http://www.dailymotion.com/video/xko4dl_wlw-sortilegio-cap-42-wlw_shortfilms
Sortilegio 42. sērija
Сообщений 1 страница 8 из 8
Поделиться228.07.2009 14:59
Nevar būt, ka Viktorijai beidzot acis atvērsies!
Поделиться328.07.2009 16:10
Cerams,ka tā arī būs,tas,ka Bruno ir viņas dēls,vēl nenozīmē,ka Viktorijai visu laiku ir viņam akli jātic,un jānostāda Bruno Dieva vietā.
Поделиться428.07.2009 16:40
Agri vai vēlu, jau Viktorija noteikti sapratīs, kāds ir Bruno..bet es jau ceru, ka jau no šīs, 42. sērijas, viņa pārstās viņam ticēt.
Поделиться529.07.2009 16:25
ak, MH.. Viņa vēl, domā, šaubās, un nevēlējās doties līdzi Aleksam - savādā, ja ir tāds, kā Alekss, tad jābeidz domāt par visu pārējo, tikai par Aleksu un viņu laulību, un bērnu.. šādos brīžos, šaubos, ka MH mīl Aleksu..Tomēr kaut kādām egoistiskām sajūtām ir jābūt, ka jāvēlas palikt kopā ar viņu. Galā gan viņa piekrita Vai, cik jauki, ka Alekss viņu ievietoja savā istabā.. abi, tik mīlīgi bij
mjā, nepatīk man arī , ka Bruno grib Aleksa vietu ieņemt - man ar liekas, ka uzņēmums tad bankrotēs.. Toties Viktorijai acis it kā tiešām sāk atvērties.. ak, vēl kad MH uzzinās...
Поделиться630.07.2009 22:35
Piekrītu tev aNgeL...un ko vēl varu piemetināt...
patika Aleksa smaids, kad viņš pacēla telefonu, lai aprunātos ar māti
man vēl bija žēl MH, kad viņa noprata, ka Viktorija negrib nu visu viņas ģimeni...Ehh...un Viktorija vēl neuzticās MH
forši, ka Viktorija pamazām ierauga Bruno īsto seju...sāpīgi viņai, bet tā tomēr labāk nekā dzīvot "aklai"
Поделиться731.07.2009 12:50
man vēl bija žēl MH, kad viņa noprata, ka Viktorija negrib nu visu viņas ģimeni...
ak, jāa.. man arī bija žēl MH šajā brīdī
Поделиться817.03.2011 22:39
Ahhh, beidz kāds action..
Dievinu Viktoriju, nu dievinu! Prieks, ka viņa saprata, kapēc Alekss piekrita Bruno atdot prezidenta vietu! Ahhh, super, super, super!
Paula mazliet egoistiski izturas, lai cik ļoti man kristu uz nerviem viņu tēvs, tomēr viņam taisnība - tak visu mūžu Alekss neapmaksās visas viņas kaprīzes un visu dzīvi nedzīvos vienā mājā! Galu galā Alekss un MH ir precēts pāris un viņiem ir vajadzīga privāta telpa un plašums, nevis tik dzīvot ar domu, ka tik atkal kkas nenoiet greizi!
Heh, un Maurai pat glāze no rokām izkrita, uzzinot, ka MH stāovklī..
Kopumā - superīga sērija!