Sirdsbalss - Sarunas (Par un ap šo seriālu)
Сообщений 1 страница 12 из 12
Поделиться219.02.2007 08:59
jo tagad beidzas legendara guustekne
Поделиться320.02.2007 11:31
jo tagad beidzas legendara guustekne
Man viņa nemaz nepatika... :/
Поделиться421.02.2007 17:08
Ļoti atvainojos, taču rezume tiks publiceta kopš rītdienas, šodien nepaspešu partulkot, a rīt man ir brīvdiena.
Поделиться521.02.2007 17:35
Ļoti atvainojos, taču rezume tiks publiceta kopš rītdienas, šodien nepaspešu partulkot, a rīt man ir brīvdiena.
okidoki, Deyalit. Gaidīšu ar nepacietību!!!! Tikai ieteikums - taisi atsevišķi katram sērijas atstāstam savu topiku, lai tauta pēc tam tur var cik grib komentus rakstīt un katras sērijas atstāstu ir viegli atrast!!!
Поделиться621.02.2007 18:02
albalonga
Labi, tad šo tēmu nosaukšu "Sarunas", lai varētu vienkarši apspriest visumā)))
Поделиться721.02.2007 18:06
Labi, tad šo tēmu nosaukšu "Sarunas", lai varētu vienkarši apspriest visumā)))
ok
Поделиться822.02.2007 16:45
Tagad par seriālu. Vai kāds skatījas vispār? Man ļoti patika! Lai gan domaju, ka būs neinteresanti, un negribeju šo seriālu, taču tagad vienkarši iemīlejos tā. Skarleta un Horhe man ne parak patika, nu kā jau ir ar tiem. Bet Horhe Luiss Pilla, kā arī Yolly Dominges, kura spēlēja Valeriju Gata Salvaje, nu vienkārši supppeeerrr!!!
Поделиться922.02.2007 17:04
Tagad par seriālu. Vai kāds skatījas vispār? Man ļoti patika! Lai gan domaju, ka būs neinteresanti, un negribeju šo seriālu, taču tagad vienkarši iemīlejos tā. Skarleta un Horhe man ne parak patika, nu kā jau ir ar tiem. Bet Horhe Luiss Pilla, kā arī Yolly Dominges, kura spēlēja Valeriju Gata Salvaje, nu vienkārši supppeeerrr!!!
Es redzēju tikai gabaliņu, kur Aristeo stāstīja par savas mātes nāvi un ka ja viņš atradīs sievieti, kura līdzīgs viņa mātei, viņš to apprecēs, bet ja viņai jau būs līgavainis - viņš to nogalinās... Ļoti interesants tēls, un mafijas tēma - man jau dikti patīk. Droši vien reizēm ziedošu Likmi, lai ierakstītu un Sirdsbalsi noskatītos. Nu vispār - tik daudz aktieri, kuri man patīk - protams Roberto, arī Maurisio Aspe, Ektors Soberons, Horhe Luiss Pila, un arī Horhe Aravena!!! :heart:
Поделиться1002.03.2007 15:54
Tehnisku iemēslu dēļ šis nedeļas apraksti tiks ievietoti pirmdien, jo man tagad jāraksta darbiņu universitātē, un es neko nepaspeju. Atvainojos par neertībam.
Поделиться1102.03.2007 16:14
Tehnisku iemēslu dēļ šis nedeļas apraksti tiks ievietoti pirmdien, jo man tagad jāraksta darbiņu universitātē, un es neko nepaspeju. Atvainojos par neertībam.
ir jau labi - galvenais, ka vispār būs!!! :ok2:
Поделиться1202.03.2007 16:24
ir jau labi - galvenais, ka vispār būs!!!
Nu protams kā būs. Ja man pat nakti naksies rakstīt, jo seriāls ļoti patik un gribu izveidot vēl vienu dienasgrāmatu.