TelenovelesLV

Объявление

Failu hostings
Raksti/intervijas latviešu valodā, galerijas, video un pārējās sadaļas pieejamas fanu kluba biedriem!!!!
Tulkotie materiāli latviešu valodā ir fanu klubs īpašums!

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » TelenovelesLV » #Telenoveles » 20 februars serijas apraksts

20 februars serijas apraksts

Сообщений 1 страница 11 из 11

1

:heart: nu ko sakam! 1  2   3  ....BAAACCC!!! :bomb:

Cietums.
M T negrasas parakstit dokumnetu pat to ka vinai dos minimalo sodu 15 gadus ja vina parakstis dokumentus pierdoshos to ka vina ir vainiga ...m t ir soka un negrib neko parakstit jo vina  nav vainiga un jauta "15 gadus ne par ko!? man pavadit kamera?"

Bernardas maja.
Arhemiro runa ar santosu  sant vinam vaica"Vai tas tavs "slepkava" tev kaut ko teica?" un vinsh atbild"Ja vinsh man pateica ka tas nev nekas personigs man samaksaja loti labu summu par tavu mirshanu es to izpildiju"Bet ne arh ne santoss netic tam un arhemiro sak santossam kaut ko loti ipashu "Tu busi nakamais! Vini tevi iznicinas!"...

Celsh.
Satiekas Taihui un rikardo(m t tevocis) rikardo (ka mes zinam vinam auklite iztastija santosa begshanas planu)iztasta tiesnesim to ka m t begs no cietuma kopa ar santossu  bet taihui atbild"Es palilinashu apsardzi lai pat musha nepilidos klat pie marijas teres" un rikar vel kaut ko vinam sak ka "Pie manis jau lido profesionali -sleppkavas!vini novaks visus no celas un aari manu "milo" m t !! man vajag vetru jo tur tikai tur ir daudz daudzs naftas es puerto bravo iznicinashu un sheit bus nagtas bazes" :vikings:

Bazica.

macitais salaula virh un simonu laulashanas cerimonija tatakoa kaut ko burbulo pie deguna it ka burvjo un kad vajag sakrestities (abels kains un tatak stav virh un simonam aizs muguras) abels kains stav ka akmens pie vina pienak macitajs un grib pats ar savu roku izdarit kristishanas zhestus abels kains nereage un tur roku ka akmens pie vina pienak virh un pati panem vina roku un sakrestina"amen!"
kad vini iznak no baznicas paradas dalila un apvaino simonu aizs simona stav tatakoa un smejas(klusini) :rofl:  peec taa simons sak "Tu prostitute neiejaucies mana un virh dzive tu neesi nekas!!"......"es esmu vinas mammma"Simaons ir shoka vini aizbrauc....

pie cietuma.
Alsira ar savu mammu (vini tagad ir remediosas paligi)runa par to ka alsirai ari bija berns no simona bet vinsh neizglabas un ka it ka vini ari negrib to pashu virhinijaj....

Guanipera.
Edelmira dzer pie basseina vina kliedz un sak ka vina mil mil mil mil siimonuun atceras to ka vinsh vinju noskupstija un babahhhh krit basseina udeni!!

cietums.
Mt stasta advokatam ka tas ir lamatas ka to izplanoja izzabela un ka izabb ir vainiga. Advokat  ir 50 uz 50! 

Ciemats.
Dzenni iet ar Alirio pa cietumu un  dzenni vinam stastaa ka michele ir  azibegusi no psihushkas un kaut kur klaido…un reku piebrauc migels antonio ar zirgu pie dzennijas deguna un nokapj no ta !! dzenni piedava  alirio klut  ne tikai par draugiem bet ari par sabiedrotajam (tapec ka viniem butu izdevigi jo dzenni mil migelu antonio  bet alirio mill solitu )un ta vini abi iekaros savus pusites!! :heart:

Kapseta.
Valent  stav pie sava kapa pie vinas atnac felipe un saka “ varut mes pielaujam kludu un m t nav vainiga” Ne tu shaubies felipe ir gan!!”

Mashina.
Tiesnesis   Tahui  sezh ar izzabelu mashina un skupstas  …velak tahui  sak ka  lilais boss ja ir loti tuvu un izzab grib zinat kas vinsh ir bet tiesnesis neatbild!

Vel ir scena bern maja ……

Cibilla satiekas ar tatkoa vini ka vienmer  striidas……..=))) :vikings:

Guanipera.
Rufina glabj Edelmiru!

Kada buda… 
Alesio skupstas ar dzenni un vina sak ka starp viniem ir viss beigts!!

Bern maja
Bern sak valentinaj ka varbut vini kludas un maria tere nav vainiga…valentina--”ko tu ari esi pret mani!?”

Cietums.
Izzab satiekas ar m t vini stridas un izzab sak ka m t piedzims berns vina panems to sev un dzivos ar santossu  un vina nozags  m t un sant ran4o…

Bars .
Serzants pensakola kaut ko dzer un bara atnak santoss vinsh iedod pensakolai vestuli domato m t un ludz lai vinsh to vinai atdotu ………… m t lasa vestuli tur ir daudz smuku vardu ka “milu ka milu un dzivoju jus del” “jus esat ka lietus un es ka zale bez ko es nevaru dzivot “ un vel es jus milu milu milu milu milu milu …….. :heart:  :rose:

La tormenta.
Rik runa ar izzab un ta saruna izzabela sak ka riks ir m t galvenai ienaidnieks un to talako to dzird santoss tagad vinsh zin patiesiibu… :heart: …….=D serijas beigas…. :heart:

0

2

:cray: blaaaaaviens cik kluuuddddddduuuuuuuuuuuuuuu jo es steidzos sho visu es uzrakstiju par 6 minutem bet ka steidzossssss

0

3

Super sērija - kā tā Edelmira tur gāzās un tā santosa vēstule fantastiska!!! Milzīgs paldies par atstāstu!!! :clapping:

0

4

Tas Santoss ir  unikāls! Tā vēstule - tik sirsnīga un mīļa!   :heart:

0

5

Labs atstāsts HuLia! ;)
Es arī "La Tormentu" šad tad paskatos-lai redzētu, kas tur notiek, bet tas ir neregulāri.
Šodienas sērija izklausās interesanta-žēl, ka neredzēju, bet toties Tavu aprakstu izlasīju! :)

Un vēstule izklausās dikti mīļa. :heart:
Bet vienu gan es galīgi nevaru saprast: kāpēc Santoss Mariju Terēzi visu laiku uzrunā uz "Jūs" un sauc par "Marijas Terēzes jaunkundzi"-tas tā galīgi oficiāli un pat jautri izklausās. :D Viņi taču ir pāris un mīl viens otru un ir gājuši arī tālāk. :D
Vai tas piederas pie Santosa tēla, ka viņš itkā tāds pieticīgs, bet nu pagalam pieklājīgs. [?] hmm.

0

6

jo vins kaunas! ;)  :blush2:  un ta labi tas neskan "marija tereza "  tas nerule !!!

0

7

ANINA написал(а):

jo vins kaunas!     un ta labi tas neskan "marija tereza "  tas nerule !!!

Nu jā... tā arī izskatās, ka kaunās un kā jau teicu: tāds laikam Santosa tēls. Bet tik un tā man tas nedaudz komiski izklausās. :D

Marija Terēze-nav ne vainas. :D Vai arī viņš var saukt MT par mīļoto. :D ;)

0

8

:rofl:

missy написал(а):

Vai tas piederas pie Santosa tēla,

Jā, manšķiet viņam tas tāds tēls, lai visi varētu smieties, jo man jau smiekli metas kā viņš atkal - senorita Maria Teresa - saka!!!!!!!!!! :P

0

9

missy написал(а):

Vai arī viņš var saukt MT par mīļoto.

Parasti jau sauc par mīļoto - mi amor  vai mi vida - a Santos savādāk - tāpēc jau viņš ir Santos un tāpēc jau Kristians Meiers šobrīd ir pasaulē vispopulārākais telenoveļu aktieris!!! :D

0

10

albalonga написал(а):

Parasti jau sauc par mīļoto - mi amor  vai mi vida - a Santos savādāk - tāpēc jau viņš ir Santos un tāpēc jau Kristians Meiers šobrīd ir pasaulē vispopulārākais telenoveļu aktieris!!!

Nu jā... tāpēc laikam man liekas savādi, ka ir pierasts ie tā "mīļā". :D
Bet nu jā Santoss ir labs-viens no interesantākajiem varoņiem, kurus nācies skatīt. :)

0

11

ka man patik kad jums patiik :biggrin2:

0

Вы здесь » TelenovelesLV » #Telenoveles » 20 februars serijas apraksts