ak, cik smukas visas tās animācijas. cik jauki, ka uztaisīji, paldies. njā. Un jā - es speciāli neskatījos nekādas extras no dvd, lai ar tevi kopā varētu skatīties.
Queer as Folk
Сообщений 161 страница 180 из 732
Поделиться16223.07.2009 19:43
Pasūtījums gatavs
308
401
Поделиться16323.07.2009 20:05
ai, ku jauki - paldies.
es izlasīju. tik jauki, kad Braiens ir laimīgs. Un Lindsija beigās izrādās heterosexuāla, vai nu vismaz bi.
Поделиться16423.07.2009 22:02
Pagatavoju ēst un lasu nakamo fanfiku. Dzastins te ir Braiena vergs ar ļoti zemu pašapziņu, bet fantastiskām sexuālām prasmem, kas dara Braienu traku. Hihihi, bija tikko smieklīgs moments - Braiens nespeja noturēt uzbudinājumu darbā, domājot par Džastinu. Sintija ienāca, ka viņam tikšanās, bet viņs nespēja iet, jo bija tuvu izvirdumam. Un tad teikum - He thought about Mikey and his cock went down immediately. Es gandrīz nokritu nost no krēsla aiz smiekliem....
Поделиться16523.07.2009 23:12
Vēl biškiņ
Nevarēju noturēties Nākamajam klāt zīme 18+
Поделиться16623.07.2009 23:39
Nākamajam klāt zīme 18+
Поделиться16724.07.2009 01:59
Izlasīju to otru fanfiku Stepping Out of the Dark. Bet tas bija dīvains. Kaut kā nu raksturu ziņā man šķita pārāk atšķirīgi no oriģinala un tas man nepatika. Bet oki, daži sexa apraksti bija tādi, ka - nu jā - jaunas lietas uzzināju. Un Emets beigās darbojās kā labā feja un saveda B/J kopā. Mīlīgi. Bet nu tas Giant Staps man patika daudz labāk. Un Maikijs ir neciešams jau otrajā darbā - laikam šī autore par viņu nefano.
Nez, it kā gulēt gribas un būtu jāiet, bet - nez. Laikam paskatīsos - moš vel ko kādu stundiņu palasīšu. Vienu es jau pirms laika saku, bet nepabeidzu. Baigi gars izvertas un ar Braina ceļojumiem pagātnē, kas mani saka kaitināt. Bet man patika šitajos abos fanfikos, ka Džastins sexa uzņēmās vadību un regulāri nokausēja Brainu un Brains pats sev atzina, ka tik labs sex viņam vel nearvienu nav bijis un ne ar vienu citu izņemot Džastinu vairs negulēja. Patīkama pārmaiņa.
Поделиться16824.07.2009 02:32
tomēr nesāku jaunu fanfiku, lai arī izdomāju, ko tālāk lasīšu. Tavu animāciju dēļ nenozietos un noskatījos 308 beigas. Nu dievinu vienārši - man vislabāk patī tiesi kā viņi izskatās te - frizūras, apģerbs. Mūzika ideāla, filmējums, divdomīgais dialogs un vislabakais - Braiens pasaka, lai Džastins nekad viņa klātbūtnē vairs nespelē vijoļmūziku. Un ar to ir pateikts viss - viņi vairs par Ītanu vai Ianu, kā Braiens viņu sauca , nav jārunā vairs vispār. Es vienkārsi dievinu to beigu ainu.
Поделиться16924.07.2009 12:55
He he, es pačolēšu, moš var tieši to momentu - "and you're not to play violin music in my presence ever again" par aņimku uztaisīt
Vakarnakt izlēmu sev uztaisīt vārda dienas dāvanu B/J video formātā . Bet tā kā youtube pēdējā laikā piesienas copyrights, tad liku dailymotion:
P.S - Un vēl man superīga dāvana pagājušo nakti - skaists sapnis ar Braienu Kiniju galvenajā lomā Laikam ietekmēja pārskatīto video daudzums
Поделиться17024.07.2009 14:14
hihihih, prieks par tavām davanām varda dienā. Arī no maitis bučas un sveicieni vārda dienā un cerams forumā sveicieni tev ar patīk. Un super, ka video uztaisīji. es ar gribu iemācīties.
Jā, tas violin music moments ir super - animācija būtu jauka. Un vel no 511, kur viņs saka It`s for my prince - ta sejas izteiksme... Un pirms tam bildinājums - tas mirklis - ta sejas izteksme, kad viņs saka, ka tieši tapēc, ka ir vissliktakais kandidāts ar ko precēties, tieši tapēc arī ir vislabākais - tāds viltīgs pussmīns - labs marketologs, īpaši, kad reklame pats sevi....
Поделиться17124.07.2009 14:16
ev, a kāpēc nav animācijas, kā Braines sevi ar ūdeni aplej? Vislabāk no pēdejās serijas, kur Dzastins to atceras...
Поделиться17224.07.2009 14:22
ALBYYY, ES GANDRĪZ PAĢĪBU, KAD IERAUDZĪJU TELENOVEĻU BANNERU!!!!! AAAAAK, PALDIES, PALDIES,PALDIES !!! TĀ MAN LABĀKĀ DĀVANA!!!!!!!!
P.S - Animācijas būs pēcpusdienā
P.S.S - Akkkk, kā man patīk banners Toč tāda sajūta, ka no paša Geila sveicieni
Отредактировано cravey (24.07.2009 14:23)
Поделиться17324.07.2009 14:43
hihihi, prieks, ka patīk.
Поделиться17424.07.2009 14:53
hihihi, prieks, ka patīk.
UN KĀ VĒL!!!!!
Поделиться17524.07.2009 19:02
Animācijas ir klāt, negarantēju pareizo secību gan
Ūdens
308 - violin music
511:
for my prince
to prove to somebody I love
best candidate
i'm taking a chance on love
it's true, i am
let's do it
ok?
say it
I will marry you
kiss
hug
LOVE
513
Ah šis brīdis man liek sākt raudāt
Ahhhh, dievinu šo Geila izgājienu Tās lūpas, mmm
Поделиться17624.07.2009 19:11
wow, cik sīki viss bildinājums. bļin, es te kaifoju.... Bet tā sejas izteikme un balss bildinājuma laikā un tas pk? hahahahahaha, ak, dievs - mēs rīt 510 un 511 noteikti noskatīsimies un 512 sākumu, bet talak ne, kad tur abas lezbietes sāk verp savas intrigas - man nepatīk.
Поделиться17724.07.2009 19:14
wow, cik sīki viss bildinājums. bļin, es te kaifoju.... Bet tā sejas izteikme un balss bildinājuma laikā un tas pk? hahahahahaha, ak, dievs - mēs rīt 510 un 511 noteikti noskatīsimies un 512 sākumu
Jā, es jau tagad esmu pieradusi arī pie 513 beigām Man ļoti patīk tas, ar kādām izjūtām ta pēdējā reize ir, gan no Braiena puses, gan no Džastina. Un tas skūpsts, kas arī aņimkā vienā ir, kur Braiens Džastinu tā nedaudz ar varu piekļauj sev klāt - tas ir vnk, baaa Braiens tā negrib Džastinu laist prom
Поделиться17824.07.2009 19:29
kur Braiens Džastinu tā nedaudz ar varu piekļauj sev klāt - tas ir vnk, baaa Braiens tā negrib Džastinu laist prom
Поделиться17924.07.2009 19:36
Lai jautrāk
Tedija reakcija uz kāzām
Debas un Emeta - He must have knocked up sunshine
Поделиться18024.07.2009 19:54
ak, jā - tās lūpiņas. patiesībā tā ir kautrības pazīme. tik mīlīgi.
Un jā - tad hug pēc bildinājuma - tik jauki - it kā Braiens beidzot pēc ilga ceļa būtu nonācis mājās - Džastina apskāvienā, tur, kur ir viņa vieta... Tik skaisti. Reti kad ķīmija starp aktieriem ir tik fantastiska un vizuāli divi cilvēki tik ļoti sader kopā. Vienkārsi skaisti tas viss. ah, es amazonē pasūtīju visu Gale filmu dvd, kuri tur bija un vel filmu ar Rendiju to vienīgo, kur viņš ir. Es pat nelasīju, par ko ir filmas... Noterēju 150 Ls amazonē un sajutos labi. hihihihihi... Gan kaut kad tad skatīsimies tās filmas. Un mums noteikti jānoskatās vienīgā Džensena ko°mēdija - 10 inch hero...