TelenovelesLV

Объявление

Failu hostings
Raksti/intervijas latviešu valodā, galerijas, video un pārējās sadaļas pieejamas fanu kluba biedriem!!!!
Tulkotie materiāli latviešu valodā ir fanu klubs īpašums!

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » TelenovelesLV » Queer as Folk » Brian Kinney/Gale Harold

Brian Kinney/Gale Harold

Сообщений 161 страница 180 из 429

161

hohohoho, super. bet - perdonama - man jūs izskatāties kā brālis un māsa... :D  Neko tur nespēju padarīt. hihihihihi. Bet tik mīlīgi. eh.

0

162

bumerbmw написал(а):

Zin, a ko tu tā tur neskaties uz viņu? Tāda sajūta, ka tu viņam neaizsniedzama, nevis viņš tev! :D

Lai viņš pārmaiņas pēc paskrien pakaļ :D :D :D Bet ja atklāti - man vnk nav bilžu profilā, vai kaut vai uz to pusi, maybe mājas kompī kaut kur izraktu, bet šeit nav :)

Alby, njā, bet man par vinu it nemaz nav māsīgas domas, tas tā ir tikai un vienīgi LaF :D

0

163

albalonga написал(а):

hohohoho, super. bet - perdonama - man jūs izskatāties kā brālis un māsa... :D  Neko tur nespēju padarīt. hihihihihi. Bet tik mīlīgi. eh.

tas noteikt tapēc, ka nevar iedomāties viņu hetero! :D

cravey написал(а):

Lai viņš pārmaiņas pēc paskrien pakaļ :D :D :D Bet ja atklāti - man vnk nav bilžu profilā, vai kaut vai uz to pusi, maybe mājas kompī kaut kur izraktu, bet šeit nav :)

Pareizi, lai izbauda kā tas ir! :D
Nekas, bannerīts foršs tik un tā sanācis! :D

0

164

bumerbmw написал(а):

tas noteikt tapēc, ka nevar iedomāties viņu hetero!

iespējams. bet vairāk LAF iespaidā. hahaha, kad cravey bij ceļojumā, tad sms rakstot viena otru mēdzām saukt par Sydu un Lynnu... Tā ka nu cravey man dikti ar Lynnu asociējas. Man mežonīgi patīk, ka tomēr Lynna ir ļoti līdzīga cravey, ka viņa uzdrīkstas rakstīt par savu prototipu. Es vienmēr ielieku kaut ko savos varoņos, bet tikai atsevišķus  momentus, jo nu es ir pārāk garlaicīga, lai liktu mani par prototipu...

0

165

albalonga написал(а):

Man mežonīgi patīk, ka tomēr Lynna ir ļoti līdzīga cravey, ka viņa uzdrīkstas rakstīt par savu prototipu.

Man tak ar ir uzlabotā versija :D Bilan, kad es tagad pieķeršos parakstīt, maybe nākamnedēļ, tā man tāda biki tukšāka  :disappointed:

bumerbmw написал(а):

tas noteikt tapēc, ka nevar iedomāties viņu hetero! :D

Īstenībā Braiens nekad nebūs īsts gejs, jo Geils nav gejs :D Braiens Kinijs tomēr ir ar Geila ķermeni :D A par domāšanu - nū... pāris pakārdināšana un būtu gatavs :D Vīrieši tak vispar domā ar lejasgalu, nu vot :D

Tā ka, ja mēs kādreiz nonāktu QAF universe  :rofl: Visādi podi var iznākt  :playful:

P.S - citātiņš bannerītī ir no dziesmas "All I have to do is dream":
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=euVYR7Pj5fs[/youtube]

0

166

cravey написал(а):

Īstenībā Braiens nekad nebūs īsts gejs, jo Geils nav gejs :D Braiens Kinijs tomēr ir ar Geila ķermeni :D A par domāšanu - nū... pāris pakārdināšana un būtu gatavs :D Vīrieši tak vispar domā ar lejasgalu, nu vot :D

Nu jā tas gan, bet tomēr! :D

cravey написал(а):

Tā ka, ja mēs kādreiz nonāktu QAF universe  :rofl: Visādi podi var iznākt  :playful:

Par to es nemaz nešaubos! :D

0

167

Jauks pārsteigums, jaunas bildītes no "Fertile ground" filmēšanas laukuma  :crazyfun:  Vakar spiedzu kā traka, kad ieraudzīju, Alby ir lieciniece :D

[реклама вместо картинки]

Ah, kā es mīlu šo vīrieti  :love:  Vnk sapnis :love: http://i48.photobucket.com/albums/f215/albalonga/Forums/7136563855dbe306cc380fe98f031b26.gif

Avots: http://iheartjake.suddenlaunch.com/inde … ;start=885

Šorīt ar Alby noskatījāmies arī Rhinoceros Eyes, filmas jēgā tā arī neiebraucām, toties Geila epizodes cēla spārnos  :crazy:  :flirt: Video ar Geilu no filmas neatradu, toties ir intervija no promo :D

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=TmAvCAzpC38[/youtube]

Vai es jau teicu, ka mīlu viņu?  :love:

Un šeit beigās ir klips, kur arī Geils parādās :)

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=_-mZB1T6qNQ[/youtube]

0

168

Citātiņš par Geilu ;)

"Someone called him cruelly gorgeous, as if looking at him hurt as if one looked at the sun directly during an eclipse."

0

169

nu tas citātiņs par Geilu tiešam kā naglai pa galvu.

Ak, bet jā - tā filma jocīgā ik pa laikam jāskatās, bet tik Geila momenti. Nu vienkārsi var izkaifoties.

0

170

albalonga написал(а):

Nu vienkārsi var izkaifoties.

:insane:

0

171

imdb,com Geila forumā notiek diskusijas, kurās Geils tiek pielīdzināts gan Dāvidam, gan Apollonam :D. Pagaidām vairums saka, ka Geils līdzinās Apollonam, un tika dotas arī bildes kā pieradījums par līdzībām  :insane:

Un vēl labs citāts par Geilu no Pītera Peidža (Emets) puses :D :

"Gale is a dork in a god's body."

0

172

Pīters manuprāt nu ideāli ir pateicis... :D

0

173

Bildes pirms tam nerādīja, pārlādēju :D

Es ar piekrītu par to citatu :D Nepazīstu gan Geilu dzīvē (that sucks, I know  :disappointed:), bet spriežot pēc intervijām, tā ar varētu būt :D Par to Apollonu arī piekrītu  :insane:

0

174

hihihi, nu jā - Geils ir mežonīgi grieķisks - sengrieķisks izskata ziņā. eh, njā. Labu, ka es tomēr neesmu nojūgusies ar viņu. hihihihihihi. Jo ja mēs abas vēl ar viņu nojūgtos, labi nebūtu. hohoho, es varu turpināt sapņot par Jenseniņu... :playful:

0

175

albalonga написал(а):

hihihi, nu jā - Geils ir mežonīgi grieķisks - sengrieķisks izskata ziņā. eh, njā. Labu, ka es tomēr neesmu nojūgusies ar viņu. hihihihihihi. Jo ja mēs abas vēl ar viņu nojūgtos, labi nebūtu.

Nope, tad mums toč vajadzētu tās zīmes ar uzrakstu "Karantīna" nēsāt :D

0

176

No LJ:

10 October 2009 @ 12:03 am
i saw gale harold tonight!!!! went to the john doe and exene show (of the los angeles punk band X)  tonight at the echo, and gale was just inside the door, hanging out with a couple of guys. black t-shirt and black/gray jeans. FINE AS HELL! thin and no ass.

YES, I SAW HIM. no joke! now i know he definitely lives in my area.

he wore black t shirt, black jeans, his hair was short, like when he attended that film fest a few months ago? where he wore the tie and white button down shirt? his hair was like that.

he is thin, but not too bad, no. i think it fit his frame just right. well, he is FINE! FINE as FINE GALE IS.and you KNOW how fine that is! *whew*

i will be posting more deets tonight when my friend does her writeup of the show but i couldn't approach him. my gut instinct told me not to, so i didn't. i was breathless when i sat down and realized i saw motherfuckin' gale harold, ok. believe me, i was in shock, shaking in my shoes and all. lol

heee! gale was fine! fine as wine, i say! lol i'm still excited this morning just thinking about it! i did not approach him because it just wouldn't have been right to, and my gut instinct was screaming at me NOT to do anything so i left him alone. i hope he appreciates that because i forced my FRIEND to do it, HA!

can you believe he is 40 now and looks GREAT?! i was thinking that when i saw him. he doesn't look 40 when he's dressed down like that.

well, i don't have much to say! saw him and sort of stared, and i think maybe he sensed that i recognized him because i was scrutinizing his face to confirm it was really HIM, and i had to say, YES, it was. damn, but i did not approach him. just walked inside and sat down with cat (with whom i went). you need to thank cat because she invited me to the show with her; she's a long-time john doe and X fan. :))

now, i told cat, "girl, can u do me a huge favor? can u go up to him and say your pathetic, deaf friend wants to meet him?" after some confusion about which one gale was (bc cat was sort of spacey last night, long story), she did this for me, but right when she got up to him, gale was being forced to move to a different area and he was really buzzed AND pissed off. that's all i know.

Fuck, vsjo, es pārvācos uz LA :playful: !!! Ja kādam mani vaig, meklējiet krūmos pie Geila mājas, būšu jaunā Geila stalkere :D

0

177

P.S - Šeit viena dziesmiņa no John Doe:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=zc3zP8cZF5o[/youtube]

Geilam laba muzikālā gaume :love: Kā jau iepriekš teicu - mans ideāls  :flirt:

0

178

AAAAAA, paklausies sākuma vārdus šai dziesmai:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=o-3eyOWeZSw&NR=1[/youtube]

0

179

cravey написал(а):

Fuck, vsjo, es pārvācos uz LA  !!! Ja kādam mani vaig, meklējiet krūmos pie Geila mājas, būšu jaunā Geila stalkere

kad es šito tavu tekstiņu izlasīju, es tik skaļi sāku smieties, ka sencis ieradās paprasīt, kas notiek. ak, dievs. LMFAO  :rofl:

cravey написал(а):

P.S - Šeit viena dziesmiņa no John Doe:

viņš ir arī aktieris un filmējies jaukajā "Ten inch hero", kur Džensens un es jau čekoju toreiz, kad filmu noskatījos un man arī patīk viņa dziesmas. eh, ja es tur dzīvotu, es ar noteikti būtu taja koncī. eh....

Mēs ar Ilzi kā reiz šodien runājām, ka nekas labs ar to Latviju nebūs. Tiešām jāvācas projām... Californija šķiet jauka vieta...

0

180

cravey написал(а):

AAAAAA, paklausies sākuma vārdus šai dziesmai:

awwwww.... :D

ev, moš tu ko tādu zini - vai Geilam ir kādas rētas, dzimumzīmes, kaut kādas īpašas pazīmes. Nu jebkādas dīvainības, kas Geilam ir - ko tu moš zini - pastāstī. Vispār visādi faktis - viss man noderēs... :D

0