Tā grtibas viņu ....... un nevienam neatdot!
Nu tapē jau ir šī bilde - 2 Braieni Viens Džastinam, otrs...
[реклама вместо картинки]
TelenovelesLV |
Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.
Вы здесь » TelenovelesLV » Queer as Folk » Brian Kinney/Gale Harold
Tā grtibas viņu ....... un nevienam neatdot!
Nu jā! Bet gribētos lia būtu reāli tādu arī satikt un dabūt sev!
Nu jā! Bet gribētos lia būtu reāli tādu arī satikt un dabūt sev!
Bet tu tak teici, ka nevari iedomāties BK kā hetero vai pat bi variantu, tā ka sev tāpat nevarētu dabūt, pat ne uz one night stand
Hihihi, man tikko draudzene uz kojām atbrauca, Ieva! Un viens no pirmajiem tekstiem, ko viņa man teica, bija "man visu laiku skan save the last dance, un kā es viņu dzirdu, tā visu laiku domāju par Braienu !" Vēl viena Kinnija meitene
Es tikko secināju, ka man vēl ir parādījies viens jauns topa moments QAF - 302, kad Braiens skatās to veclaiku filmu un runā līdzi tekstu un atnāk Džastins...Tās Geila acis tuvplānā un pēc tam vēl lūpas Bilan, viņam tiešām ir a face of God!!!
QAF - 302, kad Braiens skatās to veclaiku filmu un runā līdzi tekstu un atnāk Džastins...Tās Geila acis tuvplānā un pēc tam vēl lūpas Bilan, viņam tiešām ir a face of God!!!
hihihi, njā, man ar tas momentiņš patīk.
Bet tu tak teici, ka nevari iedomāties BK kā hetero vai pat bi variantu, tā ka sev tāpat nevarētu dabūt, pat ne uz one night stand
Bet es esmu izņēmums!
Bet es esmu izņēmums!
Ā, nu tad gan, tad gan Bet diemžēl Kinijs mums jebkurā gadienā ir neaizsniedzams Tak ja turpinam sapņot, es pat, atklāti sakot, nezinu, ko es varētu viņam pateikt, ja nokļūtu QAF universā Man šķiet, man viņa klātbūtnē visa smadzeņu darbība atslēgtos Vienīgais, ko no viņa varētu dabūt būtu asprātīgi skarba piezīme
Ā, nu tad gan, tad gan Bet diemžēl Kinijs mums jebkurā gadienā ir neaizsniedzams Tak ja turpinam sapņot, es pat, atklāti sakot, nezinu, ko es varētu viņam pateikt, ja nokļūtu QAF universā Man šķiet, man viņa klātbūtnē visa smadzeņu darbība atslēgtos Vienīgais, ko no viņa varētu dabūt būtu asprātīgi skarba piezīme
Bet nu ko lai dara, ne visiem ir tādas spējas ieurbties Kinnija smadzenēs un sirdī kā Sunshine, bet mēs vismaz viņu varētu redzēt QAF pasaulē, ar to pašlaik būtu pietiekami!
bet mēs vismaz viņu varētu redzēt QAF pasaulē, ar to pašlaik būtu pietiekami!
STALKEROT!!! Mēs būtu viņa neapmāksātās bodyguard
STALKEROT!!! Mēs būtu viņa neapmāksātās bodyguard
Toč toč!
ak, jūs trakās Kinnija meitenes. Es atturēšos un stalkerošu Sunshine. Nu respektīvi turpat vien°būšu, jo Justins stalkeros Braienu...
ak, jūs trakās Kinnija meitenes. Es atturēšos un stalkerošu Sunshine. Nu respektīvi turpat vien°būšu, jo Justins stalkeros Braienu...
labs skats sanāktu, ka 3 stalkero Brianu un vienam stalkerim ir pašam savs stalkeris!
Nja, būtu labi, ja arī mūsu gadījumā būtu stalkerošanas bonusi, kā tas bija ar Džastinu...
Nja, būtu labi, ja arī mūsu gadījumā būtu stalkerošanas bonusi, kā tas bija ar Džastinu...
uh uh uh!
Justins parāda, ka ar Stalkerošanu visu var panākt! (Ja tas ir attiecībā uz Brianu)
Nu re, tad jau mums ar moš sanāktu
Nu re, tad jau mums ar moš sanāktu
aha! cerība jau ir!
Es protams nenoturējos
Es protams nenoturējos
OMFG!
It's so cute!
Jūs īstenībā labi skatītos kopā!
Jūs īstenībā labi skatītos kopā!
Nu no šāda komplimenta neatteikšos Dream, dream, dream, dream
Nu no šāda komplimenta neatteikšos Dream, dream, dream, dream
Zin, a ko tu tā tur neskaties uz viņu? Tāda sajūta, ka tu viņam neaizsniedzama, nevis viņš tev!
Queer as Folk | Queer as Folk | 13.05.2013 |
Вы здесь » TelenovelesLV » Queer as Folk » Brian Kinney/Gale Harold