TelenovelesLV

Объявление

Failu hostings
Raksti/intervijas latviešu valodā, galerijas, video un pārējās sadaļas pieejamas fanu kluba biedriem!!!!
Tulkotie materiāli latviešu valodā ir fanu klubs īpašums!

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » TelenovelesLV » Filmas un multfilmas » Harry Potter and the Half-Blood Prince

Harry Potter and the Half-Blood Prince

Сообщений 1 страница 5 из 5

1

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=SnooUEuyn_M[/youtube]

Pirmizrāde Latvijā jau 24. jūlijā!

0

2

Man gan , cik atceros, zināmu iemeslu dēļ nepatika grāmata.. ak, bet vienalga gaidu un gribu redzēt!!!

0

3

jā, man arī laikam to pašu iemeslu dēļ ne ļoti patika grāmata. :D nu un vispār man uz beigām sāka arvien mazāk patikt visa tā samudžinātība, un arī tie notikumi tādi.. bet nu.. Gaidu filmu tik un tā :D

0

4

ak man tieši tīk ka harijs oters kļūs samdžinātāks
grātau gan nesmu lasīju tā iemesla dē ka tas ir harijs poters n man ir daudzkas ko es labrātāk daru
bet uz filmu ar dannu laikam būs jāaiziet, tradīcīju vārdā

0

5

Šodien noskatījos :D
Ko lai saka - ar katru nodaļu kļūst arvien viss nopietnāks!! Grāmatu arī biju lasījusi, bet tas bija tik sen, ka vienīgais ko atcerējos, bija, ka eksistēja šī half blood prince grāmata un Dumidora nāve. Un pat biju aizmirsusi, kurš ir Half blood prince :D Droši vien liekas, ka tā piederējusi Tomam Rīdlam, bet īstenībā cits pavērsiens! Bet vispār man patika filma!! Man liekas, ka visi te labi tēlo un visi specefekti! Maģiski viss!! Lai gan tik dīvaini, ka jau seši gadi pagājuši!

0

Вы здесь » TelenovelesLV » Filmas un multfilmas » Harry Potter and the Half-Blood Prince