TelenovelesLV

Объявление

Failu hostings
Raksti/intervijas latviešu valodā, galerijas, video un pārējās sadaļas pieejamas fanu kluba biedriem!!!!
Tulkotie materiāli latviešu valodā ir fanu klubs īpašums!

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » TelenovelesLV » Queer as Folk » Queer as Folk

Queer as Folk

Сообщений 421 страница 440 из 732

421

Mežonīgi īsa nodaļa man sanāca, bet kaut kā tā nu man sanāca.

Chapter 5

New York

It was half past eight when I came home. I was feeling good. I just sold one of my bands – folk/punk trio “Stinky Mushroom” to Alternate Label and had amazing sex with assistant manager of the company. Marissa was one of my repeat fucks you could say. Every time I had any business with Alternate Label Marissa was there. And after the official meeting there always was one unofficial for only two of us. Marissa`s lips are amazing – so complete and rich. She sucked my klit so hard that I could still feel traces of her lips on my cunt. I returned her a favor. She tasted so good when she came over my face. Her taste was still in my mouth. My pussy was aching a little because Marissa had fingered me hard. After five orgasms with Marissa I was still wet. The plan for this night was simple – masturbate a little while I was taking shower. Put on my new purple pants from Dolce & Gabbana and black patent leather boots from Jimmy Choo and go to Avalon. It was Thursday and it meant – new bands were playing from eleven pm till 3 am. And yeah – maybe former „Glorious Scout” soloist will be there. God, I still haven`t forgotten those fresh-blood-colored lips and deep blue eyes.
But it turned out that another pair of deep blue eyes was waiting for me in my temple.
Justin was sitting on couch in living room and watching TV. He turned his gaze to me when he saw me coming in.
- Hi. – He said.
I just nodded and didn`t say anything. I went straight to the fridge to get a beer. What the fuck? I have never seen my fridge so full of food. There was everything you can find in fringe in every normal American household. Problem was – my household never been normal. There was even fucking fish in the plastic bag. I was looking at it shocked when it suddenly moved. It was still alive.
- Ahhh... – I made a girly squeal. Fuck, I never ever squeal.
I closed fridge without getting a beer. I turned around. Justin was looking at me.
- What the fuck have happened to my fridge? – I almost screamed.
- Well... mainly... I guess... you can say... food... – Justin answered nervously.
Fuck.
- Food? You call it food? It`s the fucking humanitarian aid package! You can feed half of fucking Africa with it.
- I... I just shopped for a week. And... as you didn`t had any food at all... – Justin tried to justify himself.
- I had a food! – I screamed back. – I had beer and now I can`t even find it in that fucking grocery store what used to be my fridge.
Justin got up from the couch and went straight to me. I could see he was totally flushed.
- I put all your beer at the bottom closer to freezer. – He opened fridge, crouched and got me a beer. – Here you go. – He said, smiling nervously. – I saw some yoghurt cartons in garbage. I bought the same brand. I don`t know what other food you like, so...
I could see he really tried. Fuck – did he want me to like him? My angriness was calming down.
I looked at the top shelf where the fish was still lying.
- The fish... – I said. Justin looked up at it. – Either you kill it or set it free. There won`t be any food in my fridge what is still alive.
- Sorry. – Justin said. He flushed even more.
I went to my bedroom. I took of my clothes and finished my beer. I put on my red shower coat and went to the bathroom. But I didn`t get there because I saw Justin in the kitchen. He stood there and next to him on the kitchen table there was the fish. Poor boy – his face was doomed. There was knife in his hand. He put it in the air ready to kill the fish. But he couldn`t. I wasn`t able to hold myself – I started laughing. He heard me. He looked at me irritated and flushed again. There was this desperate look on his face.
- Oh, birthday boy... – I said through my laughter. – Jesus Christ, it`s a fucking fish. You bought it to eat it for God`s sake.
- Yes, but... fuck... She looks at me with those big eyes...
- Then why the fuck did you bought it anyway?
- I... I just thought... I wanted to make it tomorrow for dinner. Jack said you don`t eat meat...
There was silence for a moment. I didn`t move un Justin didn`t move either. The only one who made any sound was fish.
Fuck. Birthday boy wanted to make me dinner... Shit. It was so... Fuck. He was acting just like she did. He was trying to be nice, trying to take care of me, make friends with me. I never had friends and never will. Friends – it means to be close with someone, to have feelings for someone. No, it`s not for me. I have acquaintances, not friends. And birthday boy is just my roommate – nothing more.
- Birthday boy, - I said with irony. – One of the rules of this temple is – we don`t share food. If you wanna buy full fridge of fucking grocery – do it. If you wanna cook yourself a fucking fish – do it. But don`t try to play fucking heterosexual-house-hold with me. I`m dyke. I`m fucking pussy sucker! I don`t come home for fucking dinner at big family table. If I want to eat – I go to restaurant or order Chinese! Got it!
Birthday boy nodded.
- Good. – I said. – And one more thing. Listen to me carefully. Are you listening?
He nodded again.
- Never aim a target you can`t conquer! – I said.
I went straight to him, took knife from his hand, cut the head off the fish, gave knife back to him and went to the bathroom.

0

422

No manis šodien laikam nebūs nekā. Man nodaļa ir iesākta, bet šodien riktīgs dullums galvā. Varbūt vakarpusē atkal, vai pareizāk sakot, naktī, kaut ko uzrakstīšu :D Bet katrā ziņā varu pateikt, ka mana varone tik viegli nepadosies! Viņa cīnīsies par savu brāli, savu vienīgo ģimeni. Un bez tam Braiens ir tā vērts, lai par viņu cīnītos :) Man padomā ik pa laikam taisīt tādus kā deja vu momentus, kur Lynna Braienam atgādinās Džastinu, ne tikai tajā ziņā, ka viņa neliksies mierā un uzskatīs, ka viņai "vajag Braienu", bet arī tekstu ziņā. Lynna brīžiem nejauši pateiks tādas frāzes, ko Džastins kādreiz teicis Braienam. Viens tāds moments jau bija :) Un ļoti drīz arī parādīsies Lynnas patika pret "Supernatural" :D

0

423

Ā, Alby, cikos man pie tevis rīt ierasties? :)

0

424

Rīt ap 17 es domāju.

Nu man jau arī - Syda runā kā Braiens ļoti bieži. Un Džastins ar nepadosies un centīsies Sydu iekarot tā teikt - nu draudzībai tikai, bet tomēr. Džastins vaino sevi Dafnes nāvē un vaino sevi tajā, ka Braienu moca vainas apziņa par Dafni - dikti sarežģīti. Un kopš viņš Sydu satika, viņam ir kaut kāda tāda sajūta, ka viņam jāiekaro Sydu kā reiz Braienu. Ja viņš it kā Braienam vairs nespēj tuvoties, nespēj acīs skatīties, tad viņam būs Syda. Jo veselu gadu viņš bija viens pats. Viņš atstūma visus, jo tie visi viņam atgādināja par Dafni un Braienu. Bet Syda neko nezina un Džastins kaut kādā freidiskā veidā cenšas izpirkt savus grēkus darot visus, lai Sydai patiktu... Slimīgi biki. Es pat p'rātoju, ka nākamā nodaļa laikam būs Džastina POV - pārdomas par visu notikušo. Jo Syda tikko tā pa bumbām nodeva ar to nelaimīgo zivi.... Ai, nez - man viss kaut kā baigi komiski sanāk. Tā zivs situācija vienkārši pati no sevis radās. sviests.

0

425

albalonga написал(а):

Rīt ap 17 es domāju.

oKĒ ;)

albalonga написал(а):

Ai, nez - man viss kaut kā baigi komiski sanāk. Tā zivs situācija vienkārši pati no sevis radās. sviests.

Bet es dievinu, ka tev tā sanāk, tapē mumš forši kopā rakstīt, balanss un harmonija :D

albalonga написал(а):

Es pat p'rātoju, ka nākamā nodaļa laikam būs Džastina POV - pārdomas par visu notikušo.

Hmmm, redzēs kā man ies, moš es ar tad uzrakstu savu pirmo viesnodaļu - no Braiena POV :)

0

426

cravey написал(а):

Hmmm, redzēs kā man ies, moš es ar tad uzrakstu savu pirmo viesnodaļu - no Braiena POV

jā, jo biki prasās, lai saprastu, kāpēc mūsu Britin rīkojas tieši šādi. vajadzētu tādu reāli atklājošu, lai mēs lasītājs uzzinātu, kāpēc Britin nav kopā. Man piemēram prasās, lai sapratu, kāpēc Džastins ir tik jauks pret Sydu, lai arī viņa uzvedas kretīniski. Un arī sadzīviskas lietas - lai saprastu, kāpēc Džastinam nebij kur dzīvot, lai arī viņam ir galerija. Un vēl arī lai saprastu, kas ar Džastinu notiek, cik nožēlojams viņš ir un kas ir viņā mainījies no pirmā brīža, kā viņš Sydu ieraudzīja... Nu tā kaut kā.

Biki mans paredzētais sižets tālāk - Džastins atkal pēc gada, kad viņš nav spējis neko uzzīmēt, ir atkal sācis to darīt templī. Viņš rīkos pirmo personālizstādi savā galerijā kopš Dafnes nāves, bet tā izgāzīsies. Sydai viņš iedos ielūgumu, bet viņa protams teiks, ka neies, bet protams aizies un redzēs, ka izstāde izgāzusies. Džastins gadu praktiski bijis nemanāms mākslas pasaulē un viņam jāatgriežas. Viņa mazā galerija ir uz bankrota robežas. Nu vot - 'tajā izstādē tiks nopirkta tikai viena glezna. Vēlāk Džastins protams atklās, ka Syda to ir nopirkusi. Bet nu viņam vismaz būs īres nauda, ko Sydai iedot no tās gleznas. Viņi vienā brī'di izrunāsies un Syda teiks, ka palīdzēs viņam noorganizēt labāku izstādi. Džastinan būs maz laika, jo viņš zīmēs pilnīgi jaunus darbus visus jaunajai izstādei. Viņa glezniecības stils būs mainījies. Syda sados ielūgumus dažādiem ar mūzikas industriju saistītiem cilvēkiem un galerijā spēlēs dzīvo mūziku - respektīvi vēl nebijusi izstāde, koncerts, kurā Džastins parāda savu mākslu un Syda savas grupas. Ap to laiku parādīsies arī Emets, kurš būs dzīvojis Kanādā ar Drū kādu laiku. Nu vot - viņš palīdzēs sarīkot šo pasākumu.

Otra sižeta līnijs būs DDafnes ņāves gadadiena, kuru mums vajadzēs ļoti paralēli rakstīt. Tā būs pēc izgāzušās izstādes - Džastins būs pilnīgi sagrauts, un Syda palīdzēs. Džastins pastāstīs par Dafni.

Nu tā kaut kā...

Vēl kādā brīdī Syda pētīs Džastina skču burtnīcu un ieraudzīs vairākus Braiena zīmējumus.  Viņa pamazām sāks uzdot jautājumus. Kad Emets būs klāt, viņš pastāstīs visu seriāla Britin vēsturi. Un tad vūs Jūnija beigas un Braiena dzimene un beshinga gadadiena un Džastins atkal sagrūz un tad ap to laiku Syda dosies satikt Brainenu un satiks Lyny. Tā kautā.

0

427

Es vakar iegāju pagulēt pēc 18:00, domāju uz 20:00 pamosties, bet nebij spēka, domāju vēl bišk pagulēšu :D Pamodos 21:00, nospļāvos, un gaju gulēt pavisam, pamodos tik šorīt ap 10:00, bet man tādi dīvaini labi sapņi rādījās, mēģināju gulēt tālāk un turpināt sapņot. Rezultātā pamodos pirms 10 min :D
Lieki piebilst, ka visa manu sapņu sērija noslēdzās ar Braiena Kinija parādīšanos pašās beigās :D Visu sapņu sižetu grūti atstāstīt, jo viņi bija vairāki, tādās kā sērijās pat.

P.S - Alby, es šovakar pie tevis būšu apm uz 17:30 :) Tjipa trolis tavā pieturā pienāk 17:21.

0

428

es te no rīta drozījos forumā un nespēju piespiest sevi da jebko vispār darīt. Iegaju gulēt pusvienos un tik pēc trijiem pamodos. Visu šo laiku tāda viegla snauda un visu laiku erotiski sapņi. Vienkārši pamodos pārgurusi pēc pēc laba sexa... :blush:  Pārlaimīga, apmierināta, bet pārgurusi un izpumpēta... Un turklāt atceros tik to, ka bija tur daudzi sižeti , bet viens bija, kur manu mīļoto ir apsedis dēmons un ja es gribu mīlēties ar viņu, man jāmīlējas arī ar demoju, jo viņš jūt visu, kas notiek ar viņa ķemeni, lai arī viņa ir demons. Galvenas, ka viņa seju es ne brīdi neredzēju, tomēr viņam bija blondi mati un tāds garums, kā Dzastinam 3.sezonā. :D  Karoč - viss - jāiet ārstēties. Jensenu sapņos neesmu redzejusi jau veselu mūžību, lai arī vakar pirms gulētiešanas skatījos SPN 401.sēriju.

0

429

waahahaha :D Nekas, pienāks septembris, es pa darba dienām būšu valmierā, sanāks mazāk qaf skatīties, būs citu ģēlu un pamazām atradināsimies :) Pēc tam droš, ka paliks tā, kad gribēs pakaifot vai vnk labi pavadīt laiku, varēs paskatīties, bet nebūs ta ka tā būs bez maz vai vienīgā lieta par ko spējam domāt :D Vienīgi mūsu fan fiction gan gribētos pabeigt :)

0

430

cravey написал(а):

Vienīgi mūsu fan fiction gan gribētos pabeigt

Tas gan. eh, vai es jau teicu, cik ļoti dievinu Sydu... :D

Labi, duša biju. Sākšu jau drīz ģērbties. Kuņģis kaut kā sāp - cerams nebūs nelabi no tiem cīsiņiem, ko šorīt ēdu. bet sajūta jocīga... :disappointed:

Viss, es šobrīd esmu iemīlējusies The Gossip - mana lezbiskā daļa šobrīd manī dominē. Jā, un vai es jau teicu, ka fanoju par to, ka Syda ir tiešam dyke, nevis bi? Jo viņa patiešām ir tāda kā Braiens - baigā maksimāliste un iekrīt galējībās. Bi ir tomēr biki tāds šaubīgais tips man šķiet.  :D

Ev, mums šodien biki sižets jāpaplāno - gribu zināt, kas Pitsburgā tālāk notiks, jo kas notiks Ņujorkā jau apmēram sarakstīju.

0

431

albalonga написал(а):

Ev, mums šodien biki sižets jāpaplāno - gribu zināt, kas Pitsburgā tālāk notiks, jo kas notiks Ņujorkā jau apmēram sarakstīju.

Jā, obligāti :) Man ar ir dažas lietas, kas ar tevi jāsaskaņo :)

Man mājās ir mini aptieka, ja ko vajadzēs, visu varēs dabūt :D

AAA, man sāka skanēt Lover's spit!!! 308!!! Neesmu QAF 3 dienas skatījusies, jau reāli pietrūkst  :blush:

0

432

Mm, es bišk kaut ko uzrakstīju, bet šitas man ies klāt pie manas pedējās nodaļas beigām. Un tad es jaunu sākšu arī ar rītu, lai mums vienā laikā paralēli viss iet :) Tad šitas ir manas iepriekšējas daļas turpinājums.

turpinājums 3. nodaļai

I ran out of the building. I didn’t cry. It was strange because I felt like I wanted to and the tears were there, I felt them. Maybe it was because of the shock. Or maybe the pain was too powerful. I got to my car, opened the door and got in. For a while I just sat there, hands on the wheel, gaze focused straight ahead. At the moment I just didn’t know what to do. For so long I had lived with this one hope and one thought only – to meet my brother. And now that I had failed, my head felt like it had been washed with soap water. All felt empty, absolutely everything in me, but one thing – my heart. I still felt it beating in my chest and with every beat it told me one thing, too keep on fighting! And then it came to me. This would not be how it would end, even if hurt now. Tomorrow will be a new day, a new start! A song started to play on my favourite radio station „Alternative soul”. Strangely I didn’t remember when I had switched it on. I knew this song, that’s chorus was noe being played. I turned on volume and started to sing along:

Carry on my wayward son
There'll be peace when you are done
Lay your weary head to rest
Don't you cry no more

Immediately I remembered my favourite TV show „Supernatural”. About two brothers who were traveling around the country hunting ghosts and all things every other human thought didn’t exist. Sam and Dean were a perfection of sibling relationship to me. They loved each other immensely, they stood by each others side, together they made world a better place. In each episode I saw me and my brother Brian in their places. But those were just dreams and fantasies.

On a stormy sea of moving emotion
Tossed about I'm like a ship on the ocean
I set a course for winds of fortune
But I hear the voices say

Carry on my wayward son
Don't you cry no more

This was reality. And right now my brother didn’t want to see me. But it didn’t mean he didn’t need me!

Carry on, you will always remember
Carry on, nothing equals the splendor
Now your life’s no longer empty
Surely heaven waits for you

When I had fled his loft, it was because of the pain I had seen in his eyes. But it couldn’t be because of me! Yes, of course, this was all unexpected to him. But, no, it couldn’t be because of me. That pain was something else, something even bigger than me and everything combined. When he had yelled at me to get out and never come back, he had yelled at something else, or maybe someone else. And his words at the end „I’m not the one you need. Believe me, you don’t want me for your brother!”...No, it wasn’t because of me or what I had told him.

Carry on my wayward son
Don't you cry (don't you cry no more)

At the same time I knew I couldn’t just approach him again, he would toss me out on my arse. I needed an ally in this. Someone like...someone like...Michael!
song The Showdown - Carry on Wayward son"

0

433

njā, tik emocionāli visu laiku tev sanāk...

Bet tiesam kaut kā labi - jo man atkal lai arī drāma, bet viss tik komiski.

Lynnas muzikālā un tv shovu gaume ir ideāla - dievīgi.

Un Maiks - jej - tu teici, ka Maikijam liela loma un tas man ļoti patī, jo nez - man Miakijs reāli ir iepaticies....

0

434

:) Nākamajā mēģināšu bik humoru iepīt :)

Tagad skatos amazonē, ka 4. un 5. sezonu DVD reāli lēti - katrs pa 49,99$  :jumping: Moš pēc kāda laiciņa vel bišku nokrītās un tad var mēģināt pasūtīt  :playful:

0

435

jā, nu gan jau kaut kad iegādāsies.

es atkal atbraucu, izkāpu un satiku draudzeni, kuru nebiju gadus divus redzējusi. Turpat salas mini kafejnīciņā pastāvejām, kūkas ieēdām un papļāpājām par dzīvi. Tagad nu beidzot esmu mājās un pēc garšīgās bumbierkūkas kaut kā sagribejās ko sakarīgu ieēst - laikam jāuzvāra kartupeļi, ko sencis atveda. Un tomātu salāti jāuztaisa. Sagribējās ko sakarīgu sagatavot. vistas filejai laikam vel saldētavā jābūt. Ak, jā - atvēršu arī šampja pudeli - kaut kā mežonīgi šampi sagribejās. Laikam biki sagruzījos par pagātni runājot (tā meitene no skolas - vienīgā ar kuru kopš pamatskolas kopā mācījos līdz videnes beigām - videne gan viņa bija paralēlajā klasē). Ak, tik jocīgi. Nez, domāju atbraukšu un rakstīšu, bet tagad pavisam citass domas galva.

cravey - nu tad uztaisam vēl vienu maratonu pirms tu pazūdi? Jo kad atbrauksi - tur jau septembris un nesanāks. Lai cik smagi, mēs tomēr varētu 4.sezonu kopā visu noskatīties, jo viena es nespēšu sevi piespiest. Nez, bet tu jau ar mammu laikam skatīsies - nu vispār varam arī ko citu skatīties. Es laikam nevilkšos sodien uz pastu - besis - bet grib ētu, lai dvd atnak, tad mēs Geila filmu vakaru varētu sarīkot. Man gribas mežonīgi tevi satikt vel pirms tu aizbrauc. Kad vien esi brīva - esmu ar mieru jebkuru nakti vai pa dienu - kā tev sanāk.

Kā vecmamma jūtas? Ta sapratu, ka pirmdien viņai atkal uz slimnīcu? Ka tā?
Tas bija mammas bralis? Hihi, kaut kāda ziņa manas mammas bralinedaudz atgādina - manu krusttēvu? Jautrs un skaļš. Piedod, ja ta kaut kā ātri aizbizoju - vienkārsi jutos mazliet neerti - galu galā viņi ar tevi gribēja pabūt, bet es tur ta pa vidu kā svešķermenis. :D

Katra ziņa paldies par vakarnakts maratonu. Otreiz 513 viena pati nebūtu skatījos, bet ar tevi speju un kaut ka nav tiik smagi. QPrieks, ka vakar par spīti nogurumam neatceli, bet pie sevis uzaicinaji. Gracias. :rolleyes:

0

436

ryosato ieraksts livejurnal

Gay content in new Sherlock Holmes movie

GUY Ritchie's plan to put a gay spin on the relationship of Sherlock Holmes and Dr. Watson in his new movie about the detective and his sidekick could backfire.

Robert Downey Jr, who plays Holmes, has revealed the crimebuster will sleep with and have sweaty grappling scenes with Watson, played by Jude Law, in "Sherlock Holmes," due out Christmas Day.

"We're two men who happen to be roommates, wrestle a lot and share a bed. It's bad-ass," Downey told Britain's News of the World. Added much-in-the-news Law: "Guy wanted to make this about the relationship between Watson and Holmes. They're both mean and complicated."

But Michael Medved, a former Post movie critic, says Downey and Law must be joking. "There's not a seething, bubbling hunger to see straight stars impersonating homosexuals," Medved told us. "I think they're just trying to generate controversy . . . They know that making Holmes and Watson homosexual will take away two-thirds of their box office. Who is going to want to see Downey Jr. and Law make out? I don't think it would be appealing to women. Straight men don't want to see it."

Roger Johnson, editor of the Sherlock Holmes Journal, observed that in Arthur Conan Doyle's original stories, "Watson is something of a ladies' man, but a faithful husband to his wife. And Holmes is essentially asexual, with no erotic interest in women or men."

Still, some fans welcome the jolt. Manhattan thriller writer Jason Starr, whose book "Panic Attack" hits stores this week, said: "This sounds like exactly the type of updating the series needs to attract a new generation. Playing up the homoerotic undercurrents in 'The Talented Mr. Ripley' worked rather well. If Conan Doyle was writing today, he would have been much more provocative with the characters."

Tas būtu tiesam interesanti, ja būtu pat tāda kaut kāda netieša norāde, ka viņi varētu būt geji. Pat ne tieši - es negribētu, ka viņi tur make out, bet kaut kādas tādas vairak nekā draudzīgas simpātikas būtu jauki. Es vienmēr esmu dievinājusi Šerloku. Eh, mums būs jāredz sitā filma.

0

437

albalonga написал(а):

Kā vecmamma jūtas? Ta sapratu, ka pirmdien viņai atkal uz slimnīcu? Ka tā?
Tas bija mammas bralis? Hihi, kaut kāda ziņa manas mammas bralinedaudz atgādina - manu krusttēvu? Jautrs un skaļš. Piedod, ja ta kaut kā ātri aizbizoju - vienkārsi jutos mazliet neerti - galu galā viņi ar tevi gribēja pabūt, bet es tur ta pa vidu kā svešķermenis. :D

Vecmammai viss labi, bet laikam kaut kas tur vēl nāk uz āru un vienā vietā šuves vēl jāizņem. Bet nu pirmdien viņa tik uz vienu dienu slimnīcā.
Un tu nepavisam nebiji svešķermenis, bet gan mans ciemiņš :) bet saprotu, es pati ar droši vien neērti sajustos! Mana doma ir tāda, kā tev ir ar 11. augusta vakaru? Jo man 17:00 jābūt uz mūsu brauciena sapulci Tērbatas ielā 4, bet pēc tam es moš varētu pie tevis aizbraukt vēl, lai varam pirms manas aizbraukšanas vēl saskrieties :) Citi datumi gan man tādi droši vien, pirms ceļojuma sajūtās būs, turklāt vēl jāiet uz veikalu, jāiepērk viskautkas  :sceptic:

0

438

cravey написал(а):

11. augusta vakaru?

ideāli. Tad pēc savas sapulces dodies pie manis un tad nu pa nakti varesim qafatonēt.  :D  Tad 12. es izgulešos un 13 varēšu pie senča uz laukiem laizt.

es te šampi ierāvu un dejoju pie Proud... :D

0

439

albalonga написал(а):

es te šampi ierāvu un dejoju pie Proud... :D

:D Malacis :D

0

440

:D

I, paēdu, komēdijseriālu pa tv 6 palūreju un tagad iesu pasnaust. Cerams, ka pareizie sapņi rādīsies, jo velak ap 21 domaju piecelties un parakstīt.

Ev, lai tev labi iet pie jūras un lai ir iedvesma, un lai arī pareizie sapņi rādās. Gaidīšu svētdien jaunu nodaļu. :D

0

Вы здесь » TelenovelesLV » Queer as Folk » Queer as Folk