TelenovelesLV

Объявление

Failu hostings
Raksti/intervijas latviešu valodā, galerijas, video un pārējās sadaļas pieejamas fanu kluba biedriem!!!!
Tulkotie materiāli latviešu valodā ir fanu klubs īpašums!

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » TelenovelesLV » Queer as Folk » Brian Kinney/Gale Harold

Brian Kinney/Gale Harold

Сообщений 181 страница 200 из 429

181

albalonga написал(а):

ev, moš tu ko tādu zini - vai Geilam ir kādas rētas, dzimumzīmes, kaut kādas īpašas pazīmes. Nu jebkādas dīvainības, kas Geilam ir - ko tu moš zini - pastāstī. Vispār visādi faktis - viss man noderēs... :D

:( Diemžēl, bet tu jau zini, cik skops ir nets ar info par Geilu :( Nekā daudz nezinu, nu vienīgi tas tetovējums resist uz labās rokas index pirksta :) Nu tā mazā deva tizluma nedaudz - "you may think you know but you don't know, you know?" :D Tās kustības un facial expressions jau tu pati zini :D Gara auguma (1,87m) - riktīgs pluss, tā kā man ir 1,79m, tad man patīk bik garāki vīrieši  :blush:

Mazo biogrāfiju var šeit izlasīt:

Gale Harold was born and raised around Atlanta, Georgia. Attended American University in Washington, D.C. on a soccer scholarship, eventually leaving to study Fine Arts at the San Francisco Art Institute. Susan Landau Finch, daughter of actor Martin Landau and producer for Francis Ford Coppola, convinced him to take acting lessons.

Worked as a carpenter and motorcycle mechanic before being cast in "Queer as Folk" (2000).

Avid reader of The Nation magazine.

Calls the city of Toronto his home.

Began acting at the age of 28.

Has an older sister and a younger brother.

Attended South West Dekalb High School and The Lovett School.

Past influences were Jack London, Gandalf & David Bowie.

Was raised in a Pentecostal household.

Vēl man ļoti patīk šis te fakts par Geila vārdu:

В переводе с ирландского "Гейл" означает "незнакомец" (слово заимствовано из кельтского языка). На английском "Гейл" означает "шторм, буря".

Tas tā, par cik man patīk viss īriskais un ķeltiskais - smaragdzaļā krāsa, mana mīļākā, rotaslietas (claddagh gredzens, ko es nēsāju uz labās rokas zeltneša), tā īrijas noslēpuimainība, arī senā vēsture, kas viņiem ir, riverdance, utt...

Nu un kā var spriest pēc pēdējām ziņām, viņam patīk indy mūzika, kas arī man ir viens no mīļākajiem stiliem :)

0

182

albalonga написал(а):

Mēs ar Ilzi kā reiz šodien runājām, ka nekas labs ar to Latviju nebūs. Tiešām jāvācas projām... Californija šķiet jauka vieta...

Nu re, tev kā reiz tagad jāmaina pase, būs jaunā, ar kuru nevaig vīzu, ja brauc uz USA, man ar jāuztaisa, un laižam prom  :crazy:  Apmetīsimies teltī te pārmaiņus pie Geila mājas, te pie Rendija mājas :D Kalifornija tak silts, vienīg tur baig biež ugunsgrēki, nu bet to Geila dēļ varētu pieciest :D

0

183

hihihi, oki, paldies, par info. Rētas nāksies pašai izdomāt... :D

ev, a ko nozīmē Pentecostal household.???

0

184

cravey написал(а):

Nu re, tev kā reiz tagad jāmaina pase, būs jaunā, ar kuru nevaig vīzu, ja brauc uz USA, man ar jāuztaisa, un laižam prom    Apmetīsimies teltī te pārmaiņus pie Geila mājas, te pie Rendija mājas  Kalifornija tak silts, vienīg tur baig biež ugunsgrēki, nu bet to Geila dēļ varētu pieciest

:rofl:  :rofl:  :rofl:

0

185

albalonga написал(а):

Pentecostal household

Viens no protestantisma paveidiem, tātad kristīgā ģimene!
http://en.wikipedia.org/wiki/Pentecostalism

Vau, īstenībā, es ar šo nezināju, ka Geils ticīgā ģimenē audzis, un vau, viņš arī Braiens Kinijs QAFā, laikam tomēr viņam ar Kiniju ir kaut kas kopīgs :D

0

186

ev, bez diez kāda viņam attieksme pret reliģiju? Nez, ja es rakstīšu, tad viņam noteikti būs negatīva... Tas laikam no manis. A kāda tev pret reliģiju attieksme...????

0

187

albalonga написал(а):

A kāda tev pret reliģiju attieksme...????

Man neitrāla, visas ticības cienu, lai tik man nebāžas ar to virsū, ja es gribēšu, pati atradīšu! Es ticu, ka ir kaut kāds augstāks spēks, kāds, kas ir varenāks par mums visiem, tas laikam nozīmē, ka es ticu Dievam, bet es uzskatu, ka man tapēc nevajag obligāti katru vakaru skaitīt lūgšanas, vai katru svētdienu iet uz baznīcu, lai apliecinātu savu ticību, es ticu sevī, savā sirdī un tas, manuprāt, ir galvenais :)

0

188

brīnišķīgi. man ar līdzīga attieksme pret reliģiju.

0

189

albalonga написал(а):

brīnišķīgi. man ar līdzīga attieksme pret reliģiju.

Kāds man prieks, ka mums uz tik daudz ko saskan attieksme un gaume :)

Kā es par šito norēcos tikko :D Izvilkums no imdb.com Geila foruma par geju un lesbiešu pārtiju, kas šodien būs:

Well, it seems like a handful of us are going to the party Sunday, so there should be several good reports if Enigma Harold shows up. I'm not holding my breath, though.

Enigma Harold, viņš tiešām ir īsta Enigma  :rofl:

0

190

:D

hihihi, jā, njā. Nu nekas - ja rakstīšu, tad būs tur sīkumi par viņu protams manis pašas izdomāti... :rofl:

0

191

Brian Kinney - Godd old fashioned LoverBoy...

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=HV2VUH9Bj2o[/youtube]

0

192

albalonga написал(а):

Brian Kinney - Godd old fashioned LoverBoy...

Ok, manas domas skatoties šo video visu laiku bija, "GOD, HOW MUCH I LOVE HIM!!!!"  :insane:

0

193

:D

0

194

Tākā es pašlaik nespēju skatīties neko no youtueb nespēju dod savu viedokli! :D

bet ok man ir nopietns jautājusm!
Kurš Briana smaids jums ir palicis atmiņā?
Man vaig vienu viņa smaidu atrast, bet nezinu kur un iet cauri visām sērijām pašlaik būs ilgi!

0

195

hahaha - man noteikti Monas Lisas smaids 120, kad Justins pēc King of Babylon stāsta par to džeku, kuru topoja un beigās tur tipa And what did you say to him?  Justins tāds: " I sayd he can see me in his dreams...

Un tas Briana skatiens, Monas Lisas smaidņš tajā brīdī. Eh....

Bet tāds reāls smaidiņš309 laikam, kur Justins viņu blowing off un pēc tam cum iespauj Stokvela plakātiņā un tas Briana smiekliņš. hihihi...

0

196

albalonga написал(а):

hahaha - man noteikti Monas Lisas smaids 120, kad Justins pēc King of Babylon stāsta par to džeku, kuru topoja un beigās tur tipa And what did you say to him?  Justins tāds: " I sayd he can see me in his dreams...

Un tas Briana skatiens, Monas Lisas smaidņš tajā brīdī. Eh....

Bet tāds reāls smaidiņš309 laikam, kur Justins viņu blowing off un pēc tam cum iespauj Stokvela plakātiņā un tas Briana smiekliņš. hihihi...

vajadzēs paskatīties! Paldies!

0

197

[реклама вместо картинки]

Ak jē, tā poza  :insane:

Those ARMS  :love:

0

198

DAD :flirt:

0

199

Un par tiem smaidiņiem :)

Man vot tagad, skatoties pilotu, likās, ka tas brīdis, kas ir arī 1. foto, manā iepriekšējā postā, ka tas ir viens no jaukākajiem un patiesākajiem BK smaidiņiem, plus vēl Gass viņam tā ar savu mazo rociņu pa vaigu novelk, nu tik jaukiii  :flirt:

0

200

Runājot par gaumi, es bij šokā, kad sodien ar Ievu skatījāmies QAF 210  :O Man kauč kā šitas krekls bij paskrējis gar acīm :O

0