Vispārīgs klipiņņs, bet, manuprāt, ļoti skaists...
The Vampire Diaries
Сообщений 141 страница 160 из 176
Поделиться14217.04.2012 17:25
LOL - Alaric the vampire slayer
Поделиться14318.04.2012 07:17
Šitais ir labs.. laba ideja seriāla Bafija remeikam..
Поделиться14429.04.2012 11:53
Dot-dot-Delena kārtējais skaistais zīmējums. Džūlija Pleka sēdēja restorānā, kad ieraudzīja šo, un apraudājās Ehh, njā Alarika nāvei mēs vēl ilgi netiksim pāri
Eņģelīts' Dženna un tik tikko par eņģelīti kļuvušais Alariks - abi beidzot kopā
Поделиться14525.05.2012 00:17
Balsojam par 3 savām mīļākajām TVD 3. sezonas sērijām: http://www.vampire-diaries.net/tv-serie … s-season-3
Es balsoju par 3x02 (Deimona, Eleinas un Alarika pārgājiens kalnos), 3x19 (lielā Delenas sērija) un finālu 3x22
Поделиться14631.05.2012 20:31
Man ļoti patika:
Поделиться14714.06.2012 08:19
Tikko vienā aptaujā pirmo reizi nobalsoju par Gossip Girl Čaku un Bēlru.. jo citi varainti galīgi nerulēja un no TVD bija ielikts Setanfs un Elena cutes pāru cīņā..
Поделиться14814.06.2012 14:39
LOL un tas izsaka daudz, ja labāk balso par Chair nevis Stelena Ņemot vērā Chair vēsturi
Поделиться14915.06.2012 07:21
Ņemot vērā Chair vēsturi
It īpaši zinot, ka esmu Dair fane..
Поделиться15012.07.2012 22:22
OMFG tas Džozefa "Don't Miss It" - tik Klausīgi un wow, Ians un Džozefs to savu sakāmo teica kā Deimons un Klauss, kamēr pārējie vairāk kā aktieri! AHHHH, kā man viņu visu pietrūkst
Поделиться15113.07.2012 08:06
Džozefs kā kulaks uz acs tur.. tās beigas..
Поделиться15213.07.2012 10:15
kā man viņu visu pietrūkst
Juh, man ar. ik pa laikam vēl patinu 3 sezonas kadriņus.
Поделиться15315.07.2012 21:23
Dalos ar saviem fanu atradumiem:
Un šie pagaidām ir mani mīļākie crack video:
Поделиться15416.07.2012 13:29
Paldies par video Siikaa Tā nosmējos, tādi labie - tās dziesmas tik ideāli piemeklētas.
Поделиться15516.07.2012 15:24
Tā nosmējos, tādi labie - tās dziesmas tik ideāli piemeklētas.
Vai ne.. es tagad visu laiku YouTube tikai crack video skatos..
Поделиться15630.07.2012 00:47
LOOOOOL I forking love Matt Davis
Поделиться15722.09.2012 12:05
Tā BEIDZOT noskatījos visas Vampire Diaries sezonas! Ta kā laikam bija kaut kas arī jāuzraksta Vispār tik foršs, atkarības izraisoš seriāls! Tik intriģejoši beidzas sērijas, ka nākas vien skatīties uzreiz nākošo! Tik daudz skaistas emocionālas ainas ( Rozas, Alarika nāve..ahh...es apraudājos! Un visas lieliskās Deimona emocijas!) Ahh...es dievinu Deimonu un Elēnu, viņiem tik ķīmiskas, maģiskas ainas! Tikai nesaprotu, kapēc Elēna dažkārt tāda muļķe! Šķiet, ka Stefanam viņa spēj piedot visu ( 3.sezonā), bet Deimonam viņai bieži vien grūtāk piedot. Lai gan 3. sezonā bija daudz viņu ainas! ( Jāa...īpaši tas skūpsts pie Never Let me go! )
Un vēl es dievinu Klausu! Sākot no viņa akcenta līdz viņa varoņa emocijām! Ahhh....tā fanoju par viņu, ka gribas, lai viņam kaut kas ar Kerolainu izveidotos!
Īstenībā pa šīm trīs sezonam varētu uzrakstit tik daudz, bet nu pagaidam pietiks! Gan jau 4. sezonai aktīvi līdzsekošu!
Поделиться15822.09.2012 15:36
Mari, super, laipni lūgta TVD pulciņā, Delena ģimenē un Klaroline ieintriģēto bariņā
Tikai nesaprotu, kapēc Elēna dažkārt tāda muļķe! Šķiet, ka Stefanam viņa spēj piedot visu ( 3.sezonā), bet Deimonam viņai bieži vien grūtāk piedot.
Jap, tā tas ir, tu neesi vienīgā, kas šito ir piefiksējusi. Tapē daudzi Stefanu sauc par saint Stefan, jo brīžiem šķiet, ka lai ko viņš nedarītu viņš vienmēr būs eņģelītis, bet Deimonam atliek izdarīt vienu nepareizu soli, ka visi viņu sauc par nezvēru
Ahh...es dievinu Deimonu un Elēnu, viņiem tik ķīmiskas, maģiskas ainas!
Juu, tāda ķīmija kāda ir Ianam un Ninai ir reti kuram pārim BTW, kādas ir tavas domas par 3. sezonas finālsēriju? Bija labvēlīga Delenai, vai ne? Man jau likās, ka lai gan viņa TJIPA izvēlējās Stefanu tā visa sērija bija par to, ka Deimons ir viņai īstais Izklausās banāli, bet tā likās man un vēl daudziem citiem
Gan jau 4. sezonai aktīvi līdzsekošu!
Super, tad tiksimies sēriju diskusijās
Поделиться15922.09.2012 17:43
Mari, super, laipni lūgta TVD pulciņā, Delena ģimenē un Klaroline ieintriģēto bariņā.
Awww, cik jauka sagaidīšana! Paldies, Cravey!
BTW, kādas ir tavas domas par 3. sezonas finālsēriju? Bija labvēlīga Delenai, vai ne? Man jau likās, ka lai gan viņa TJIPA izvēlējās Stefanu tā visa sērija bija par to, ka Deimons ir viņai īstais Izklausās banāli, bet tā likās man un vēl daudziem citiem
Jāaa...tā tik bija sērija! Tas, ka Deimonu viņa bija satikusi pirmo! Ahhh...tas bija vnk tik awwww! Un kāda viņa bija kopā ar viņu! Jācer, ka 4. sezonā būs daudz viņu momenti un tagad, kad Elēna būs vampīrs viņa labāk izpratīs Deimonu!
"When people see good, they expect good. And I don't want to have to live up to anyone's expectations." - Damon Salvatore
Starp citu, šis ir mans vislabāk atmiņā palicis no tā, ko teica Deimons!
Поделиться16022.09.2012 20:07
Starp citu, šis ir mans vislabāk atmiņā palicis no tā, ko teica Deimons!
Šis ir mans mīļākais viņa citāts. Laikam tāpēc, ka ļoti spēju asociēt ar sevi. Vispār no Deimona citātiem varētu sanākt laba domu pērļu grāmatiņa Vēl es ļoti iefanoju par šo ainu:
"We're vampires, Elena! We're predators not puppies!" - šis ir tas, ko daudzi neapjēdz, ko Twilight ir iedvesis, un ko daudzi nespēj saprast, ka vampīrs ir plēsējs. Tas ir viņu dabā medīt, dzert svaigas cilvēku asinis. Tāpēc nav vajadzīgs nogaināt, bet ir jāiemācās paškontrole, ko Stefans nekādi nav spējis apgūt, jo mētājas no vienas galējības otrā. Tapē es nespēju iztēloties kā viņš varētu skolot Eleinu vampīra dabā. Smiekli nāk iedomājoties vien Tapē vien gribas redzēt ātrāk 4. sezonu LOL Jau promo Stefans izcēlās ar savu memmīgo dabu, bet Deimons atklāti pasaka "You feed or you die, there is no door number three!" Kā es mīlu viņa tiešumu