TelenovelesLV

Объявление

Failu hostings
Raksti/intervijas latviešu valodā, galerijas, video un pārējās sadaļas pieejamas fanu kluba biedriem!!!!
Tulkotie materiāli latviešu valodā ir fanu klubs īpašums!

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » TelenovelesLV » Filmas un multfilmas » I love you, Phillip Morris (2010)

I love you, Phillip Morris (2010)

Сообщений 1 страница 5 из 5

1

http://www.tvnet.lv/izklaide/fun/cinema … ?id=540843

Hihihihihihi... Sižets - Paslīdēja, nokrita, attapās - ģipsis! Aptuveni tā varētu raksturot filmas "Es mīlu tevi, Filip Moriss" scenāriju, kurā slaveno komiķi Džimu Keriju skatīsim vēl neierastā - homoseksuālista lomā.

--------------------------------------------------------------------------------

Patiesībā jaunās Holivudas kinolentes "Es mīlu tevi, Filip Moriss" sākumā ekselentais komiķis Džims Kerijs tēlo īstenu brunču mednieku: visa viņa dzīve norit, dzenoties pēc aizvien jaunām skaistulēm! Šis sieviešu apmātības karuselis griežas tik ilgi, kamēr nenotiek "traģiska" avārija, pēc kuras galvenais varonis, atverot acis, saprot - viss, es mīlu vīriešus!

Ak, cravey - mums šitā filma noteikti būs jāredz... :D

0

2

albalonga написал(а):

Ak, cravey - mums šitā filma noteikti būs jāredz... :D

Woo, jā, man patīk, sižets riktīgi interesants izklausās  :playful: Un man patīk gan Kerijs, gan Evans :)

0

3

http://www.tvnet.lv/izklaide/kino/30812 … _krapnieks

davai ejam uz filmu. Katarīna bij pagājušo piektdienas vakaru ar savu džeku un teica, ka zāle bijusi pilna ar geju pārīšiem.... :D

0

4

albalonga написал(а):

davai ejam uz filmu. Katarīna bij pagājušo piektdienas vakaru ar savu džeku un teica, ka zāle bijusi pilna ar geju pārīšiem.... :D

biju dzirdējusi, ka filma arī esot laba!:D

0

5

davai ejam nākamnedēļ. es tik nez, kad. Vispār nākamnedēļ sešas dienas strādāšu un vēl daiļslidošanas čempis. atkal nesanāk. Bāc. :mad:

0

Вы здесь » TelenovelesLV » Filmas un multfilmas » I love you, Phillip Morris (2010)