Jau sen gribēju ieminēties, bet vislaik aizmirstu - tik savādi, ka kad rāda atmiņas, tad viss ir melnbalts, izņemot kādu vienu priekšmetu vai parasti apģērba gabalu - es kaut kā līdz šim neesmu sapratusi, kā jāizprot tieši šāda pieeja
Man patika kā Esperansa stājās pretī Martinam un Grasielai - ar saviem noteikumiem , nolika šos pie vietas! vēl vairāk patika, kā no Martina sejas pazuda smaids, kad ieraudzīja Esperansu xe, nabaga Martinu izseko viena un tā pati naudas summa viņš gan vēl nesaprata sakarību.. bet gan jau..
aww, jauki, ka Manuela atnāca pie tā koka, un vēlāk arī Angels Vispār jau gribējās, lai Angels atbrauc pie viņas, kad viņa teica, ka grib pabūt viena, bet nu tā laikam tiešām arī varētu būt.
Džimmijs un Virhīnija man šodien deva daudz vairāk emociju nekā Angels ar Manuelu. Tik forši, kad Džimmijs viens tajā dzīvokī ilgojās pēc Virhīnijas, vēlējās piezvanīt, bet galā aizbrauca pie viņas cik skaisti viņi salaba. Viņu abu ainas man šajā sērijā visvairāk patika - viss tas, kā viņa raudot apskāva viņu, kā viņš mierināja viņu - tik skaisti, aizkustinoši un mīļi Angels jau arī labi mierināja Manuelu eh, man gan šķiet, ka viņa nepiekrits bēgt kopā ar Angelu..
ak, jāa.. interesanti arī, ka Kristians atnāca pie Horacio. nu tam agri vai vēlu bija jānotiek