TelenovelesLV

Объявление

Failu hostings
Raksti/intervijas latviešu valodā, galerijas, video un pārējās sadaļas pieejamas fanu kluba biedriem!!!!
Tulkotie materiāli latviešu valodā ir fanu klubs īpašums!

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » TelenovelesLV » Queer as Folk » Queer as Folk

Queer as Folk

Сообщений 641 страница 660 из 732

641

Nu ja, man laikam tāds pesimistiskais noskaņojums vnk bij...

0

642

Aaaaaa, nevaruuu, man šodien tāds QAFīgais noskaņojums  :crazyfun: Visu laiku klausos "Proud" mix un "Can you feel it"  :shine: BRIAN, BRIAN, BRIAN, BRIAN, BRIAN!!!!!!!!! :crazyfun:

0

643

hahahahaha. Nē, man šobrīd ir aizraušanās ar geju filmām - konkrēti ar Shelter. Bet tagad skatos filmu, kura jau kļuvusi par geju klasiku - britu 1998.gada "Get real". Nefanoju, bet nu ir normāla.

0

644

Es nezinu kā jums, bet man šausmīgi pietrūkst QAF un QAF maratonu! Pēdējās dienās arvien vairāk atceros vasaru un kā visas dienas tik to vien darīju kā skatījos QAF, runāju par QAF, vai sapņoju par QAF. Bilan, gribu RIKTĪGU QAF NAKTS MARATONU, KĀ VECAJOS LABAJOS LAIKOS :'(

http://i22.photobucket.com/albums/b341/cinakjb/QaF/Season%203/vlcsnap-109944.png

0

645

IHJ forumā lasīju, ka Skots Louvels dosies uz POP izrādi šajā nedēļas nogalē :) Ahh, ku jauki, ka viņi joprojām satiekās :)

0

646

ak, cravey - i nesaki - es ar gribu...

un jauki, ka Skots dodas. Dievīgi.

0

647

albalonga написал(а):

ak, cravey - i nesaki - es ar gribu...

Kaut kad viņš toč būs jāuzrīko, tā vairs nevar, pilnīg jūtu, ka iekšā kaut kā pietrūkst!

0

648

njā. tev skola, man atkal sencis mājās - gribētu pie sevis, bet nesanāk.  :'(  Vēl jāskatās, kas ar etansy un bumy.

0

649

Nu es brīva vispār būšu tikai pēc 24 :D
tagad visādi konceti un šīsdienas pirmais decembra koncis domā bija nogurdinošs!

0

650

Hhahhaahahahahha, UZMINIET KĀDA TĒMA MAN IR NĀKOŠAJAM MODULIM ANGĻU VALODĀ? ..... *bungas* ADVERTISING!!!!  :rofl:  :rofl:  :rofl:  :rofl:

Now I can, too, learn how to screw people with my brilliant ideas for personal material purposes :D

0

651

:D

See. Life isn`t that bad after all. (And yeah - I'm selling idea here, so give up and buy it) :playful:

0

652

I suppose he wouldn't mind much if you felt inspired by his ideas and maybe choose to use some of them  :idea:

0

653

:D Nu mums jau tas ar tūrismu sasaistīts, bet tik un tā :D He he  :playful: Man jau no vārda "advertising" vien smaids sejā uzplaukst :D

0

654

Skota ziņa Twiterī:
http://i669.photobucket.com/albums/vv53/kesjcv/Picture3.png

He he, paldies IHJ forumam:
http://iheartjake.suddenlaunch.com/inde … start=1230

0

655

Ai, we`re proud of you too scott for being there for Randy.

0

656

Es tikko sapratu, kā man pietrūka pēdējā sērijā.
Tā pat kā Pride&Prejudice bija american un british endingi, man arī QAF vajadzēja alternatīvās beigas. Kaut ko vairāk pat par 'nākamo Džastinu', kaut kādu spēcīgāku momentu, ka Braians un Džastins paliek kopā, vai arī ka Džastins neaizbrauc uz NY.
Un tad atkarībā no mooda katru reizi var pieslēgties citam endingam. Tikko lasīju vienu fiku un sapratu, ka pilnīgi aizmirsies, ka beigas bija tādas kādas tās bija.

0

657

wot man ar ir tā, ka es beigas neesu īpaši bieži skatījusies un fikos esu ļoti daudzas beigu versijas lasījusi un man ir tā, ka man seriāla beigas vairs neasociējas ar beigām. Man beigas ir linditi viens rakstījums, kur Brians dejo ar Maikiju un Babilonā iebizo Justins un Maikijs viņu ierauga, bet Brians dejo uz tās platformas ar muguru pret ieeju. Maikijs nokāpj no platformas, sasmaidās ar Justinu, kurš uzkāpj uz platformas un sāk dejot ar Brianu Maikija vietā. Bet Brians dejo ar acīm ciet un uzreiz to neierauga. Un tad Justins piebīdās tuvāk un sāk skūpstīt Brianu. Kaut kā tā. Manās domās vienmēr bij šitādas beigas - beigu aina. Un visi - Bens ar Maikiju, Ems, Teds un Bleiks - viņi visi laimīgi vēro BJ uz platformas. Tādas beigas.

0

658

albalonga написал(а):

Manās domās vienmēr bij šitādas beigas - beigu aina. Un visi - Bens ar Maikiju, Ems, Teds un Bleiks - viņi visi laimīgi vēro BJ uz platformas. Tādas beigas.

Karočen pāris vārdos: Fuck New York, long live BJ  :crazy:

0

659

Šodien pienāca manis sen gaidītie visu sezonu dvd, tikai, izrādās, mans kompis ir tā ierīce, kura nerāda ne bildi, ne skaņu, jo visu laiku kkas pietrūkstot pleijeriem. Any suggestions kādu izmantot?

0

660

hmmm, VLC nestrādā? Vai maybe paskati google, moš kādu kodeksu vajag novilkt :)

P.S - un apsveicu ar DVD saņemšanu :D Tomēr nenoturējies, ja? :D

0

Вы здесь » TelenovelesLV » Queer as Folk » Queer as Folk