:heart: nu ko sakam! 1 2 3 ....BAAACCC!!! :bomb:
Cietums.
M T negrasas parakstit dokumnetu pat to ka vinai dos minimalo sodu 15 gadus ja vina parakstis dokumentus pierdoshos to ka vina ir vainiga ...m t ir soka un negrib neko parakstit jo vina nav vainiga un jauta "15 gadus ne par ko!? man pavadit kamera?"
Bernardas maja.
Arhemiro runa ar santosu sant vinam vaica"Vai tas tavs "slepkava" tev kaut ko teica?" un vinsh atbild"Ja vinsh man pateica ka tas nev nekas personigs man samaksaja loti labu summu par tavu mirshanu es to izpildiju"Bet ne arh ne santoss netic tam un arhemiro sak santossam kaut ko loti ipashu "Tu busi nakamais! Vini tevi iznicinas!"...
Celsh.
Satiekas Taihui un rikardo(m t tevocis) rikardo (ka mes zinam vinam auklite iztastija santosa begshanas planu)iztasta tiesnesim to ka m t begs no cietuma kopa ar santossu bet taihui atbild"Es palilinashu apsardzi lai pat musha nepilidos klat pie marijas teres" un rikar vel kaut ko vinam sak ka "Pie manis jau lido profesionali -sleppkavas!vini novaks visus no celas un aari manu "milo" m t !! man vajag vetru jo tur tikai tur ir daudz daudzs naftas es puerto bravo iznicinashu un sheit bus nagtas bazes" :vikings:
Bazica.
macitais salaula virh un simonu laulashanas cerimonija tatakoa kaut ko burbulo pie deguna it ka burvjo un kad vajag sakrestities (abels kains un tatak stav virh un simonam aizs muguras) abels kains stav ka akmens pie vina pienak macitajs un grib pats ar savu roku izdarit kristishanas zhestus abels kains nereage un tur roku ka akmens pie vina pienak virh un pati panem vina roku un sakrestina"amen!"
kad vini iznak no baznicas paradas dalila un apvaino simonu aizs simona stav tatakoa un smejas(klusini) peec taa simons sak "Tu prostitute neiejaucies mana un virh dzive tu neesi nekas!!"......"es esmu vinas mammma"Simaons ir shoka vini aizbrauc....
pie cietuma.
Alsira ar savu mammu (vini tagad ir remediosas paligi)runa par to ka alsirai ari bija berns no simona bet vinsh neizglabas un ka it ka vini ari negrib to pashu virhinijaj....
Guanipera.
Edelmira dzer pie basseina vina kliedz un sak ka vina mil mil mil mil siimonuun atceras to ka vinsh vinju noskupstija un babahhhh krit basseina udeni!!
cietums.
Mt stasta advokatam ka tas ir lamatas ka to izplanoja izzabela un ka izabb ir vainiga. Advokat ir 50 uz 50!
Ciemats.
Dzenni iet ar Alirio pa cietumu un dzenni vinam stastaa ka michele ir azibegusi no psihushkas un kaut kur klaido…un reku piebrauc migels antonio ar zirgu pie dzennijas deguna un nokapj no ta !! dzenni piedava alirio klut ne tikai par draugiem bet ari par sabiedrotajam (tapec ka viniem butu izdevigi jo dzenni mil migelu antonio bet alirio mill solitu )un ta vini abi iekaros savus pusites!! :heart:
Kapseta.
Valent stav pie sava kapa pie vinas atnac felipe un saka “ varut mes pielaujam kludu un m t nav vainiga” Ne tu shaubies felipe ir gan!!”
Mashina.
Tiesnesis Tahui sezh ar izzabelu mashina un skupstas …velak tahui sak ka lilais boss ja ir loti tuvu un izzab grib zinat kas vinsh ir bet tiesnesis neatbild!
Vel ir scena bern maja ……
Cibilla satiekas ar tatkoa vini ka vienmer striidas……..=))) :vikings:
Guanipera.
Rufina glabj Edelmiru!
Kada buda…
Alesio skupstas ar dzenni un vina sak ka starp viniem ir viss beigts!!
Bern maja
Bern sak valentinaj ka varbut vini kludas un maria tere nav vainiga…valentina--”ko tu ari esi pret mani!?”
Cietums.
Izzab satiekas ar m t vini stridas un izzab sak ka m t piedzims berns vina panems to sev un dzivos ar santossu un vina nozags m t un sant ran4o…
Bars .
Serzants pensakola kaut ko dzer un bara atnak santoss vinsh iedod pensakolai vestuli domato m t un ludz lai vinsh to vinai atdotu ………… m t lasa vestuli tur ir daudz smuku vardu ka “milu ka milu un dzivoju jus del” “jus esat ka lietus un es ka zale bez ko es nevaru dzivot “ un vel es jus milu milu milu milu milu milu …….. :heart: :rose:
La tormenta.
Rik runa ar izzab un ta saruna izzabela sak ka riks ir m t galvenai ienaidnieks un to talako to dzird santoss tagad vinsh zin patiesiibu… :heart: …….=D serijas beigas…. :heart: