TelenovelesLV

Объявление

Failu hostings
Raksti/intervijas latviešu valodā, galerijas, video un pārējās sadaļas pieejamas fanu kluba biedriem!!!!
Tulkotie materiāli latviešu valodā ir fanu klubs īpašums!

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » TelenovelesLV » Filmas un multfilmas » Top «Netīro deju» rimeiks

Top «Netīro deju» rimeiks

Сообщений 1 страница 9 из 9

1

Studija «Lionsgate» plāno uzņemt 1987. gada skandalozās filmas «Netīrās dejas» rimeiku. Filmas režisors un galveno lomu atveidotāji vēl tiek meklēti, vēsta «popcornnews.ru».

Oriģinālās kinolentes scenārijā atainoti 60. gadu notikumi. Galvenā varone Frēnsisa ar vecākiem ierodas kūrortviesnīcā, kur meitene iemīlas profesionālā dejotājā Džonijā.

Toreiz galvenās lomas atveidoja Patriks Sveizijs un Dženifera Greja.

0

2

Ou forši. :)

0

3

it kā forši, bet nedomāju, ka rīmeiks var pārspēt oriģinālu - vienu no manām visu laiku mīļākajām filmā'm, kuru laikiam esmu redzējusi nu jau ap 50 reizēm. Nekad pat neesmu skaitījusi. Kad dvd ziemā atnāca, tad mēdzu skatīties filmu trīs reizes nedēļā.

0

4

albalonga написал(а):

bet nedomāju, ka rīmeiks var pārspēt oriģinālu -

Protams. 

Jāgaida kad uzfilmēs. tad jānovērtē būs. :D

0

5

nu, noskatīties es, protams, gribētu intereses pēc, bet nedomāju, ka oriģinālu ir iespējams pārspēt - man arī tā filma patīk tieši ar tiem aktieriem un tieši tā laika, kad viņa ir uzņemta :)

0

6

nu es laim  no šis filmas gaidu ko daudz savādāk , savādāk īpāsi šim p';arfilmējumam nav jēgam, viņa pat ļoti ir jāspēj spīdēt

0

7

Paloma написал(а):

nu, noskatīties es, protams, gribētu intereses pēc, bet nedomāju, ka oriģinālu ir iespējams pārspēt - man arī tā filma patīk tieši ar tiem aktieriem un tieši tā laika, kad viņa ir uzņemta

tas ir kaut kas maģisks. Man Sveizijs nepatīk nevienā citā viņa filmā. Kā reiz svētdien pa tv noskatījos asa sižeta filmu, kur viņš ir traks izpletņlēcējs un sērfotājs, un arī banku aplaupītājs. Un blonds. Un it kā simpātisks un traks viņš tur, bet nē - man viņš tikai Netīrajās dejās patīk. Un Jennifer Gray - vispār pēc filmas operāciju uztaisīja un savu pārāk garo degunteli "uzlaboj" un visp'
ar Baby viņā vairs atpazīt nebija iespējams ne mazākajā mērā. Kā cits cilvēks. Tas tik apliecina, ka šie divi aktieri bija dzimuši šai filmai un pasaule viņus mīlēs neskatoties uz pilnīgu izgāšanos karjerā pēc filmas. (Nu Sveizijs neizgāzās principā - Spoks ar Demiju mūru bija baigias hīts, bet man tā filma nepatīk)

0

8

Es neesmu redzējusi netīrās dejas
vai zināt kur varētu nolādēt? jo ļoti gribas redzēt :)

albalonga написал(а):

Man Sveizijs nepatīk nevienā citā viņa filmā. Kā reiz svētdien pa tv noskatījos asa sižeta filmu, kur viņš ir traks izpletņlēcējs un sērfotājs, un arī banku aplaupītājs. Un blonds. Un it kā simpātisks un traks viņš tur, bet nē - man viņš tikai Netīrajās dejās patīk.

Cik dzirdēju tagad viņš izskatās pabriesmīgi, aizkuņģa dziedzera vēzis viņam visu veselību ir sačakarējis

0

9

mmaarriiaa написал(а):

Cik dzirdēju tagad viņš izskatās pabriesmīgi, aizkuņģa dziedzera vēzis viņam visu veselību ir sačakarējis

jā. viņš lēnām misrt bet cīnās. Un vispār pēdejos gados viņš jau sen vairs tik labi neizskatās. Bet Netīrajās dejās viņš ir bučiņa. Varu pačekot, kur varētu ātri nivilkt. Man šķiet, ka torentos visai ātri, jo daudziem datoros glabājas.

0

Вы здесь » TelenovelesLV » Filmas un multfilmas » Top «Netīro deju» rimeiks