tad varam izdomāt kaut kādu pārpratumu, kur viens otru viņi ir pārpratuši par kaut ko. Un tad tas tā ironiski sanāktu, ka mazs pārpratums ir nodarījis palielu postu. Darbība varētu būt pēc kādiem 3 gadiem, pēc 513. Džastins ar Braienu 2 gadus ir bijuši kopā un 1nu gadu šķirti. Tagad tik atliek izdomāt, kāds varētu būt šis pārpratums.

P.S - Kā šorīt jūties, vai viss kārtībā ar punci? Zinu cik tas pretīgi, kad ir caureja :(

0

336

ĀĀ, Alby, aizmirsu tak tev galveno pastāstīt! :D Šonakt sapnī redzēju Geilu un tevi :D Viss bij tā:
Mēs ar tevi un vēl kaut kādi cilvēki kaut kur braucām ar vilcienu un vienā brīdī braucam garām kaut kādai ēkai un es skatos, ka tur policijas mašīnas stāv. Skatos, un tur tāds vīrietis melnā mētelī, pagara auguma, saulenes uz acīm, nelieli bārdas rugāji, tumši mati, bilan, skatos - tas tak Geils. Es tev šito pasaku, ka es tikko Geilu redzēju, mēs ar tevi fiksi lecam nākošajā pieturā ārā, kas par laimi ir tūliņ. Skrienam atpakaļ uz to vietu, bet tagad tur tikai pāris cilvēki, bet Geilu nekur neredz. Neatceros, kas tālāk notika, bet nākošai moments, mēs kaut kādā ēkā, it kā lielveikals, it kā nē, bet vienā brīdi atkal ir vairāki vīrieši melnos mēteļos ( doma tāda, ka viņi bez maz vai kaut kādi federālie aģenti ) un viens no viņiem pagriežās un es redzu, ka tas ir Geils. Es palieku kā uz mutes kritusi, bet tu sāc vilkt mani viņa virzienā. Kamēr mēs ejam, tikmēr viņš jau apsēdies pie galda ( apmēram tā kā tajos DVD signing, ko mēs skatījāmies bonusos) it kā tjipa uz autogrāfu parakstīšanu :D (Nevar saprast kā tur īsti domāts, vai viņš īsts policists, vai tikai tēlo policistu). Bet karoč tālāk ir tā, ka mēs tagad pieejam pie tā galdiņa, bet es šokā, nekā nevaru pateikt. Geils izskatās kā Braiens 5.sezonā. Neatceros ko, bet zinu ka tu sāki runāt :D A Geils tāds smaidīgs, nu kā jau parasti slavenības, kad kāds pieiet un saka, I'm your biggest fan :D Man šķiet, ka es ar tāpat teicu, jo vnk prāts no laimes bij apmiglojies, nekā nevarēju sakarīgu pateikt :D Katrā ziņā tajā momentā es pamodos :D

Bilan, bet tai vienā brīdī viņš tā pasmaidīja http://i48.photobucket.com/albums/f215/albalonga/Forums/7136563855dbe306cc380fe98f031b26.gif

0

337

hahaha, saptnis tik satriecošs un tik mīlīgs. Super. :D  Man gan biki rādījās no mūsu fanfika iespejamie momentiņi.

cravey написал(а):

P.S - Kā šorīt jūties, vai viss kārtībā ar punci? Zinu cik tas pretīgi, kad ir caureja

Jā, šodien jau oki. Jau pat paēdu un veders ar vairs nesāp. Tik es nogalēju lielāko dienas daļu. Angy aizgaja pirms 9, Palo aizgaja 10. Un es tad vel jutos tada varga. Nogulēju līdz vieniem un tad jau labi jutos.

Jā, tad pie manis no ceturtdienas uz piektdienu un tad ap kādiem 17 pie manis ceturtdien varētu.

Man prieks, ka tev sižets patīk. Un jā - jāsadomā, kā viņi muļķīgi pašķīrās.

Tāks - es te prātoju - tu savu telu protams vari veidot kā velies, bet es viņu iztelojos tādu pohujisti liela mēra - Braiena stilā, ar saulenēm. Meiteni, kura dzīvo uz koferiem. Viņai varētu būt melna, diegan liela, vecmodīga mašīna, kura vaētu būt kā viņas mājas. Un viņa va°rētu sakumā, lai pamazām braienam tuvotos un visu izdibinātu, noīrēt pie Debas istabu, kur agrāk Maikls un Justins dzīvoja un sakt strādāt Liberty Diner. Bet ta tik ideja protams.

Ak, jā - ta tu ar nepateici - Justins jau bagats, vai nabaga mākslinieks? Es domāju, ka viņš varētu būt šo to sasniedzis, iegadajies savu galeriju, bet tai atdevis visu savu naudu un ekonomiska krīze (hahahaha, kāds brīnums!) un tapēc viņa landlords pieprasa baigo samaksu par viņa dzīvokli-studiju. Šis pamatīgi sastrīdas ar lendlordu un meklē citu vietu, kur dzīvot. Bet cenas Ņurjorka saprotams mežonīgas. Ta nu viņš mēģina tur, kur piedāva kopīgi īrēt un atrod manu varoni, kurai pieder kaut kas līdzīgs Braiena loftam sava ziņā. Viņa ir mūziķe un viņai ir grupa un viņas milzīgajā bēniņu dzīvoklī notiek grupas mēginājumi. Dzīvoklī ir griestu logi, fantastisks apgaismojums un mana varone neiebilst pret krāsas smaku, ta nu abi sak dzīvot kopā. Un sadraudzējas diezgan ātri. Viņa ir it kā stipra sieviete, bet reizē ļoti jūtīga, ekscentriska.

Hej, un man vajag vienu varoni, lai tas dzīvo Ņujorkā. Es iedomājos, ka tas vaŗetu būt Emets. Tad mana varone varētu šo to no Emeta ar izdibināt. Tev Pitsburga paliktu visi pārejie. Vēl Mela un Lindsija ar ģimenīti varētu atbraukt kaut kad uz Ņujorku un mana varone viņas iepazītu. Taks, kas vēl - vai mēs arī Tedu ar Emetu kopā savedīsim, vai arī viņiem citi pāri? Man no dažiem fanfikiem kaut kā iepatikās doma par Emu un Tedu kopa - smieklīgi. Un tad būtu tā arī interesanti, ka Braienam ir vienmēr Teds pie rokas, bet Ņujorkā Justinam ir Emets.

Vel kas - mūsu varones tad būs lezbietes vai kā? Man pat bij doma, ka viņas agrak bija pazīstamas un bija kopa, bet viņam viss izjuka un viņas diezgan stipri necieš viena otru, bet censoties savest kopā Brianu un Justianu, abas protams arī kopā saies. Tev tiks interesanti mirkļi ar brainu - māsas un brāļa attiecības. Man savukārt tiks Justina sirdsapziņas loma - sava ziņa mana varone būs Dafnes un Debijas krustojums. Kada brīdī Emetam būs garlaicīgi un viņs moš ar pārvaksies dzīvot pie mums ar Emetu. Beigās visi protams nonāks Pitsburgā Liberty Avenu. Mana varone kļūst par babylon dziedoso zvaigzni un babylona kļūs par pilntiesīgu gay-lesbian klubu, nevis tikai gay klubu. Nu ta kaut kā. Bet tava varone - nez - viņa beigas varētu strādat ar braienu Kinetikā vai arī viņa varētu būt Pitburgas tūrisma koordinatore. Sadoma pati. Vienkarsi es te visadas idejas dodu, kas mana galva nemitīgi dzimst... :D

0

338

Ak, ja - un rakstīsim angliski. Grūti būs, bet nu - mēginasu. reiz senos laikos angliski mēginaju rakstīt vienu fanfiku, bet nepabeidzu. Tas bija prison break fanfiks. :D

0

339

ev, mana varone varētu būt liela mēra līdzīga braienam dzīves uzskatos, bet tava varone vairak Dzastinam. Es jau zinu, ka manejā gulēs ar pusi pasaules. Nu kaut kā ta. Vispār saku domāt, ka tavejai vajadzētu kaut kādu hobiju, lai viņai būtu kaut kāda aizraušanās. Eh, moš drīzāk tavejai ir jābūt mūziķei, dziesmu autorei, mākslinieciskajai. Manējā varētu būt vairak makslas baudītaja, piemēram mūzikas grupu menedžere, kura katru nakti dotos uz kādu jaunas grupas koncertu un savam grupām ļautu mēgināt sava dzīvoklī. Nu kaut kā ta. :D

Es tak saku, ka idejas nemitīgi mainās un pamazam kristalizejas... :D

0

340

Man patīk, man patīk. Un tas par to, ka es varētu būt mūziķe, labs variants, tad mēs varētu brīžiem manu dziedāšanu iekļaut - sameklēt netā visādas atbilstošās dziesmas, vai arī izmantot jaut tā, kas oriģināli ir QAF :D Un man patīk, tas, ka mana varone varētu būt raksturā līdzīga Džastinam - tas it kā Braienam liktu vairāk piedomāt par Džastinu, bet tai pašā laikā varētu izpausties viņa sarežģītais raksturs un viņš mani tā paša iemesla dēļ varētu sākumā atgrūst, bet tai pašā laikā iemīlēt.

Par Tedu un Emetu, ja tu ļoti vēlies, tad varam, bet tad jāraksta ar tādu domu, ka visu šo laiku Teds bijis ar Bleiku, jo man viņi patika ļoti kopā, vismaz 3 gadus tad viņiem iedosim. Par Emetu tad tu izdomā, ko viņš pa šo laiku varētu būt sadarījis, tev viņš tāds tuvāks :D

Džastins varētu būt jau populārs mākslinieks, bet kā tu teici, ekonomiskās krīzes dēļ viņš zaudētu savu pašreizējo dzīvesvietu, kas novestu viņu pie tā, ka viņš pārvācas pie tevis :)

Par mūsu varonēm, varētu būt tā, ka viņas kādreiz būu bijušas partneres, bet tad sastrīdējušās un izšķīrušās. Mana varone varētu būt biseksuāla, bet beigās palikt kopā ar kādu džeku. Man tomēr to vieglāk būtu uzrakstīt :D Tā vēl viena lie, kas mums ar Braienu kopīga - we both like sucking cock :D Bet mūsu varones telojot savedējas varētu salīgt mieru un vnk kļūt par tuvām draudzenēm. Tu tad izdomā, ar ko tava varone varētu palikt kopā, varbūt Lindsija un Mela tevi vareu iepzīstināt ar kādu no savām draudzenēm, vai nu kaut kā tā :)

0

Вы здесь » TelenovelesLV » Queer as Folk » Queer as Folk