cravey написал(а):P.S - Tad oke, runājam no 6dienas uz 7dienu Es nopirkšu kādu kūciņu vēl, lai varam pasvinēt 24. Dubults neplīst Par laiku, davai uz 17:00 tavā pieturā
oki. es ta vīnu atkal nopirkšu un picu tad pasūtīsim.
cravey написал(а):Man patīk tas 308 skūpsts, pēc Braiena "Have some balls"
Jā, tas bija labs. Un Braiena apjukušā sejas izteiksme un tas, ka viņs negribēja, lai skūpsts tik ātri beigtos. Un Džastins, kurs it kā sajuta, cik liela ietekme viņam ir uz braienu. Vispār visu to sēriju dievinu. Kā Dzastins paslavēja, ka visi darbinieki labi strādā un tas liecina par to, cik labs priekšnieks ir Braiens. Un Braienam narcisismam tā patīk, kad viņu liela. Un tā strīdu saruna - Braiens kārtējoreiz saka, lai Džastins pack your shit... Un pats patiesībā nespēj pieļaut, lai Džastins aizietu. Un man gribas viņam atbildēt - have some balls ou too, jo galu galā džeks nolāpītus piecus gadus nespēj atzīt, ka mīl Dzastinu. Labi, ka bumba sprāga, citādi moš tā arī nekad neatzītu.
Ā, un piektās sezonas sākums - tik jauki, kā Braiens grasījās doties uz Holivudu un pārsteigt Džastinu. Ai, bet vispār beigas jau varēja paredzēt, jo Džastins tikai Braienam atklāja, ka viņam ļoti patika Holivudā, viņš to dievināja. Un tiesām - ja Rage projektu nebūtu pārtraukuši - Braienam taisnība - Džastins iespējams nekad nebūtu atgriezies. Tāpēc arī beigas ar NY ir likumsakarīgas un tikai apstiprina manu domu, ka Braiens beigās ir gatvas būt monogāms, precēties, veidot ģimeni. Bet Džastins gan vēl nē. Džastins patiesībā ir ļoti līdzīgs Braienam - braiens patiesība viņu tādu izveidojis. arī viņam patīk sex, patīk ballītes un piedzīvojumi, viņš ir pašpārliecināts un talantīgs, tikai atšķirība no Braie4na viņš ir bottoms - bet tā mežonīgi līdzīgi. Un jā - Džastins patiesībā ir lielisks, jo ir arī perfekts tops, ja vien to vēlās. Un es nerunāju tikai par sexu, bet vispār attiecībās. Man jau tomēr leikas, ka pēc 513 viņiem ir jāizšķiras. Braienam jāiemācās dzīvot vienam pašasm, bet ar citādaku dzīvesveidu, nekā līdz šim. A Džastinam vēl jāizdauzās un daudz kas jāsasniedz. Un tikai tad viņi var satikties un saprast, ka lai cik daudz sasniegtu, lai kādu dzīvesveidu izvelētos - viņi nekad nebūs pa īstam laimīgi viens bez otra... Nu tā kaut kā...
Starp citu man ienāca prātā vel viena ideja fanfikam - derības ar brendonu - viņi izvēlējās 10 skaistakos džekus. Brendons vareja piedavāt kā vienu no viņiem - Dzastinu. Braiens protams nepiekristu ar aizbildinājumu, ka ir jau ar viņu gulējis, bet Brandons ta priekš Braiena piedāvātu kādu citu, ar ko pats ir gulējis, bet Dzastiunu sev savāktu. Braiens, nespēdams atzīt savas jūtas un būdams pārliecināts, ka Dzastins Brandonam atteiks, piekristu. Un te nu veidotos sižets - Brandonam iepatiktos Džastins un tie vaŗetu kopā saiet un braienam, kurš tajā brīdī joprojām nav atzinis savas jūtas, sāktos pārdzīvojumu. hihihih, ak es nejaukā - ka man Braienu mocīt patīk. Bet nu bez bumbas, šī būtu l;aba iespeja Braienam atzīt savas jūtas - greizsirdība ir nopietna lieta.