modreits написал(а):njaaa.. tas lezbietes ir diezgan feinas .. tikai vareeja vairaak darboties
jā, viņām tur sexa vispār nav. Nu pilnīgi garlaicīgi. Ar viņām visās 5 sezonās manuprāt ir tikai 3 labas, sexuālas ainas. 2.vai 3. sezonas - kaut kas tāds - viņām tur abām ir kaut kāds atsalums pret sexu un nekas nesanāk. Un tad iejaucas tur Melas agrākā draudzene - trakā Lida, kura brauc ar mocīti un ir threesomes. Vēlāk 4.sezonā ir laba sexa aina, kad Lindsija piekrāpj Melu un pārguļ ar slavenu mākslinieku - tur ir labais, asais seks vertikālā pozā - tāds asais quickie. Un 5.sezonā ir mana mīļākā lezbiešu aina. Abas ir sastrīdējušās un pašķīrusās. Katrai ir savs bērns. Lindsija bija ta, kas pirkāpa, tapēc dzīvo viesnīcā, bet tas dārgi un beigās spītīgi abas dzīvo vienā mājā, bet nav kopā. Un tad tur viņām ir viens strīds un viņas dauza otrai piederošas lietas, gandrīz vai kaujas, sāk skūpstīties, un ta asi karojot viņām ir sekss uz galda ja nemaldos. Vot ta bija labaka aina. hihihi, bet mēs galīga off topikā aizlīdām Supernatural temē. hahaha, tu izmanto to, ka es vienmēr esu gatav parunāt par qaf.
modreits написал(а):P.S. atvainojos par dubultburtiem... man no4akareejaas dators un veeeljoprojaam naw tildes biroja
da nekas - galvenais jau, ka var saprast, ko tu raksti bez problēmām...