http://www.dailymotion.com/video/xkndvb_wlw-sortilegio-cap-40-wlw_shortfilms
Sortilegio 40. sērija
Сообщений 1 страница 14 из 14
Поделиться224.07.2009 16:20
ak, es jau zināju, ka tam visa būs fantastisks iznākums .. wīīīīi
cik labi, ka vēl rīt sērija būs
Поделиться325.07.2009 16:46
2 lietas, kas man nepatika - tā gaidīju to brīdi , kad Alekss uzzina, kas notika ar MH, bet 1. ainā viņš vēl nezina, nākamajā jau bija uzzinājis.. :/ un.. tas, ka Bruno ir vienīgais donors, ir ļaunākais, ko varēja izdomāt..šitāds MH ienaidnieks, un MH dzīslās jātek viņa asinīm? :S :S
bet viss pārējais - Alekss un MH -ak, kāāāā es dievinu tādus brīžus
šie bij vieni no labākajiem seriāla brīžiem
un Alekss tik uztraucies, izmisis - mīļumiņš! Tā jau man likās, ka viņam vainīgam jājūtas..galu galā, ja nebūtu izdzinis viņu, viņa būtu lielākā drošībā - it kā... un cik labi izklausās, ka viņam vienalga, ko viņa ir izdarījusi, ko nē, bet, ka grib būt visu dzīvi ar viņu kopā..utt..
ak, Alekss!!! un MH arī beidzot pieņem viņu - vismaz pagaidām.. Ceru, ka Alekss tiešām vairs nepametīs viņu, nepadzīs utt..bet nu ja nē, tad ir visādas citādas izšķiršanās iespējas - atmiņas zudumi, viltus nāve , nolaupīšana utt...
es gan ceru, ka atmiņu neviens nezaudēs...pārējās kaites.. nu lab..vispār jau prasās kaut ko originālāku... + vēl tai Sandrai laikam arī kkāda loma būs.. vai tik neaizvietos MH vai vēl kkāsas dvīņu spēlītes ar tā blondīņa palīdzību. ok..nav svarīgi..
Priecāšos par šo sēriju
Поделиться428.07.2009 00:27
Sērija - aizkustinoša un mīļuma pilna - nabaga Alekss, tik izmisis un tā nožēlo, ka sirds vai lūzt un MH ar neatgrūž viņu....jauki...un pat atklāti par mazo var runāt
Tā jau man likās, ka viņam vainīgam jājūtas..galu galā, ja nebūtu izdzinis viņu, viņa būtu lielākā drošībā - it kā... un cik labi izklausās, ka viņam vienalga, ko viņa ir izdarījusi, ko nē, bet, ka grib būt visu dzīvi ar viņu kopā..utt.. ak, Alekss!!!
Aha, šis bija baigi aizkustinoši...tiešām no pašiem sirds dziļumiem
2 lietas, kas man nepatika - tā gaidīju to brīdi , kad Alekss uzzina, kas notika ar MH, bet 1. ainā viņš vēl nezina, nākamajā jau bija uzzinājis.. :/ un.. tas, ka Bruno ir vienīgais donors, ir ļaunākais, ko varēja izdomāt..šitāds MH ienaidnieks, un MH dzīslās jātek viņa asinīm? :S :S
Jā, es ar pamanīju un man baigi gribējās redzēt to daļu, kad Alekss uzzina par MH...savādāk tagad jūtos apdalīta, it kā daļa no filmas būtu izgriezta...nez...varbūt seriāla veidotājiem tā nelikās svarīga aina, bet tas tā dīvaini.....Un par Bruno kā donoru...šausmīgi...vēl pie tam viņš vēl veselu izrādi notēlo, it kā baigais labdaris būtu, ka piekritis pēc tā, kā MH viņu "apmelojusi"...
bet nu ja nē, tad ir visādas citādas izšķiršanās iespējas - atmiņas zudumi, viltus nāve , nolaupīšana utt... es gan ceru, ka atmiņu neviens nezaudēs...pārējās kaites.. nu lab..vispār jau prasās kaut ko originālāku... + vēl tai Sandrai laikam arī kkāda loma būs.. vai tik neaizvietos MH vai vēl kkāsas dvīņu spēlītes ar tā blondīņa palīdzību. ok..nav svarīgi..
Nu es ceru, ka nebūs nekādu atmiņas zudumu u.tml. lietu, un tāpat arī ar MH aizvietošanu - kaut kā šī lieta liekas nereāla, var takš pamanīt, ka 2 dažādi cilvēki. Bet kas zina, ko seriāla veidotāji būs izdomājuši...gan jau būs kaut kāds krass pagrieziens, jo neticās, ka ļaus viņiem būt kopā un laimīgiem, diemžēl tas jau tiks pataupīts laikam beigām, vēl jau jāsarežģī galveno varoņu dzīve...
Поделиться528.07.2009 13:29
Jā, es ar pamanīju un man baigi gribējās redzēt to daļu, kad Alekss uzzina par MH...savādāk tagad jūtos apdalīta, it kā daļa no filmas būtu izgriezta...nez...varbūt seriāla veidotājiem tā nelikās svarīga aina, bet tas tā dīvaini..
Man arī tāda pati apdalīšanas sajūta.. Tik forši paskatīties, kā nomainās varoņa sejas izteiksme, parādās pārdzīvojums utt.. un vēl parasti ar kamerām kaut kā palēnināti to samontē, lai dotu varonim triekas efektu...un nekāa.. ak..
Bet kas zina, ko seriāla veidotāji būs izdomājuši...gan jau būs kaut kāds krass pagrieziens, jo neticās, ka ļaus viņiem būt kopā un laimīgiem, diemžēl tas jau tiks pataupīts laikam beigām, vēl jau jāsarežģī galveno varoņu dzīve...
aha..bet nu labi..pagaidām labāk baudīsim šos mirkļus, kas viņus satuvina
Поделиться628.07.2009 13:59
Tas,ka tieši Bruno tika izvēlēts par Marijas Hosē donoru,noteikti nav nejaušība,iespējams,Marija Hosē vēlāk pārspīlēs notikušā nozīmi un turpinās dancot pēc Bruno stabules,tādējādi atkal sabojājot attiecības ar Aleksu,lai gan tajā pašā laikā ceru,ka kļūdos un Marija Hosē tomēr neuzkāps uz tā paša grābekļa.
Поделиться728.07.2009 14:12
Tas,ka tieši Bruno tika izvēlēts par Marijas Hosē donoru,noteikti nav nejaušība,iespējams,Marija Hosē vēlāk pārspīlēs notikušā nozīmi un turpinās dancot pēc Bruno stabules,tādējādi atkal sabojājot attiecības ar Aleksu,lai gan tajā pašā laikā ceru,ka kļūdos un Marija Hosē tomēr neuzkāps uz tā paša grābekļa.
kas zina..cerams , ka nēe.. bet nu noteikti viņai būs trieka uzzinot, kā asinis rit viņas dzīslās.. brrr :S
Поделиться804.03.2011 12:40
2 lietas, kas man nepatika - tā gaidīju to brīdi , kad Alekss uzzina, kas notika ar MH, bet 1. ainā viņš vēl nezina, nākamajā jau bija uzzinājis.. :/
Jā, es arī bijus cerējusi, ka parādīs Aleksa sejas izteiksmi, bet nekā.. Bāc, es tā gaidīju!
Ak, bet viņam nekas nešķita svarīgāks un uzreiz metās ar helikopteru pie viņas..
un.. tas, ka Bruno ir vienīgais donors, ir ļaunākais, ko varēja izdomāt..šitāds MH ienaidnieks, un MH dzīslās jātek viņa asinīm? :S :S
Tas tik tiešām ir stulbi, bet varbūt tas vēlāk kkā atainosies! Man liktos pārāk vienkārši, ja donors būtu Alekss, vajadzēja kko 'asāku'!
Ahhhh, bet kā es vakar biju noraudājusies, skatoties Aleksa un MH ainas, carnicas..
Visi tie viņa pateiktie vārdi MH un pēdējā viņu kopainā, kad viņš teica 'No me abandones'..
Un viņa tomēr beidzot padevās, BEIDZOT!!!!!
Šis laikam bija aizkustinošākais moments seriālā pagaidām, ja neskaita to, kad Alekss viņai izstāstīja visu par sevi un tā aina lietū..
Tā jau man likās, ka viņam vainīgam jājūtas..galu galā, ja nebūtu izdzinis viņu, viņa būtu lielākā drošībā - it kā... un cik labi izklausās, ka viņam vienalga, ko viņa ir izdarījusi, ko nē, bet, ka grib būt visu dzīvi ar viņu kopā..utt..
Jāāā.. Es nezinu kā vēl pateikt to, cik ļoti man patika šī sērija, nu tu jau drošvien sapratīsi..
Поделиться904.03.2011 12:46
Ah, protams, ka es saprotu
Šī sērija ir tik skaista! Tik emocionāla
Goda vārds vienkārši it nemaz, nu pilnīgi nesaprotu tos, kuriem nepatīk Alekss. (vai kuriem labāk patīk oriģināls Antonio). Viņš ir..ideāls!
Поделиться1004.03.2011 12:50
Goda vārds vienkārši it nemaz, nu pilnīgi nesaprotu tos, kuriem nepatīk Alekss.
Tāāāāādi vai tad ir?!
Поделиться1104.03.2011 12:53
Tāāāāādi vai tad ir?!
Īstenībā esmu pietiekami šādus komentārus lasījusi. It īpaši, ka Viljams neprot tēlot.
Поделиться1204.03.2011 12:56
Īstenībā esmu pietiekami šādus komentārus lasījusi. It īpaši, ka Viljams neprot tēlot.
KOAAAAA?!?!?!?! Nu labi, es klusēju!
Поделиться1304.03.2011 12:58
Mjaa..Nu..galvenais, ka mēs viņu un viņus dievinām! Pārējie daudz zaudē, ka neizjūt šīs emocijas
Поделиться1404.03.2011 12:58
Nu..galvenais, ka mēs viņu un viņus dievinām! Pārējie daudz zaudē, ka neizjūt šīs emocijas
Cepumu kaste Tev par šiem vārdiem!