TelenovelesLV

Объявление

Failu hostings
Raksti/intervijas latviešu valodā, galerijas, video un pārējās sadaļas pieejamas fanu kluba biedriem!!!!
Tulkotie materiāli latviešu valodā ir fanu klubs īpašums!

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » TelenovelesLV » Queer as Folk » Brian Kinney/Gale Harold

Brian Kinney/Gale Harold

Сообщений 141 страница 160 из 429

141

bumerbmw написал(а):

Tā grtibas viņu ....... un nevienam neatdot! :D

Nu tapē jau ir šī bilde - 2 Braieni :D Viens Džastinam, otrs... :D

[реклама вместо картинки]

0

142

cravey написал(а):

Nu tapē jau ir šī bilde - 2 Braieni :D Viens Džastinam, otrs... :D

:D:D:D
Nu jā! Bet gribētos lia būtu reāli tādu arī satikt un dabūt sev! :D

0

143

bumerbmw написал(а):

Nu jā! Bet gribētos lia būtu reāli tādu arī satikt un dabūt sev! :D

Bet tu tak teici, ka nevari iedomāties BK kā hetero vai pat bi variantu, tā ka sev tāpat nevarētu dabūt, pat ne uz one night stand  :disappointed:

0

144

Hihihi, man tikko draudzene uz kojām atbrauca, Ieva! Un viens no pirmajiem tekstiem, ko viņa man teica, bija "man visu laiku skan save the last dance, un kā es viņu dzirdu, tā visu laiku domāju par Braienu :D !" Vēl viena Kinnija meitene :D

Es tikko secināju, ka man vēl ir parādījies viens jauns topa moments QAF - 302, kad Braiens skatās to veclaiku filmu un runā līdzi tekstu un atnāk Džastins...Tās Geila acis tuvplānā  :love: un pēc tam vēl lūpas  :love: Bilan, viņam tiešām ir a face of God!!!http://i48.photobucket.com/albums/f215/albalonga/Forums/7136563855dbe306cc380fe98f031b26.gif

0

145

cravey написал(а):

QAF - 302, kad Braiens skatās to veclaiku filmu un runā līdzi tekstu un atnāk Džastins...Tās Geila acis tuvplānā   un pēc tam vēl lūpas   Bilan, viņam tiešām ir a face of God!!!

hihihi, njā, man ar tas momentiņš patīk. :D

0

146

cravey написал(а):

Bet tu tak teici, ka nevari iedomāties BK kā hetero vai pat bi variantu, tā ka sev tāpat nevarētu dabūt, pat ne uz one night stand  :disappointed:

Bet es esmu izņēmums! :D:D:D

0

147

bumerbmw написал(а):

Bet es esmu izņēmums! :D:D:D

Ā, nu tad gan, tad gan :D Bet diemžēl Kinijs mums jebkurā gadienā ir neaizsniedzams :( Tak ja turpinam sapņot, es pat, atklāti sakot, nezinu, ko es varētu viņam pateikt, ja nokļūtu QAF universā :D Man šķiet, man viņa klātbūtnē visa smadzeņu darbība atslēgtos :D Vienīgais, ko no viņa varētu dabūt būtu asprātīgi skarba piezīme :D

0

148

cravey написал(а):

Ā, nu tad gan, tad gan :D Bet diemžēl Kinijs mums jebkurā gadienā ir neaizsniedzams :( Tak ja turpinam sapņot, es pat, atklāti sakot, nezinu, ko es varētu viņam pateikt, ja nokļūtu QAF universā :D Man šķiet, man viņa klātbūtnē visa smadzeņu darbība atslēgtos :D Vienīgais, ko no viņa varētu dabūt būtu asprātīgi skarba piezīme :D

Bet nu ko lai dara, ne visiem ir tādas spējas ieurbties Kinnija smadzenēs un sirdī kā Sunshine, bet mēs vismaz viņu varētu redzēt QAF pasaulē, ar to pašlaik būtu pietiekami! :D

0

149

bumerbmw написал(а):

bet mēs vismaz viņu varētu redzēt QAF pasaulē, ar to pašlaik būtu pietiekami! :D

STALKEROT!!! :D :D Mēs būtu viņa neapmāksātās bodyguard  :playful:

0

150

cravey написал(а):

STALKEROT!!! :D :D Mēs būtu viņa neapmāksātās bodyguard  :playful:

Toč toč! :D:D:D

0

151

ak, jūs trakās Kinnija meitenes. Es atturēšos un stalkerošu Sunshine. Nu respektīvi turpat vien°būšu, jo Justins stalkeros Braienu... :playful:

0

152

albalonga написал(а):

ak, jūs trakās Kinnija meitenes. Es atturēšos un stalkerošu Sunshine. Nu respektīvi turpat vien°būšu, jo Justins stalkeros Braienu... :playful:

:D labs skats sanāktu, ka 3 stalkero Brianu un vienam stalkerim ir pašam savs stalkeris! :D:D:D

0

153

:D Nja, būtu labi, ja arī mūsu gadījumā būtu stalkerošanas bonusi, kā tas bija ar Džastinu...  :crazy:

0

154

cravey написал(а):

:D Nja, būtu labi, ja arī mūsu gadījumā būtu stalkerošanas bonusi, kā tas bija ar Džastinu...  :crazy:

uh uh uh! :D
Justins parāda, ka ar Stalkerošanu visu var panākt! :D (Ja tas ir attiecībā uz Brianu) :D

0

155

Nu re, tad jau mums ar moš sanāktu  :playful:

0

156

cravey написал(а):

Nu re, tad jau mums ar moš sanāktu  :playful:

aha! cerība jau ir! :D

0

157

Es protams nenoturējos http://i48.photobucket.com/albums/f215/albalonga/Forums/7136563855dbe306cc380fe98f031b26.gif

[реклама вместо картинки]

0

158

cravey написал(а):

Es protams nenoturējos

OMFG!
It's so cute! :D
Jūs īstenībā labi skatītos kopā! :D

0

159

bumerbmw написал(а):

Jūs īstenībā labi skatītos kopā! :D

Nu no šāda komplimenta neatteikšos  :blush: :D Dream, dream, dream, dream  :rolleyes:

0

160

cravey написал(а):

Nu no šāda komplimenta neatteikšos  :blush: :D Dream, dream, dream, dream  :rolleyes:

:D
Zin, a ko tu tā tur neskaties uz viņu? Tāda sajūta, ka tu viņam neaizsniedzama, nevis viņš tev! :D

0