TelenovelesLV

Объявление

Failu hostings
Raksti/intervijas latviešu valodā, galerijas, video un pārējās sadaļas pieejamas fanu kluba biedriem!!!!
Tulkotie materiāli latviešu valodā ir fanu klubs īpašums!

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » TelenovelesLV » Sortilegio (Televisa) » Sortilegio 70. sērija

Sortilegio 70. sērija

Сообщений 1 страница 6 из 6

1

http://www.dailymotion.com/video/xlkjrh_sortilegio-cap-70_shortfilms

0

2

Cik smuka bij tā greizsirdības un salabšanas aina  :love:  :love: Un man ditki patika, kā Alekss atraidīja to sievieti, ar tekstu, ka viņam jādodas mājās pie sievas  :love:  :love:
Vuuuj... Bruno vēl iepinās tajā visā un grib MH pievākt sev.. - vai..nabaga Alekss un MH - drīz sāksies jautrība..

0

3

aNgeL написал(а):

Cik smuka bij tā greizsirdības un salabšanas aina     Un man ditki patika, kā Alekss atraidīja to sievieti, ar tekstu, ka viņam jādodas mājās pie sievas

Jā, šis bija ļoti mīļi  :love:

Traki, ka Maura piekrita tam velnišķīgajam darījumam un tagad vēl Bruno iesaistīts...jūtu, ka nebūs labi...bet tā negribās, lai izjauc MH, Aleksa un viņu bērniņa idilli...

0

4

sigsaster написал(а):

Traki, ka Maura piekrita tam velnišķīgajam darījumam un tagad vēl Bruno iesaistīts...jūtu, ka nebūs labi...bet tā negribās, lai izjauc MH, Aleksa un viņu bērniņa idilli...

mjaāa.. bet tas, kā viņi cieš viens bez otra , vēl labāk parāda, cik spēcīgas viņu jūtas.. Turklāt notiek action!!! :D :D

0

5

aNgeL написал(а):

mjaāa.. bet tas, kā viņi cieš viens bez otra , vēl labāk parāda, cik spēcīgas viņu jūtas.. Turklāt notiek action!!!

:yep:  action gan kādu laiciņu bija tāds nekāds...nu būs spriedzīte :D atkal nevarēšu sagaidīt katru nākamo sēriju, lai uzzinātu, kas nu notiksies :rolleyes:

0

6

sigsaster написал(а):

atkal nevarēšu sagaidīt katru nākamo sēriju, lai uzzinātu, kas nu notiksies

tieši tā man ir pēdejās dienās.. :D :D

0

Вы здесь » TelenovelesLV » Sortilegio (Televisa) » Sortilegio 70. sērija