http://www.dailymotion.com/video/xk9ddo_wlw-sortilegio-cap-27-wlw_shortfilms
Sortilegio 27. sērija
Сообщений 1 страница 5 из 5
Поделиться208.07.2009 16:16
Vai...Alekss tiešām sāk neuzticēties MH Aukstāks paliek pret viņu.. ak..MH varēja ielīst pie viņa dušā, nevis iziet no istabas un aiziet uz savējo
Bet man patika, kā viņš mēgināja viņu aizsargāt no preses
ak..un zuda manas cerības, ka Alekss uzzinās, ka Bruno toreiz iesita MH..nu kāda jēga tad viņam vispār bija viņai tā iesist?
man smieklīgi par Rakelu - šī tur tāda kā liekā .. vienmēr visu pēdējā uzzina
Поделиться321.07.2009 21:20
Vai...Alekss tiešām sāk neuzticēties MH Aukstāks paliek pret viņu.. ak..MH varēja ielīst pie viņa dušā, nevis iziet no istabas un aiziet uz savējo Bet man patika, kā viņš mēgināja viņu aizsargāt no preses
Jā, man ar liekas, ka viņš neuzticās :S bet brīžiem, vēljoprojām mīļš, laikam kad piemirstās tas Mario...bet laikam tiešām grūti uzticēties līdz galam, jo viņu attiecības sākās ar meliem utt. Diemžēl man sajūta, ka Alekss arvien vairāk atsvešināsies no MH...būs smagi laiki abiem
Man ar kaut kā gribas, lai MH sāk izrādīt iniciatīvu attiecībās ar Aleksu, nu lai ir drusku impulsīvāka...varēja kaut vai sākt ar to dušu
Jā, es ar ievēroju, ka Rakela kā parasti ir viena no pēdējām kas kaut ko uzzina :d
Ā...un kas vēl...tāds sīkums, bet tomēr...nespēju saprast kā tās meitenes (aizmirsu kā sauc) varēja izdzert tik milzīgas glāzes ar kokteiļiem vai ko...Rakelas vīrs takš pasūtīja vēl otras glāzes, kopā katra pa kādam litram izdzēra
Отредактировано sigsaster (21.07.2009 21:22)
Поделиться418.08.2010 22:55
Alekss tiešām sāk neuzticēties MH
Ahh, un sākas viss no gala..
nevis iziet no istabas un aiziet uz savējo
Turklāt atstāt vaļā durvis..
Bet man patika, kā viņš mēgināja viņu aizsargāt no preses
Jāāā.. Viņa stingrās rokas sargāja viņu.
man smieklīgi par Rakelu - šī tur tāda kā liekā .. vienmēr visu pēdējā uzzina
Nabadzīte.
Dons Čučo un Pedro gan atraduši īsto vietu, kur pļēgurot.. Hehe, bet patika man kautiņš - kā Pedro kāvās ar visu savu slimo kāju..
Ahhh, un Bruno ar to savu presi, maitāāāā..
Aww, bet patika Bruno sejas izteiksme pēdējā ainā, kur MJ viņam uzkrita virsū, viņš gribēja viņu noskupstīt.. Redzams, ka viņam viņa nav vienaldzīga, vai tikai man tā liekas..?
Поделиться519.08.2010 08:20
Aww, bet patika Bruno sejas izteiksme pēdējā ainā, kur MJ viņam uzkrita virsū, viņš gribēja viņu noskupstīt.. Redzams, ka viņam viņa nav vienaldzīga, vai tikai man tā liekas..?
Nu kaut ko viņš jūt! Starp citu bija izraisītas diskusijas arī citos forumos par to, vai Bruno mīl MH! Nu kaut kāda savtīga mīlestība, man liekas, viņam ir. un kaisli ar izjūt!
Jāāā.. Viņa stingrās rokas sargāja viņu.
Ak, cik skaisti tas skan