http://www.dailymotion.com/video/xkndci_wlw-sortilegio-cap-39-wlw_shortfilms
Sortilegio 39. sērija
Сообщений 1 страница 9 из 9
Поделиться223.07.2009 13:53
skatos, skatos avanci..jau domāju, ka nekā īpaša nebūs, un tad ieraugu pēdējo ainu un man mute atvērās - negaidīju!! Bet izskatās cerīgi - Aleksam tas būs jāuzzina un jāreaģē!!! ak, gaidu!
Поделиться324.07.2009 16:22
šī sērija man patika Alekss kā jau Alekss - arvien neliekas mierā un pēta, cieš, domā par MH
Paula un Mh attapīgas attiecībā uz Čučo ierašanos
ak, es tā jau zināju, ka šajā sērijā Alekss neuzzinās, ka MH sadūra.. kā man patīk tādi traģiski pavērsieni
Поделиться424.07.2009 16:33
Tas būtu pārāk vienkārši,ja Alekss jau tagad uzzinātu par Marijas Hosē nelaimi,noteikti viņš par notikušo uzzinās pēdējais.
Поделиться524.07.2009 17:06
Tas būtu pārāk vienkārši,ja Alekss jau tagad uzzinātu par Marijas Hosē nelaimi
Tieši tāā.. ļauj skatītājiem pagaidīt, pafantazēt
noteikti viņš par notikušo uzzinās pēdējais.
es tomēr ceru, ka pēdējais, kas uzzinās, būs Bruno un tie visi pārējie
Поделиться624.07.2009 21:57
šī sērija man patika Alekss kā jau Alekss - arvien neliekas mierā un pēta, cieš, domā par MH Paula un Mh attapīgas attiecībā uz Čučo ierašanos
Jā, sērija baigi ātri pagāja Patika, ka Alekss tik uzstājīgs - pieprasa ātras atbildes, līdz ar to Erikam°nebija iespējas izdomāt melus
Šausmīgi žēl MH un Paulas...nabaga tēvs, kad uzzinās, ka abas meitas cietušas uzbrukumā Varbūt atklāsies, ka viņas nav māsas...jo man liekas, ka Paula un MH ir pusmāsas... . Bet prieks, ka Alekss jau nākamajā sērijā uzzinās par MH, un izskatās, ka pirms pārējiem tomēr
Ā, un bik žēl tomēr bija Rakelas...tam blondajam takš nav nekādu nopietno nolūku, bet viņa, kad grib izkratīt sirdi zvana viņam
Поделиться725.07.2009 15:19
Patika, ka Alekss tik uzstājīgs - pieprasa ātras atbildes, līdz ar to Erikam°nebija iespējas izdomāt melus
aha - māk rīkoties
Varbūt atklāsies, ka viņas nav māsas...jo man liekas, ka Paula un MH ir pusmāsas
man ar liekas, ka kaut kam tur jābūt..un wsp gribu Sandru redzēt
nabaga tēvs, kad uzzinās, ka abas meitas cietušas uzbrukumā
eh..jāā...viņš tur tik laimīgs ar to Čučo -laiku labi pavada..
Поделиться803.03.2011 19:56
Ay Dioooooos, nabaga MH!
Bet par Aleksu es tikai priecājos - šitā triec pretī Rakelais un izprašņā Ēriku, malacis!
Viktorijas un Fernando attiecības mani priecē aizvien vairāk un tas skūpsts mašīnā, akkkk..
Katia un Bruno..? Man žoklis līdz grīdai, kaut gan varēja jau paredzēt, ka kkas būs, pēc tās viņu pirmās tikšanās! Patika kā Bruno Maurai visu cirta acīs par to Mario, muahaha.
Pēc Ugunsgrēka laikam 40. sēriju noskatīšos, citādāk nomiršu, ja neuzzināšu, kā Alekss visu uzzinās!
Поделиться903.03.2011 20:20
Aha! Spēcīgs skats! Bet MH ar tāda uzticīga pret cilvēkiem. Man tie uzreiz izskatījās pēc noziedziniekiem, bet MH vēl paņēma un izstāstīja, kas tobrīd atradās veikalā un tml. No otras puses, maybe, tā arī labāk, jo pārsteidzot nesagatavotus viņus, varēja viss beigties traģiskāk.
Bet nu sižetiski tie ir sajūsminoši notikumi!
Ja Alekss nebūtu viņu padzinis, bet sargātu savā mājā, viss būtu citādāk. Vai ja nebūtu ļāvis viņai aizbraukt uz Saki. (nu tās ir tīri domas, ka rodas pēc šādas ainas, bet kas nemaina sajūsmu par notikušo!
)