hahaha, saptnis tik satriecošs un tik mīlīgs. Super. Man gan biki rādījās no mūsu fanfika iespejamie momentiņi.
cravey написал(а):P.S - Kā šorīt jūties, vai viss kārtībā ar punci? Zinu cik tas pretīgi, kad ir caureja
Jā, šodien jau oki. Jau pat paēdu un veders ar vairs nesāp. Tik es nogalēju lielāko dienas daļu. Angy aizgaja pirms 9, Palo aizgaja 10. Un es tad vel jutos tada varga. Nogulēju līdz vieniem un tad jau labi jutos.
Jā, tad pie manis no ceturtdienas uz piektdienu un tad ap kādiem 17 pie manis ceturtdien varētu.
Man prieks, ka tev sižets patīk. Un jā - jāsadomā, kā viņi muļķīgi pašķīrās.
Tāks - es te prātoju - tu savu telu protams vari veidot kā velies, bet es viņu iztelojos tādu pohujisti liela mēra - Braiena stilā, ar saulenēm. Meiteni, kura dzīvo uz koferiem. Viņai varētu būt melna, diegan liela, vecmodīga mašīna, kura vaētu būt kā viņas mājas. Un viņa va°rētu sakumā, lai pamazām braienam tuvotos un visu izdibinātu, noīrēt pie Debas istabu, kur agrāk Maikls un Justins dzīvoja un sakt strādāt Liberty Diner. Bet ta tik ideja protams.
Ak, jā - ta tu ar nepateici - Justins jau bagats, vai nabaga mākslinieks? Es domāju, ka viņš varētu būt šo to sasniedzis, iegadajies savu galeriju, bet tai atdevis visu savu naudu un ekonomiska krīze (hahahaha, kāds brīnums!) un tapēc viņa landlords pieprasa baigo samaksu par viņa dzīvokli-studiju. Šis pamatīgi sastrīdas ar lendlordu un meklē citu vietu, kur dzīvot. Bet cenas Ņurjorka saprotams mežonīgas. Ta nu viņš mēģina tur, kur piedāva kopīgi īrēt un atrod manu varoni, kurai pieder kaut kas līdzīgs Braiena loftam sava ziņā. Viņa ir mūziķe un viņai ir grupa un viņas milzīgajā bēniņu dzīvoklī notiek grupas mēginājumi. Dzīvoklī ir griestu logi, fantastisks apgaismojums un mana varone neiebilst pret krāsas smaku, ta nu abi sak dzīvot kopā. Un sadraudzējas diezgan ātri. Viņa ir it kā stipra sieviete, bet reizē ļoti jūtīga, ekscentriska.
Hej, un man vajag vienu varoni, lai tas dzīvo Ņujorkā. Es iedomājos, ka tas vaŗetu būt Emets. Tad mana varone varētu šo to no Emeta ar izdibināt. Tev Pitsburga paliktu visi pārejie. Vēl Mela un Lindsija ar ģimenīti varētu atbraukt kaut kad uz Ņujorku un mana varone viņas iepazītu. Taks, kas vēl - vai mēs arī Tedu ar Emetu kopā savedīsim, vai arī viņiem citi pāri? Man no dažiem fanfikiem kaut kā iepatikās doma par Emu un Tedu kopa - smieklīgi. Un tad būtu tā arī interesanti, ka Braienam ir vienmēr Teds pie rokas, bet Ņujorkā Justinam ir Emets.
Vel kas - mūsu varones tad būs lezbietes vai kā? Man pat bij doma, ka viņas agrak bija pazīstamas un bija kopa, bet viņam viss izjuka un viņas diezgan stipri necieš viena otru, bet censoties savest kopā Brianu un Justianu, abas protams arī kopā saies. Tev tiks interesanti mirkļi ar brainu - māsas un brāļa attiecības. Man savukārt tiks Justina sirdsapziņas loma - sava ziņa mana varone būs Dafnes un Debijas krustojums. Kada brīdī Emetam būs garlaicīgi un viņs moš ar pārvaksies dzīvot pie mums ar Emetu. Beigās visi protams nonāks Pitsburgā Liberty Avenu. Mana varone kļūst par babylon dziedoso zvaigzni un babylona kļūs par pilntiesīgu gay-lesbian klubu, nevis tikai gay klubu. Nu ta kaut kā. Bet tava varone - nez - viņa beigas varētu strādat ar braienu Kinetikā vai arī viņa varētu būt Pitburgas tūrisma koordinatore. Sadoma pati. Vienkarsi es te visadas idejas dodu, kas mana galva nemitīgi dzimst...