Es jau izraudājos un, lai būtu bik vieglāk, noskatījos blūperīšus Īstenībā beigas ļoti atbilstošas un manas asaras vairāk bij par to, ka šis brīnišķīgais seriāls nu ir beidzies arī priekš manis !
Par B/J beigām - Uzupurēšanos tiešām nevar saukt par mīlestību, un es nemaz nešaubos, ka pēc tam, kad Džastins būs izbaudījis Ņujorku, kas zinot, kāds viņam talants, neprasīs ilgu laiku, Braiens un Džastins noteikti būs kopā. Savādāk nemaz nevar būt! Tāpēc tagad - došos uz dušu, noskalošu asariņas, un pēc tam izlasīšu vienu superīgu fanfikšenu ( kamēr Alby uzrakstīs savas beigas ).
Ko vēlos pateikt - šis seriāls ir pilnībā izmainījis manu viedokli par homoseksuāļiem. Protams - nav viņi perfekti, ir narkotikas, sekss, perverss sekss pat Bet vai tad ar mums "taisnajiem" ir savādāk? Mēs tik to negribam atzīt. Esmu šokā par to, kā pret šiem cilvēkiem izturās hetero sabiedrība, un ja kādreiz arī mums nāksies balsot pret tādu "Proposition 14", tad es NOTEIKTI balsošu. Vismaz tad manai balsij būs kāda jēga, nevis kā tagad - balsot tik par to, kurš nākamais varēs sazagties valsts naudu!
Domāju, ka nepaies ilgs laiks, kad sākšu skatīties visas sērijas vēlreiz Kaut vai tikai dēļ Braiena, lai smeltos iedvesmu Viņš varbūt arī ir riktīgs kretīgs, bet vismaz taisnīgs un par sevi pārliecināts kretīns, un es vēlētos, lai arī manī kādreiz būtu kaut viena maza simtdaļiņa no Kinija attieksmes Laikam šeit lielais paldies jāsaka Geilam, esmu pārliecināta, ka neviens aktieris, pat ne visi Holivudas Krūzi un Piti, nevarētu mums parādīt labāku Kiniju kā Geils Harolds. Vienmēr apbrīnošu viņa drosmi, par to, ka viņš vispār uzņēmās šo lomu! Ja man tagad būtu cepure, es ar lielāko cieņu viņu noņemtu Geila priekšā Protams, ne tikai Geila, bet gan visu pārējo QAF aktieru priekšā - viņi tiešām ir paveikuši lielisku darbu - ņemot vēra, ka pašlaik šis seriāls ir tik pat populārs, kā tad, kad viņu demonstrēja pirms 4 gadiem
NEKĀDU ATTAISNOJUMU, NEKĀDU ATVAINOŠANOS, NEKĀDAS NOŽĒLAS!!!!!
Отредактировано cravey (09.07.2009 00:11)