pārspētu gan!
Pats Brians Kinneijs!
Hahahahah, šitas labs, starp citu - ideja fanfikam, kas būtu ja Braiens Kinijs satiktu Geilu Haroldu
TelenovelesLV |
Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.
Вы здесь » TelenovelesLV » Queer as Folk » Brian Kinney/Gale Harold
pārspētu gan!
Pats Brians Kinneijs!
Hahahahah, šitas labs, starp citu - ideja fanfikam, kas būtu ja Braiens Kinijs satiktu Geilu Haroldu
ej tu nost!
Tas būtu interesants sižets!
ej tu nost!
Tas būtu interesants sižets!
Aha aha, jāuzprasa Asnatei, vai nav gadienā tāds kaut kur
Aha aha, jāuzprasa Asnatei, vai nav gadienā tāds kaut kur
ooo!
Ziņo ja kaut ko uzzini!
Fuck, man norāva Wake augšupielādi
Tas nozīmē, ka laikam, tev būs jānāk ciemos skatīties
Tas nozīmē, ka laikam, tev būs jānāk ciemos skatīties
tās tas ir piedāvājums?
iespējams oktobrī izmantošu!
iespējams oktobrī izmantošu!
No problemo
No problemo
tā tu tagad saki!
Uzradīšos pašā nepiemērotākajā brīdi (kad nododies qaf! )
Uzradīšos pašā nepiemērotākajā brīdi (kad nododies qaf! )
Priekš QAF nepastāv tāds termins kā "Nepiemērots laiks"
Priekš QAF nepastāv tāds termins kā "Nepiemērots laiks"
es zinu ka nav, bet es tev iztraucēšu kādā nozīmīgā, interesantā, elpu aizraujošā mirklī!
es zinu ka nav, bet es tev iztraucēšu kādā nozīmīgā, interesantā, elpu aizraujošā mirklī!
Tādi mirkļi ir tika tad, kad es blenžu ekrānā uz Kiniju vai naktī, kad sapņoju par Geilu/Kiniju
Es nezinu kapēc, bet jau otro dienu šī "Over the rainbow" versija man nenormāli asocējas ar Geilu
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=pAIKznMPXUk[/youtube]
ā, man Asnate atrakstīja, ka es varot iepriecināt Bumy, attiecībā uz atkarību no fanfikiem - viņai jau tā esot 9 mēnešus
ā, man Asnate atrakstīja, ka es varot iepriecināt Bumy, attiecībā uz atkarību no fanfikiem - viņai jau tā esot 9 mēnešus
OMFG!
Tādi mirkļi ir tika tad, kad es blenžu ekrānā uz Kiniju vai naktī, kad sapņoju par Geilu/Kiniju
Jūs abas ar alby mani nogalināsiet!
Kapēc es nesapņoju ne par vienu no maniem mīļajiem aktieriem! Ja viņus redzu, tad tikai murgos!
Kapēc es nesapņoju ne par vienu no maniem mīļajiem aktieriem! Ja viņus redzu, tad tikai murgos!
That sucks Nu man citreiz vnk ne no kā tie sapņi ir, a citreiz es vnk baig sadomājos vai saskatos kaut ko ar konkrēto aktieri Man ir bijis tā, ka nedēļu no vietas rādās sapņi ar Geilu/Kiniju. Ne vienmēr ar spēcīgām emocijām, bet viņš tur ir Ar spēcīgām emocijām, man kādi 3 vai 4 tik ir bijuši
Man ir bijis tā, ka nedēļu no vietas rādās sapņi ar Geilu/Kiniju. Ne vienmēr ar spēcīgām emocijām, bet viņš tur ir Ar spēcīgām emocijām, man kādi 3 vai 4 tik ir bijuši
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!
That's not fair!
Bet es vienmēr cenšos atrakstīt tos labākos sapņus Lai arī jums caur mani tiek tās foršās izjūtas kaut nedaudz
Hhahahah, tikko otro reizi izgāju to spēli, par kuru jums stāsīja arī Asnate, kur man pirmo reizi sanāca, ka es apprecēšos ar Jaredu Tagad man sanāca šāds rezultats :
[реклама вместо картинки]
Spēle ir šeit:
http://www.espin.com/mash-game.php
Bet es vienmēr cenšos atrakstīt tos labākos sapņus Lai arī jums caur mani tiek tās foršās izjūtas kaut nedaudz
Nu tad vajadzēs sagaidīt tavu nākamo sapni!
Hhahahah, tikko otro reizi izgāju to spēli, par kuru jums stāsīja arī Asnate, kur man pirmo reizi sanāca, ka es apprecēšos ar Jaredu Tagad man sanāca šāds rezultats :
ņjā! Tūliņ paskatīsimies kas man sanāks!
Queer as Folk | Queer as Folk | 13.05.2013 |
Вы здесь » TelenovelesLV » Queer as Folk » Brian Kinney/Gale Harold