http://www.dailymotion.com/video/xl8zkb_wlw-sortilegio-cap-59_shortfilms
Sortilegio 59. sērija
Сообщений 1 страница 9 из 9
Поделиться220.08.2009 13:47
ak, fantastiska avance!!!!!!! Beidzot!!!!!!!!!!!!! Ooo...un beidzot arī Sandra!
Поделиться320.08.2009 20:28
Būs interesanti
Поделиться421.08.2009 15:43
Vai, Alekss nepaspēja no mašīnas izkāpt, kā uzreiz sāka pēc MH jautāt Forši, ka MH nepaspēja parakstīt tos dokumentus.
aaaah, cik fantastiska viņu atkal satikšanās - iedomājos, kāda viņai ir nerealitātes sajūta!! awww, viņi vispār ir tik mīļi, romantiski - cik forši viņus atkal kopā redzēt
xe, man patiess prieks par Bruno neapmierinātību mjaa.. bet pēc viņa ilgojas gan trako nams , gan cietums.. Galīgi tak nekontrolējams kļūst.
Поделиться521.08.2009 20:02
Burvīgi bija tas kā Alex bučoja MH vēderu
Cik es sapratu alex sacīja, ka vēlas redzēt MH kailu, bet viņa sacīja, ka viņai būs liels kauns. bet Alex sacīja, ka nav jākautrējas, jo nav nekā skaistāka par to, ka viņas puncī aug jauna dzīvība un ka to ir paveikuši viņi abi
viņi gan ir mīļi
Поделиться621.08.2009 20:43
Cik es sapratu alex sacīja, ka vēlas redzēt MH kailu, bet viņa sacīja, ka viņai būs liels kauns. bet Alex sacīja, ka nav jākautrējas, jo nav nekā skaistāka par to, ka viņas puncī aug jauna dzīvība un ka to ir paveikuši viņi abi
viņi gan ir mīļi
jāa... Mīlulīši Jauki, ka Alex ir ar viņu vismaz viņas grūtniecības pirmajos un pēdējos mēnešos. jau tas seriālā ir daudz
Поделиться722.08.2009 12:34
Ir arī tāda iestāde divi vienā -psihiatriskā slimnīca-cietums,kas paredzēta garīgi nelīdzsvarotiem ieslodzītajiem,ja Bruno šajā iestādījumā nonāks,tad tava vēlēšanās redzēt viņu ēdam kroņa maizi kādā no ēkām,no kurām parasti cilvēki cenšās turēties pa gabalu,piepildīsies divkārt,mīļā aNgeL!Tas jauki,ka Alekss paspēja tik laicīgi atgriezties,pirms vēl bija gandrīz noticis nelabojamais.Arī Aleksa vēlmē redzēt Mariju Hosē kailu,nav nekā nepiedienīga un neķītra,jo grūtniecības laikam ir jābūt skaistam katras sievietes dzīvē,it sevišķi,ja līdzās ir mīļotais vīrietis,kas arī gaida abu kopīgi radītās jaunās dzīvības nākšanu pasaulē.
Поделиться801.09.2009 00:25
Jeee...beidzot satikās Alekss tā pārsteidza MH...nabadzīte, tāds pārdzīvojums
Un tik mīļi Alekss bučoja vēderu
Tiešām prieks, ka MH nepaspēja parakstīt tos dokumentus, Alekss tā satraucās, kad uzzināja, kur un ko MH dara...īstenībā man Maura kaut kā aizdomīga šajā sērijā likās, baigi tāda nepacietīgā likās...moš tomēr kaut kādi tur slēptie nodomi viņai bija....
Tā..vēl kas...nepatika, ka Rakela stāvoklī būdama dzēra....ā un dīvaini likās, ka MH augstpapēžu kurpēs staigāja būdama jau pēdējos mēnešos...man kaut kā liekas, ka tas varētu būt nogurdinoši...
Un Bruno kā jau Bruno...itin nemaz nepriecājās par Aleksu - pilns naida un skaudības, Rakela tomēr, manuprāt, laimīga bija...
Поделиться901.09.2009 08:43
nepatika, ka Rakela stāvoklī būdama dzēra
nu..viņai jau vienalga :/
ā un dīvaini likās, ka MH augstpapēžu kurpēs staigāja būdama jau pēdējos mēnešos...man kaut kā liekas, ka tas varētu būt nogurdinoši...
neievēroju,bet tā varētu būt...mjāa..vēl viena kļūdiņa