TelenovelesLV

Объявление

Failu hostings
Raksti/intervijas latviešu valodā, galerijas, video un pārējās sadaļas pieejamas fanu kluba biedriem!!!!
Tulkotie materiāli latviešu valodā ir fanu klubs īpašums!

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » TelenovelesLV » Queer as Folk » Queer as Folk

Queer as Folk

Сообщений 121 страница 140 из 732

121

albalonga написал(а):

Tuvojas tā riteņbraukšana un man jau smagi atceroties, ko tu stāstīji.

Braiens tur bija īsts varonis  ^^

0

122

es te aizlasījos vienu fanficu gana īsu - Braiena atmiņas un pārdomas par attiecībām ar Džastinu no paša sākuma. Man ļoti patika, ka te ir tiesi ta, kā es to sapratu - ka Braiens bija gatavs kļūt monogāms un dzīvot mierīgu dzīvi ar Dzastinu, bet Dzastins gan nebija.

Pirmā daļa
http://www.ridiculouslyromantic.com/Fiction/MF.htm
2.daļa
http://www.ridiculouslyromantic.com/Fiction/MFR.htm
un tad var izvelēties stāsta turpinājumu - via braiens paliek viens vai dodas uz Ņujorku pie Džastina. Manā gadījumā sis protams
http://www.ridiculouslyromantic.com/Fiction/MFR.htm

0

123

njā, man ir fiziska atkarība - ik pa laikam jānoskatās 510 un 511 momenti - atzīšanās mīlestībā un bildinājums...  Vakar tā arī apstājps pie 412. Nez, ceturtā sezona tomēr nav manu mīļāko sezonu vidu - es otro dievinu daudz vairāk ar visu to atsvešināānos un dievinu 3.sezonas pirmo pusi. Pirmo sezonu ne visu, bet nu kaut kādu lielu daļu noteikti. Ceturtā man ir pārāk smaga - Džastina dusmu terapija un pēc tam Braiena vēža terapija - nē, man pat negribas otreiz skatīties. Un Rendija īsie mati man ar bij šoks - tie garie tik smuki.

0

124

man ar 4. sezona ne visai - pārak smaga, man patika pēdējā sērija, kur Braiens pierādīja sevi tajā riteņbraukšanas maratonā :)

0

125

cravey написал(а):

man patika pēdējā sērija, kur Braiens pierādīja sevi tajā riteņbraukšanas maratonā

nu to es šovakar redzēšu. Ak, bišķu pablenzu britu ariģinālversiju - mans dievs - nu nezinu vārdus varoņu, bet nu Braiena tipāžs - tas aktieris ir totāli nesmuks. nu galīgi. Un viņš ir īsāks par Džastina tipāžu un tas Džastina tipāžs izskatās pēc meitenes - Džastins tomēr nē, viņš ir bišķi vīrisķība, par spīti tam, ka viņš ir saulstariņš. nez, galīgi garām. Bet nu tom''er jāsaka britiem paldies par ideju un uzdrīkstēšanos, jo bez viņiem nebūtu mūsu US mīļotās versijas.

šodien kādas desmit reizes noskatījos atzīšanos mīlest
ib'
a un bildinājumu. Tik skaisti. Man vislabāk patika - itš for my prince. Un beigas - pēdējo mīlēšanos, kur Braiens apskauj Džastinu esot viņam virsū un paliek tā, Džastina apskaut, palīgi savienojies ar viņu, it kā negribētu laist vaļā nekad. tik skasiti. laikam ja nebūtu šādas beigas, nebūtu tik skaisti, nebūtu man asaru acīs, jau vien iztēlojoties. dievinu vienkārši. ev, es ebay pabidoju. šobrīd esu vadībā ar 85 bakšiem, bet tas noteikti mainīsies. vēl ebay pasūtīju tās piespraudes, kādas ir Debai uz vestes, bet ar varoņiem. Viena no piecām gan man galīgi nepatika, jo Maikjs ar Braienu apskāvušies. Nu man ir B/J vai M/B, bet nu ne Maiks ar Braienu. Nu labi - draugi. Bet uz piespraudes viņaus abus negribu... :D  ā, un vēl atslēgu piekariņus un peles paklājiņu. hihihih, tā iepatikās, jo tur Braiens ar Džastinu. Oki, es ir nojūgusies - tāpat kā bij ar Supernatural. Jāapstājas. es jau gandrīz plakātus mums pasūtīju, bet apturēju sevi, a to kreklam var naudas nepietikt....

0

126

Ne ne, šobrīd krekls galvenais :D Es vakar tur lasīju par to bidošanu, un dažas lietas tā īsti nesaprotu. Tur tjip var uzlikt kādu maksmālo summu, bet to summu pārējiem nerāda. Piemēram ja es tagad uzlikt 86$ tad nav garantēts, ka es būšu priekšā, jo tu esi uzlikusi kādu lielāku summu, bet reāli rāda tikai 85$  :confused:  Katrā ziņā ceru, ka tu rīt uz tiem 12tiem pati varēsi tikt klāt :D Tev ebay lielāka pieredze  :D

0

127

jā, gan jau - laicīgi uz kinceni aizbraukšu un tad tur ieiešu. Un jā - var uzlikt summu, kura citiem nerādās...

eh, biki msed paskatījos un smuki jau. tas nozīmē, ka qaf slimība atslābst un tas ir labi, citādi tiešām jau prātoju, ka būs pie psihologa jāiet... :D  hihihi, tūlīt vēl bildinājums jāpaskatās. tas ko Džastins atsaka - Braiens tik izmisis. Kas Džastins pasaka don`t be ridiculous un Braiens atbild - I'm not being ridiculous - tādas dusmas un sāpes, ka Džastins netic, ka viņš to domā nopietni. hi. Vispār kopš Džastins aiziet piekatā sezon.a Braiens visu laiku izskatās tās nesakopts, nepārliecināts par sevi, dziļi nelaimīgs un vīlies it visā... Un tik perfekti viņam tās ciešanas sanāk notēlot. gribas iekāt ekrānā un apskaut viņu draudzīgi. Nu manā gadījumā tikai draudzīgi. Lai nu kā, bet jā - man Džastins joprojām ir mīļākais varonis un laikam tā arī paliks.

0

128

ai, apraudāties var...

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=50h-9mSqBOw[/youtube]

0

129

albalonga написал(а):

Nu manā gadījumā tikai draudzīgi.

:D

P.S - Jau 86$ :confused:

Отредактировано cravey (17.07.2009 18:12)

0

130

Ak, fantastisks montāža ar Coldplay - Gravity...

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=N1wmR7CW-1g[/youtube]

0

131

ļoti skumji un skaisti - visa tā vēža lieta...

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=3cnbrL3jn34[/youtube]

0

132

wot - šitas jau ir klase

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=sG3PvnkBgZ4[/youtube]

0

133

noskatījos pagājušā naktī, noraudājos. Tik jocīgi, ka tas viss ir beidzies un tik jocīgi, ka datora dēļ sanāca visu piekto sezonu skatīties dvd. Un tomēr es palieku pie sava uzskata, ka mīļākā man ir 2.sezona un trešās sezonas pirmā puses. Nu otrajai sezonai es pieskaitu arī pirmās sezonas finālu, kurš bija visgrandiozākais, kādu vispār kādā seriālā esu redzējusi. Otrs labākais fināls ir iedvesmojošais 3.sezonas fināls. Pasās seriālabeigas - nu nez - nefanoju par tām. Lai arī kā Justins teica pametot Brainu 5.sezona - by all means - what ever happens, just keep on dancing...

Hihihih, man pirms 10 minūtēm atveda dtoru un pieslēdza džeks. Tiešām tā firma datoru ātrā palīdzība ir vislabākā. 25 Ls un viss oki. Viņš pat man vīrusus padzenāja, visu atveda, pieslēdza un tik pieklājīgs, ka katreiz kurpes vilka nost, nevis brida cauri visām istabām uz manu datora būceni. es viņam vel piecus latus pa virsu iedevu. hihihih, šodien laikam visu dienu netā sēdēšu. a rīt sencis atbrauks un uz laukiem mani vilks, jo uzzināja tak ka man atvaļinājums. eh, dators - jejejejejejejejjejejejjejejejejeje.... :D

0

134

Aii, alby :) Tev ar šis piedzīvojums noslēdzies :D Ehh, es tā kā cenšos dzīvot talāk, bet tik un tā, vēl i sapņos rādās, i pati vēl ik pa laikām pārskatu mīļākos momentus :) Vakar noskatījos 5. sezonas beigas :) Man ir daudz mīļu seriālu, bet nu QAF katrā ziņā pārspēj visu, vienmēr būs sirdij tuvs un mīļš, tāds, kuru jebkurā brīdī ieslēdzot parādās smaids pa visu ģīmi :D

0

135

cravey написал(а):

Man ir daudz mīļu seriālu, bet nu QAF katrā ziņā pārspēj visu, vienmēr būs sirdij tuvs un mīļš, tāds, kuru jebkurā brīdī ieslēdzot parādās smaids pa visu ģīmi

man tā ir ar qaf un arī Supernatural, tikai tie abi ir kardināli atšķirīgi. Šodien vēl noskatījos 120 un 122 sērijas qafam. ak, dievinu to prom dance, dievinu to veco muļķīgi romantisko dziesmu un atkal raudāju beigās ar Braienu.... Skaisti vienkārši... A Supernatural man ir tādas sērijas, kuras tik vienreiz esmu redzējusi un vairāk negribu, bet ir arī tādas, kuras esmu redzējusi 6 vai 7 reizes. ar qaf ir tā, ka nu ir momenti, kuri sērijas patīk, bet visu sēriju negribas skatīties. Lai gan ir sērijas, kuras ar pilnībā gribas, kā iepriekšminētās. 120 - King of Babylon - nu vispār dievinu. Viss man tur patīk - gan visu pārejo kandidātu striptīzs, Deividu ieskaitot. gan Braiena nejaukā uzvedība un apluašanās, gan lieliskās beigas, kur Braien pussmaidiņš izsaka visu un pārējie pie galda tā sēž un skatās, ka Braiena un Džastina sarunā ir kas tāds, ko viņiem nav lemts līdz galam saprast. Pat Maikam. Un patiesībā jau te Maiks ir Džastina pusē. Daudzi fanfiiki cik skatījos ir anti-Maiks - es nepiekrītu. Man gan Maiks vienmēr paticis un es saprotu, kāpēc trešās sezonas sākumā viņš tik asi pret Džastinu nostājās - jo viņš vienīgais saprata, cik patiesībā stipri Braiens pārdzīvoja Džastina zaudējumu. Maiks tik sākumā neiebrauca, ka Braiens vienkārši nevar bez Džastina dzīvot - ka viņām vajag redzēt Džastinu, zināt, ka viņam viss ir kārtībā, pat ja viņi nav kopā. Maiks sākumā it kā centās palīdzēt Braienam - vismaz viņš domāja, ka palīdz.

0

136

ak, jā - nenokomentēju toreiz par 4.sezonas Džastina dusmu terapiju. Tas bija lieliski - Braiens laikam pirmoreiz Babylonā nevis izklaidējās, bet sēdēja maliņā, dzēra un prātoja, kā ir pareizi - atriebties pāri darītājam, vai vienkārsi aizmirst notikušo un dzīvot tālāk. Viņš pats nezināja, kā ir pareizi. Viņš bija ieteicis aizmirst Džastinam, bet izrādās tā ne vienmēr ir pareizā taktika. Un Dafne toreiz atnāca pie Braina un lūdza, lai viņš aptur Dzastinu, jo Dzastins grasās atriebties tam Krisam Hobsam. Un Braiens jau tobrīd zināja, ka Džastinam ir pistole, bet neko nedarīja un pateica Dāfnei, ka neko nevar darīt. Respektīvi, viņs apzinājās, ka pastāv risks, ka Džastins varētu nogalināt to ķēmu, bet neko nedarīja, lai to apturētu. Man liekas, ka Braiens tik labi pazīst Dzastinu, ka zināja, juta, ka Dzastins pats sevi apturēs īstajā mirklī un reizē izdzīvos savu atriebību, pārvarēs savas bailes, lai varētu beidzot mierīgi dzīvot talāk. Es dievināju to smalko psiholoģiju tajā sērijā. Un Džastins patiesi atriebās un reizē arī neizdarīja neko, ko velāk varētu nožēlot. Viņš pārvarēja savas bailes un izdarīja pareizo izvēli.

0

137

Fak, tikko noskatījos to video - Angel, kur par Braiena vēzi  :'( Pārāk, pārāk smagi tas viss  :'(

0

138

cravey написал(а):

Fak, tikko noskatījos to video - Angel, kur par Braiena vēzi   Pārāk, pārāk smagi tas viss

jā, tas ir smags video... Es negribu tās sērijas vēlreiz skatīties. 4.sezonu vispār negirbu vēlreiz skatīties, izņemot pirmās 2 sērijas laikam.

Ev, es nebraukšu uz laukiem. Kad nāksi pie manis dvd skatīties???? :D

0

139

albalonga написал(а):

ak, jā - nenokomentēju toreiz par 4.sezonas Džastina dusmu terapiju

Aha, man ar toreiz likās, pirmo reizi skatoties, ka Braiens varēja tur pēkšņi tai vakarā uzrasties :D Tāds kā glābiņš :) Pēc tam tik sapratu to Braiena domu gājienu, un to, ka Džastinam pašam ar visu bija jātiek galā :)

0

140

albalonga написал(а):

Ev, es nebraukšu uz laukiem. Kad nāksi pie manis dvd skatīties???? :D

Ev, tad varbūt varam kaut ko 6dien vai 7dien sarunāt?  :glasses:

0

Вы здесь » TelenovelesLV » Queer as Folk » Queer as Folk