TelenovelesLV

Объявление

Failu hostings
Raksti/intervijas latviešu valodā, galerijas, video un pārējās sadaļas pieejamas fanu kluba biedriem!!!!
Tulkotie materiāli latviešu valodā ir fanu klubs īpašums!

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » TelenovelesLV » Sortilegio (Televisa) » Sortilegio 56. sērija

Sortilegio 56. sērija

Сообщений 1 страница 4 из 4

1

http://www.dailymotion.com/video/xl47h9_sortilegio-cap-56_shortfilms

0

2

Man patīk, ka tā lecas, lecas un bāāc..nākamajā brīdī uzzina tāādu ziņu - kaut bišķi Katja moš nomierināsies. lai vien jūtas vainīga, jo viņa arī ir vainīga - vismaz tiesneša nāvē..
Mani sajūsmina MH - cik nikna viņa pret Bruno, kā cīnās pretī!! un cik izmisusi domājot, runājot par Aleksu!! super!!  :love:  Aleksam beidzot atmiņas uzradās.. kā jau gribēju :D Patīkami skatīties uz viņu jūtām :) bet nu jāa.. MH 24h izmisums un ciešanas, bet tie tur salā ik pa brīdim tādi diezgan sprigani un apmierināti izskatās :D
Tā tam Bruno vajag, ka viņu tagad vaino pat tajās izdarībās, kuras šis nav izdarījis..  :D
ak, nabaga Viktorija - tā "paveicās" ar bērniem!! Un MH arī nabadzīte.. domā, ka Alekss iespējams miris un vēl tagad šķīrusies no viņa. Man jau rodas aizdomas, ka Aleksa pazušana ievilksies uz kādu laiku, lai MH kkā paspēj rīkoties bret Bruno utt.
Vai, cik mīļi to kreklu apsmaržināja utt.. no vienas puses , drīz varētu sākt apnikt viņas raudāšana, bet no otras tas ir feini, ka viņa tā cieš Aleksa dēļ, jo parādās , ka viņš viņai tiešām ir ārkārtīgi nozīmīgs!  :love:

0

3

Esmu vienisprātis ar tevi, aNgeL :)
Un tas tiešām bija mīļi kā MH Aleksa kreklus apsmaržināja utt. Ilgojas pēc viņa dikti, dikti...un vakarā jau var pasērot, kā nekā, pa dienu viņš vēl darbā bija, bet vakaros jau parasti kopā viskautko darīja :) Pa dienu gan...ja visu laiku raudātu un tā vairākas sērijas, sāktu jau apnikt..bet tā tīri ok man vēl liekas

Vēl kaut kā liekas, ka Rikardo (tā laikam sauca Rakelas vīru) liekas kaut kā tāds foršāks pēdējās sērijās palicis...redzēs vai tā būs turpmāk :)

0

4

Ir tāds teiciens,ka neviens nevar uzlēkt augstāk par savu...,Bruno to laikam nezināja un tādēļ nācās tik sāpīgi krist,bet par Mariju Hosē runājot-viņa tiešām ir kļuvusi garīgi stiprāka,prot sevi cienīt un aizstāvēt,jā vienīgi tik ļoti pārdzīvot un raudāt gan nevajadzētu,lai arī cik smaga un neizturama būtu šī neziņa,kas notiks,notiks.

0

Вы здесь » TelenovelesLV » Sortilegio (Televisa) » Sortilegio 56. sērija