ev, moš tu ko tādu zini - vai Geilam ir kādas rētas, dzimumzīmes, kaut kādas īpašas pazīmes. Nu jebkādas dīvainības, kas Geilam ir - ko tu moš zini - pastāstī. Vispār visādi faktis - viss man noderēs...
Diemžēl, bet tu jau zini, cik skops ir nets ar info par Geilu Nekā daudz nezinu, nu vienīgi tas tetovējums resist uz labās rokas index pirksta Nu tā mazā deva tizluma nedaudz - "you may think you know but you don't know, you know?" Tās kustības un facial expressions jau tu pati zini Gara auguma (1,87m) - riktīgs pluss, tā kā man ir 1,79m, tad man patīk bik garāki vīrieši
Mazo biogrāfiju var šeit izlasīt:
Gale Harold was born and raised around Atlanta, Georgia. Attended American University in Washington, D.C. on a soccer scholarship, eventually leaving to study Fine Arts at the San Francisco Art Institute. Susan Landau Finch, daughter of actor Martin Landau and producer for Francis Ford Coppola, convinced him to take acting lessons.
Worked as a carpenter and motorcycle mechanic before being cast in "Queer as Folk" (2000).
Avid reader of The Nation magazine.
Calls the city of Toronto his home.
Began acting at the age of 28.
Has an older sister and a younger brother.
Attended South West Dekalb High School and The Lovett School.
Past influences were Jack London, Gandalf & David Bowie.
Was raised in a Pentecostal household.
Vēl man ļoti patīk šis te fakts par Geila vārdu:
В переводе с ирландского "Гейл" означает "незнакомец" (слово заимствовано из кельтского языка). На английском "Гейл" означает "шторм, буря".
Tas tā, par cik man patīk viss īriskais un ķeltiskais - smaragdzaļā krāsa, mana mīļākā, rotaslietas (claddagh gredzens, ko es nēsāju uz labās rokas zeltneša), tā īrijas noslēpuimainība, arī senā vēsture, kas viņiem ir, riverdance, utt...
Nu un kā var spriest pēc pēdējām ziņām, viņam patīk indy mūzika, kas arī man ir viens no mīļākajiem stiliem