http://www.dailymotion.com/video/xldd3c_wlw-sortilegio-cap-64-wlw_shortfilms
Sortilegio 64. sērija
Сообщений 1 страница 5 из 5
Поделиться227.08.2009 13:57
Nepareizi avanci uztaisīja..vajadzēja saglabāt intrigu, nevis pateikt priekšā, ka Alekss būs prezidents..
Поделиться328.08.2009 15:31
Mmmm...tas ir forši, ka par spīti visām šāntāžām MH ilgi nedomājot nobalsoja par Aleksu lai gan vienalga nepastāstīja viņam visu..ak.. Man dikti patika, ka vienlaicīga rādīja viņus abus viņiem braucot vienā mašīnā
mja, man jau bija patikusi Maura, bet atkal grib kaut ko perināt viņa..
wow, Alekss izstāstīja Mh par Sandru un māti - forši!! kā man patīk, ka viņi tomēr tik vienoti abi!!
maita, Bruno!! un avancē tā nebija.. negaidīti..lai gan jau kad ieraudzīju viņa soļus, sapratu, ka būs kkas nelabs.. šausmas.. bet toties interesanti
gudri suņi glābēji man patikuši vienmēr..
pff.. kā Bruno var teikt, ka izglāba MH dzīvību, ja pats gandrīz to nenobeidza?
ak, atkal to mirkli , kad Alekss visu uzzina, saīsināja tik vien, cik var.. toties kā viņš steidzās pie MH un tajā slimnīcā - tik skaisti, aizkustinoši - awwww
šī ir ļoti forša sērija
mjaa..tagad laikam var sākt uztraukties par bērnu - ko tur sižetā izdomās ar viņu darīt..
Поделиться404.09.2009 13:43
ooo...aNgeL, tu visu baigi labi esi izklāstījusi...
Bet nu Bruno, nu gan, tā izrīkoties un vēl ar kāju paspert...nelietis...par laimi mazajam un MH nekas nenotika...puisītis...un abi vecāki tik laimīgi
Поделиться504.09.2009 15:59
Bet nu Bruno, nu gan, tā izrīkoties un vēl ar kāju paspert...nelietis
mhm!!! un vēl izlikās , ka palīdzēja..un galvenais, ka visi tā arī domāa.. :/ un MH neko nav teikusi..bet nu jāa - ja pateiktu, tad Alekss novāktu Bruno!