Taga tūbē skatos dažādus video, daudzus neesmu vēl redzējusi, tik forši
QAF, behind the scenes:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=QdJKfLOCFaU[/youtube]
TelenovelesLV |
Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.
Вы здесь » TelenovelesLV » Queer as Folk » Queer as Folk
Taga tūbē skatos dažādus video, daudzus neesmu vēl redzējusi, tik forši
QAF, behind the scenes:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=QdJKfLOCFaU[/youtube]
Tas koments no malas labs, kur Braiens nogāžas, "I can do mouth to mouth" I bet you would, I would, too
Vel viens Behind the scenes "Star inside" raidījums Bilan, Geils te atkal tik kautrīgs Es nevaru, tas tik mīlīgi
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=d_OKl2eu1g4[/youtube]
ak, jūs - Gale-fanatic Jūs tik mīlīgas. a es te ainas no Unexpected sapņoju - tieši pagājušajā naktī bija dušas aina... Karoč - kad reiz pienāks novembris...
a es te ainas no Unexpected sapņoju - tieši pagājušajā naktī bija dušas aina... Karoč - kad reiz pienāks novembris...
Bilan, Alby, nu šitā nedrīkst darīt Es te šon Geilu atkal saskatījusies...Vot, kad pienāks reiz tas Novembris, tad tev katru dienu vajadzēs jaunu nodaļu postot, kā es būšu nocietusies
Nolāpīts, man sešos elektrība pazuda un tik apmēram pirms 15 minūtēm parādījās. Tas bija vairāk kā nomācoši, sevišķi tapēc, ka tajā mirklī, kad pazuda, es biju viena fanfika jaunakās nodaļas viducī un es dievinu to fanfiku. fuck. Bet nu beidzot tikko izlasīju nodaļu līdz galam.
Un te nolēmu iekopēt vienu citātu no oriģinālā britu Queer as folk, kurš man ļoti patīk.
Stuart: How many guys did you fuck?
Nathan: Dunno. About... seven?
Stuart: Seven. I must've had about 2,007.
Nathan: Yeah? That means I've got 2,000 to go. How many have you got left?
Lai cik tizls man neliktos britu Queer as Folk, tomēr šis citāts ir ļoti labs
Lai cik tizls man neliktos britu Queer as Folk, tomēr šis citāts ir ļoti labs
jā, tajā citātā vienkārši visa tā doma ir iekša un jau pēc šī citāta jūtams, ka viņi beigās nebūs kopā, ka Neitans ir jaunaus Stjuarts, skolnieks, kurš reiz pārspēs skolotāju. Ar BJ ir pavisam savādāk un pavisam cita doma. Justins nekad nav bijis un nebūs līdzīgs Brianam, viņš nekad nav gribejis būs Brians. Un tā ir liela un būtiska atšķirība. Maikijs un Tedijs ir vienmēr savā ziņa apskauduši Brianu un gribējuši būt viņš, bet ne Justins. Viņš grib būt ar Brianu, bet nevis kļūt par Brianu un viņš nekad brianam neteiktu, ka viņam ir 2000 to go, jo galu galā Justins vienmēr gribejis tik vienu un ja Justins guļ ar citiem, tad tikai tāpēc, ka Brians burtiski viņu izaicina to darīt, pats to darot. Man tā liekas ka visā šajā ko pateicu - te arī ir tā galvenā atšķirība starp britu un US versijām - katrā mērķē uz kaut ko citu un katrai pavisam cita sižetiskā pamatdoma.
Ak, ja - es kā uzrakstīju, ka man elektrība bij pazudusi, atvērtu Sterian fanfiku un atkal elektrība pazuda un atkal tik tikko parādījās. Bē, kas notiek. Sviests.
Muļķojos pa wwwcelebmatch.com , kur tjipa pēc bioritmiem var salīdzināt sevi un slavenības Mans top 3:
1. Thea Gill 95% (nav ne vainas, ja jāizvēlas starp Teu vai Mišelu, man prieks, ka man lielāka līdzība ir ar Teu, viņai ar Geilu labas attiecības )
2. Randy Harrison 78% (šitas man i pārsteigums )
3. Gale Harold 70% ( )
[реклама вместо картинки]
Hiihihhi, nu ko, man saskan ar īstajiem cilvēkiem, ar tiem, ar kuriem Geilam saskan, un ar pašu Geilu arī man ir 70%. Karoč secinājums tāds, ka man ar Geilu diezgan labi saskanētu
Ar Rendiju 61%, ar Geilu 65%,
ar Jensenu
Ar Helu 81%, ar Skotu 78%, ar Pīteru bij kaut kas pāri 40, bet emociju ziņā bija 0%.
Ar Mišelu 69%, ar Teu 42%, ar Šaronu 51%...
man ar pārējiem visiem bija 40 - 50 robežās
Ar Jensenu 55%
Ar Jaredu 91% (physical 100%, emotional 78%, intellectual 96%) Ņifiga sebe
Ar Ianu no Vampire diaries 80%
Ar Pattinsonu 74%
hahaha, wow.... Bet man tāds kaifs kaut kā, ka ar Jensenu man tāda saderība -0 nu vispār es to jau vienmēr jutu, bet vienalga.
ev, cravey - tu laikam neesi bijusi - ieej šajā sadaļā
Ak jā, ar Braienu Žubēru 43% Njā, nesaskan mums tomēr
A Braienam un Stefanam ir tikai 58% Geilam un Rendijam ir 70% Žēl, ka nevar uzzināt Braiena un Džastina saderību
A Braienam un Stefanam ir tikai 58%
pretstati pievelkas...
Geilam un Rendijam ir 70%
brīnos, ka nav vēl vairāk a britin physical čist būtu 100%...
ev, cravey - tu laikam neesi bijusi - ieej šajā sadaļā
Tikko iegāju un iekomentēju
a britin physical čist būtu 100%...
Yap, un emotional jau bija 100%, emocionāli viņi bija vienādā vecumā, Džastins pat vecāks pēc tam, un beigās atkal jau vienādi, Braiens ar beigās jau riktīgi nobriedis bija
Fuck, uzliku 513 beigas! Nevajadzēja, taga asaras birst kā pupas...Šon ar kursa biedreni skatījāmies 302 un 303 - fak, es nevaru, man šķiet esmu vislielākā Braiena patriote pasaulē...Un tagad vel beigas, kā viņš viens pats dejo, kamēr visiem pārējiem kāda otrā pusīte...Fak, es nevaru, tas ir FAKINGOTI SMAGI
atradusi gan ko skatīties pirms gulētiešanas. Trakā. es piem vakar bildinājumu pirms gulētiešanas noskatījos un izlasīju inner-justin fika Decode pēdējo nodaļu, kur viņi laimīgi kopā palika.
Queer as Folk mūzika | Queer as Folk | 05.11.2009 |
The Queer-as-Folk Bar Guide. | Queer as Folk | 01.11.2009 |
Mazā QAF cast satikšanās - GLEH Garden Party | Queer as Folk | 07.11.2009 |
Brian Kinney/Gale Harold | Queer as Folk | 17.02.2013 |
second take - let's get acquainted? | Iepazīšanās,jautājumi,noteikum | 05.07.2010 |
Вы здесь » TelenovelesLV » Queer as Folk » Queer as Folk