albalonga написал(а):Noskatījos vel arī 9.sēriju. Un beigās tā teikt atkal parāda, ka Braiens turpina gulēt ar citiem. Nu vot šajā brīdī es tiešām viņu nesaprotu. Viņam beidzot atkal ir Džastins un viņš beidzot varētu būt laimīgs - nekas netraucē. Bet vienalga nē - viņš turpina savu spēli... Njā.
Tāpēc, ka viņš ir Braiens Kinijs, viņš vnk nemāk būt monogāms, bet tas nenozīmē pilnīgi neko - tie viņa vienas nakts sakari, tagad vēl jo vairāk. Un Džastins viņu mīl tieši tādu kāds viņš ir, tieši tāpēc jau viņš beigās viņam ta arī saka, ka viņš nav tas Braiens, kurā Džastins iemīlējās, un ka viņam nevajag uzupurēšanos. Uz beigām jau pamazām Braienam paliek arvien mazāk partneru Pamazām, to ko mēs vairs neredzēsim, es domāju, ka viņš arī paliks uzticīgs Džastinam Arī 308 sērijā Džastins saka, ka tā bija kļūda, ka viņs Braienu pameta Ītana dēļ
Runājot par manu mīļo Geilu Vakar noskatījos Vanished pirmās 7 sērijas! Un varu teikt vien to, ka man milzīgs prieks, ka seriāls pēc Geila varoņa nošaušanas pilnīgi un galīgi izgāzās Bāc, es biju tik nikna, kad izlasīju, kāpēc seriāla veidotāji tā izlēma rīkoties - jo redzējies, aktieris, kas sākotnēji bija plānots galvenajai lomai, pēkšņi kļuva pieejams un Geilam tika "palūgts aiziet" Tā vnk ir tāda cūcība pret Geilu, kaut vai tikai ētiskā ziņā Es pat noraudājos beigās, kad Geila varoni nošāva, vnk brutāli pie ēkas dienas vidū, kad viņš prakstiski izglāba senatora sievas dzīvību Tikai FOX neparedzeja, ka līdz ar Geila aiziešanu, viņš paņems līdzi arī praktiski visu seriāla auditoriju Galvenā auditorija bija 18-49 gadīgas sievietes kā arī geji. Savukārt tas aktieris, kas pēc Geila tjipa bija galvenais, tam jau pirmajā (8. sērijā laikam) bija viens puskails kadrs, bet tas tapat nekā nelīdzēja Hahahhahaha, esmu ļauna un man tas patīk
GOOO, GALE!!!!
Отредактировано cravey (14.07.2009 15:11)