Hhahahaha, labs
Es pat īsti nezinu kāds manam sapnim bija sižets. Bet nu, katrā ziņā galvenajās lomas bija Geils un es (Tapē ar brīžiem tagad dumi smaidu) Tjipa kaut kādas viesības, kur es tjipa esmu dejotāja, bet ne viena pati, ar kaut kādu latino tipa džeku kopā. Sākumā ir tā, ka Geils nav Geils bet ir Braiens. Notiek kaut kāda deja pa apli, tur vēl ir arī pārējie no QAF - izņemot Džastinu, mani draugi, daži no manas ģimenes. Ar draudzenēm runājam, un es saku, ka man patīk tas tajā sārtajā kreklā (respektīvi Braiens), un es it kā zinu, ka viņš ir gejs, bet tik un tā pieeju klāt un sāku dejot. Bet kas mani pārsteidz ir tas, ka viņš neizturās kā gejs, bet gan kā tīrākais heteroseksuālis un flirtē ar mani. Tad uzreiz ir pārlēciens uz jau citu skatu, pie manis mājās, un arī Braiens tur ierodās - tjipa pie manis. Un šeit noskaidrojas, ka viņš nav gejs un nav nekāds Braiens Kinijs, bet gan Geils - heteroseksuālis Taču es viņam neticu un saku, ka lai viņš dodās dejot uz Babilonu (hhahahahah, man pašai tagad rēka nāk rakstot ) Pavidam tur tjipa ir vēl kaut kādi momenti, kur es dejoju ar to latino dzeku kaut kādā pasākumā, un skatītajos sēž Geils Tad atkal it kā pārlēciens uz nākamo skatu, tada tjipa kā tramvaja pietura, kur Geils sēž tajā baltajā kreklā un sarunājas ar kaut kādu sievieti. Un doma tāda, ka it kā viņi kaut kādā filmā tēlojuši galveno pāri, bet tā filma līdzīgi, kā QAF beigusies ar jautajuma zīmi par attiecībām. Tad nu it kā manā priekšā tiek parādīas filmas beigas, respektīvi Geils noskūpsta šo sievieti. Es it kā uztaisu ar rokām foto kameras rāmīti un nofočēju - simboliski noglabāju atmiņā Pēc tam piecēlos un piegāju pie Geila, teikdama kaut ko, ka tjipa, ok, tagad es redzēju beigas kādām tām vajadzeja būt, bet ka no šī brīža skūpstīties viņš varēs tikai ar mani, un tad sekoja SKŪPSTS!!!! Patiesībā vairaki, kopā ar riktīgu akšenu Tad es pamodos
Šitik labs sapnis man sen nebija bijis, ar tik kolosālām emocijām un skūpstiem
P.S - ko aizmirsu pateikt, Geils izskatījās tāds kā Braiens 5. sezonā, daudz vecāks respektīvi, nekā QAF sākumā Tuvak tam, kā viņš varētu izskatīties šobrīd
Отредактировано cravey (16.07.2009 21:06)