TelenovelesLV

Объявление

Failu hostings
Raksti/intervijas latviešu valodā, galerijas, video un pārējās sadaļas pieejamas fanu kluba biedriem!!!!
Tulkotie materiāli latviešu valodā ir fanu klubs īpašums!

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » TelenovelesLV » Jaunumi/Новинки » Telemundo gatavojas taisīt rīmeiku telenovelei Krāpniece

Telemundo gatavojas taisīt rīmeiku telenovelei Krāpniece

Сообщений 1 страница 19 из 19

1

Maxine comenta de las nuevas producciones de Telemundo y se rie!

Que lo más nuevo de esa televisora será el remake de la telenovela con la cual Gabriela Spanic se dio a conocer en México: La Usurpadora!

Y que para protagonizarla quieren a Yadhira Carrillo!

0

2

Patiesībā..nav nemaz tik negaidīti, ka šī seriāla rīmeiku gribētu uztaisīt.. Pēdējā laikā kaut kā vispār daudz dvīņu seriālos :D :D  īstenībā gribētos Krāpniecei rīmeiku , bet tādēļ, ka tagadējie seriāli ir ar atklātākām ainām, emocijām nekā agrāk.. Aktieru ziņā gan ir savādāk - Spanikas un Kolungas vietā būtu ļoti grūti man pieņemt citus aktierus.

0

3

mjā, savādi! :D es nevaru iedomāties Krāpnieci ar citiem aktieriem! Nu, ja pamaina šo to un uztaisa Paulīnu ne tik... nu tādu kāda viņa bija Krāpniecē, tad varbūt, bet savādāk.. nezinu vai izturētu ar citiem aktieriem :D

0

4

Super.  :)

aNgeL написал(а):

Aktieru ziņā gan ir savādāk - Spanikas un Kolungas vietā būtu ļoti grūti man pieņemt citus aktierus.

Piekrītu.  bet nu interesanti zināt kurus tad izvēlēsies galvenajām lomām.

0

5

Es ''Krāpniecei''nelaidu garām nevienu sēriju,toreiz vēl dvīņu tēma vēl seriālos netika skarta,bet tagad reti kurā seriālā nav dvīņu,man arī grūti iedomāties galvenajās lomās citus aktierus,jo man joprojām ''Krāpniece''asociējās ar Gabrielu Spaniku un Fernando Kolungu.Gabrielai izdevās pārliecinoši notēlot abas māsas-piemīlīgo un maigo Paulīni un auksto aprēķinātāju un pašlabuma meklētāju Paulu,lai arī kuru aktrisi izvēlētos titullomai,viņai būs jācenšās nospēlēt abas lomas tik spoži,lai nepaliktu Gabrielas ēnā,jo skatītāji noteikti salīdzinās abas aktrises,to pašu var teikt arī par aktieri,kurš tēlos galveno vīriešu lomu,patiesībā šim aktierim būs vēl grūtāk iekarot skatītāju sirdis,kā aktrisei,kura tēlos dvīņumāsas,jo viņš taču tēlos to pašu lomu,ko savā laikā spēlēja pats Fernando Kolunga!Bet,ja jau ''Telemundo''uzsāka šo projektu,tad cerams,ka tur zina,ko dara un visu centīsies izdarīt,pēc iespējas labāk,lai attaisnotu savu skatītāju uzticību.

0

6

Paloma написал(а):

Nu, ja pamaina šo to un uztaisa Paulīnu ne tik... nu tādu kāda viņa bija Krāpniecē,

nu bet viņa tak bija iecerēta, ka jābūt nevainības un labsirdības, uzupurēšanās iemiesojumam! kā tad citādi?? :D

0

7

bet tas nemaina faktu, ka bieži vien viņa mani tracināja :D es vsp joprojām brīnos, kā noskatījos līdz galam šo seriālu... un tā, ka man pat it kā patika :D

0

8

Paloma написал(а):

bet tas nemaina faktu, ka bieži vien viņa mani tracināja  es vsp joprojām brīnos, kā noskatījos līdz galam šo seriālu... un tā, ka man pat it kā patika

nu vot - redzi? galvenais, lai skatītājs vēlas noskatīties līdz galam! Nu mani bišķi kaitināja tikai tas, ka viņa vislaik atgrūda Karlosu Danielu, bet Tev šajā ziņā viņa toč būtu jāatbalsta.. nu un tracināja, ka viņa bija gatava doties cietumā bez maz vai brīvprātīgi , bet vienlaicīgi arī cieta it kā viņai nebūtu izvēles..

0

9

Akltierus nebūs īsti viegli aizstāt, jo Gabija un Fernando šīm lomām bija ļoti atbilstoši - foršs un neaizmirstams pāris.
bet noteikti domāju, ka Yadhira Carillo šai lomai neder - viņa Mas alla de la usurpadora jau tēloja auklīti, kas mēģināja nogalināt Paulīnu.

0

10

mmaarriiaa написал(а):

Yadhira Carillo šai lomai neder - viņa Mas alla de la usurpadora jau tēloja auklīti, kas mēģināja nogalināt Paulīnu.

a es domāju, ka nez kāpēc man liekas, ka viņai ir bijusi saistība ar Krāpn. :D bet man jau ar kaut kā likās, ka viņa nav īstā - man gan viņa patīk un balss viņas man patika :D es pat nezinu, kuru aktrisi varētu...kur nu vēl aktieri - Karloss Daniels tomēr bija tāds diezgan vāja rakstura vīrietis, vismaz sākumā.. un Kolungas vietā ta toč ir liels risks kādu likt..

0

11

aNgeL написал(а):

a es domāju, ka nez kāpēc man liekas, ka viņai ir bijusi saistība ar Krāpn. :D bet man jau ar kaut kā likās, ka viņa nav īstā - man gan viņa patīk un balss viņas man patika :D es pat nezinu, kuru aktrisi varētu...kur nu vēl aktieri - Karloss Daniels tomēr bija tāds diezgan vāja rakstura vīrietis, vismaz sākumā.. un Kolungas vietā ta toč ir liels risks kādu likt..

Yadira man arī  patīk - laba aktrise.
aktierus viegli nebūs izvēlēties - īpaši Karlosa Daniela lomai(Kolunga tāču ir lielisks aktieris :) ).
visdrīzāk jau kāds no izvēlētajiem aktieriem nebūs pa prātam, bet ta jau redzēs.

0

12

No sākuma Karloss Daniels tiešām bija vāja rakstura vīrietis,bet vēlāk,kad uzzināja patiesību,nenovērsās no Paulīnas,bet cīnījās par abu laimi,savukārt tas,ka Paulīna bija gatava uzupurēties,uzņemoties visu vainu,liecināja par pārprastu atbildības sajūtu-tas,ka izrādījās,ka Paula ir viņas dvīņumāsa,vēl nenozīmēja,ka Paulīnai bija jāsabojā sava dzīve,publiski pasludinot sevi par noziedznieci,lai tikai mīļā māsiņa neciestu un spētu sākt jaunu un skaistu dzīvi kopā ar Karlosu Danielu,arī pati lietas pirmstiesas izmeklēšana bija zem katras kritikas,šī vispār ir atsevišķa tēma,kas būtu apspriešanas vērta-gandrīz katrā seriālā tiek nepatiesi apsūdzēts/a kāds/a skatītāju iemīļots/a varonis/e,bet izmeklētājs lietu vada ārkārtīgi neprofesionāli un diletantiski,bet kad tiek atklāts/a īstais/ā noziedznieks/ce,tad tas pats izmeklētājs savu darbu paveic ļoti augstā profesionālā līmenī.

0

13

vēl uz Paulas un Paulīnas lomu kandidē Suzanna Gonzalesa un marlēne Favela.

0

14

Ou. pat nezinu kuru gribētu labāk Suzannu vai Marlēnu.  ^^

0

15

Man vispār grūti jebkuru aktrisi iedomāties šai lomai, bet nu Suzannu dievinu kā aktrisi - gribētu viņu, viņas tēlošanas prasmes dēļ, bet vienalga neiedomājos arī viņu šim seriālam - ne kā tik maigu un labsirdīgu naivo, kā Paulīna, un ne tik ļaunas elegances pilnu kā Paola.

Отредактировано aNgeL (26.08.2009 15:15)

0

16

Pag,pag,vai tad ne šajā pašā forumā,kādu laiku atpakaļ,kad ''Kaislības''vēl tikai gatavojās uzņemt,netika apspriesta aktrises kuras kandidēja uz Kamilas lomu,es toreiz vēl šajās diskusijās nepiedalījos,jo nebiju Usario Especial,pat kā viesis vēl neapmeklēju šo forumu,šo diskusiju izlasīju ļoti vēlu,tad kad šī tēma sen vairs nebija aktuāla,jo ''Kaislības''jau bija uzņemtas,biju pārsteigta,ka komentētājas kā visnepiemērotāko Kamilas lomai atzina tieši Susanu Gonsalesu,bet producente izvēlējās tieši viņu un trāpīja desmitniekā,jo Susana Kamilas lomai bija kā radīta,tik plašs izjūtu diapazons,prieks bija vērot Susanas tēlojumu,nešaubos,ka arī ''Krāpniecē'' viņa lieliski notēlos abu māsu lomas,bet tajā pašā laikā neiebilstu,ja titullomu tomēr piešķirtu Marlēnei Favēlai,jo arī viņa ir lieliska un talantīga aktrise,lai arī kuru no abām producenti izvēlētos,rezultāts noteikti būs izdevies ne sliktāk kā Gabrielai Spanikai,jo gan Susana,gan Marlēne ir viņas cienīgas.

0

17

Terēze написал(а):

Pag,pag,vai tad ne šajā pašā forumā,kādu laiku atpakaļ,kad ''Kaislības''vēl tikai gatavojās uzņemt,netika apspriesta aktrises kuras kandidēja uz Kamilas lomu,es toreiz vēl šajās diskusijās nepiedalījos,jo nebiju Usario Especial,pat kā viesis vēl neapmeklēju šo forumu,šo diskusiju izlasīju ļoti vēlu,tad kad šī tēma sen vairs nebija aktuāla,jo ''Kaislības''jau bija uzņemtas,biju pārsteigta,ka komentētājas kā visnepiemērotāko Kamilas lomai atzina tieši Susanu Gonsalesu,bet producente izvēlējās tieši viņu un trāpīja desmitniekā,jo Susana Kamilas lomai bija kā radīta,tik plašs izjūtu diapazons,prieks bija vērot Susanas tēlojumu,nešaubos,ka arī ''Krāpniecē'' viņa lieliski notēlos abu māsu lomas,bet tajā pašā laikā neiebilstu,ja titullomu tomēr piešķirtu Marlēnei Favēlai,jo arī viņa ir lieliska un talantīga aktrise,lai arī kuru no abām producenti izvēlētos,rezultāts noteikti būs izdevies ne sliktāk kā Gabrielai Spanikai,jo gan Susana,gan Marlēne ir viņas cienīgas.

Esmu pārliecināta, ka būs vēl arī citas kandidātes un beigas izvēlēsies aktrisi, kuru neviens nebūs iedomājies šai lomai.
Suzanna ir patiešām laba aktrise, man no sākuma viņa neīpaši Kaislībās patika, bet visas telenoveles garumā viņa pierādīja sevi cienīgu šai lomai un manuprāt viņai ir pa spēkam daudzkas.

0

18

Terēze написал(а):

komentētājas kā visnepiemērotāko Kamilas lomai atzina tieši Susanu Gonsalesu,bet producente izvēlējās tieši viņu un trāpīja desmitniekā,jo Susana Kamilas lomai bija kā radīta,tik plašs izjūtu diapazons,prieks bija vērot Susanas tēlojumu,

jā, es atceros to visu, kā tepat forumā visas bijām pret, un galā daudzas ļoti iemīlējām viņu :) Tā tas ir! un es joprojām atzīstu , ka viņa fantastiski tēlo, ļoti emocionāli..es jau tikai teicu, ka nespēju viņu iedomāties šajā lomāa.. jo kā mēginu iedomāties, tā acu priekšā uzpeld Paola Spanikas izskatā un viss.. :D

0

19

ak, aNgeL, nezinu, kā citiem, bet man jau nu ir pilnīgi skaidri zināma Tava mīlestība uz Spaniku un šīm abām viņas lomām! :D

bet nu es arī nevaru iedomāties citus aktierus... Vispār skatīties rīmeiku seriālam, kuru tu jau esi redzējis.. man liekas savādi. Jo vienalga tie aktieri ir pierasti un it kā piederas tam seriālam. Kur nu vēl, ja ir labs tēlojums bijis :)

par Suzannu runājot - oj jā, es ar atceros, kā biju pret viņu. Un kā man viņa iepatikās jau no pirmajām sērijām, ko pa tv redzēju!! :D

0

Вы здесь » TelenovelesLV » Jaunumi/Новинки » Telemundo gatavojas taisīt rīmeiku telenovelei Krāpniece