TelenovelesLV

Объявление

Failu hostings
Raksti/intervijas latviešu valodā, galerijas, video un pārējās sadaļas pieejamas fanu kluba biedriem!!!!
Tulkotie materiāli latviešu valodā ir fanu klubs īpašums!

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » TelenovelesLV » Sortilegio (Televisa) » Sortilegio 73. sērija

Sortilegio 73. sērija

Сообщений 1 страница 10 из 10

1

http://www.dailymotion.com/video/xlo837_wlw-sortilegio-cap-73-wlw_shortfilms

0

2

Brrrr....nepatīk man..nemaz nepatīk man, ka Bruno izliksies par MH draugu.. bet nu vienalga netiks pie MH!

0

3

Sen neesmu skatījusies,varat kāds man ātri visu atstāstit...apmēram četras  pedējās sērijas..no avenciem visu nevar saprast. :confused:

0

4

vai... es jau pati vairs neatceros.. MH un Alekss gatavojas kāzām, Antonija kristībām, bet nu policija turpina izmeklēt to atgadījumu ar Rakelu un Roberto, tāpēc Alekss mēģināja noslēpt to nazi, bet policija viņu noķēra uz uz 24h atstāja cietumā..
Maura, Bruno, Elēna un viņas vīrs (it kā vīrs.. :D ) sāka izstrādāt savu plānu...Maura it kā ar MH devās apskatīt māju, bet tur ieradās maskās tērptie un nolaupīja MH. Viņai sāka kko špricēt, bet cik sapratu, tas lai kaitētu viņas atmiņai, un liktu viņai noticēt, ka viņa ir Sandra..savukārt, Bruno taisās izlikties par viņas līgavaini.
un Mauras māsai atklāja slimību - tikai neatceros jau, kā saucās.. man nojuka..
MH tēvs ir atbrīvots no cietuma.. Viktorija atteicās no Fernando..
nu un Alekss uzzināja, ka MH nolaupīta un tagad lien vai no ādas laukā..

0

5

aNgeL написал(а):

vai... es jau pati vairs neatceros.. MH un Alekss gatavojas kāzām, Antonija kristībām, bet nu policija turpina izmeklēt to atgadījumu ar Rakelu un Roberto, tāpēc Alekss mēģināja noslēpt to nazi, bet policija viņu noķēra uz uz 24h atstāja cietumā..
Maura, Bruno, Elēna un viņas vīrs (it kā vīrs.. :D ) sāka izstrādāt savu plānu...Maura it kā ar MH devās apskatīt māju, bet tur ieradās maskās tērptie un nolaupīja MH. Viņai sāka kko špricēt, bet cik sapratu, tas lai kaitētu viņas atmiņai, un liktu viņai noticēt, ka viņa ir Sandra..savukārt, Bruno taisās izlikties par viņas līgavaini.
un Mauras māsai atklāja slimību - tikai neatceros jau, kā saucās.. man nojuka..
MH tēvs ir atbrīvots no cietuma.. Viktorija atteicās no Fernando..
nu un Alekss uzzināja, ka MH nolaupīta un tagad lien vai no ādas laukā.

Paldies..Liels paldies.Tagad visu sapratu. :shine:

0

6

Mariposa написал(а):

Paldies..Liels paldies.Tagad visu sapratu.

tad jau jauki :) Man likās, ka varbūt par maz izstāstīju.. bet tā ir, ka atmiņā tomēr viss nepaliek :D :D

0

7

Tagad tik interesanti skatīties, īpaši , uz visu , kas atteicas uz MH - kāda viņa ir, kā visu uztver - bet man patīk, ka viņa tā stingri ar to vīrieti runāja, gluži vāja arī neizskatās.. un taisnāki mati viņai tagad - uzreiz garāki izskatās..
ah, bet Alekss.. tā cieš, un tik mīļi, ka viņš ar Toniju guļ, un vislaik rūpējas par viņu. Bet vispār Alekss tik saspringts un izmisis..ceru, ka prātā viņš nesajuks.. Un ļoti mīļa bij tā aina, kad Viktorija atnāca pie viņa..

0

8

aNgeL написал(а):

Tagad tik interesanti skatīties, īpaši , uz visu , kas atteicas uz MH - kāda viņa ir, kā visu uztver - bet man patīk, ka viņa tā stingri ar to vīrieti runāja, gluži vāja arī neizskatās.. un taisnāki mati viņai tagad - uzreiz garāki izskatās..

Jā, ir tā savādāk, bet iezīmes no iepriekšējā rakstura ir palikušas :) un tā kā viņa stiprāka jau bija kļuvusi dēļ visa ko nācies pārciest, tad prieks, ka tas tomēr esot kā Sandrai nav pazudis no zemapziņas :)

aNgeL написал(а):

ah, bet Alekss.. tā cieš, un tik mīļi, ka viņš ar Toniju guļ, un vislaik rūpējas par viņu. Bet vispār Alekss tik saspringts un izmisis..ceru, ka prātā viņš nesajuks.. Un ļoti mīļa bij tā aina, kad Viktorija atnāca pie viņa..

Ui, šito ar bija grūti noskatīties, nabadziņš, tā pārdzīvo, liekas, ka viņa sirds būtu sašķīdusi 1000 gabaliņos ;( Un vēl tas zvans, kas atkal visu uzjundīja. Ceru, ka saruna ar Viktoriju palīdzēs viņam saņemties un viņš sāks meklēt MH nevis ļausies pašplūsmai. Viņš jau vienmēr bijis visu spēks un balsts.
Uhh...un kā man nepatika, ka tas izmeklētājs izteica domu, ka MH varētu būt mirusi :( un vēl tas, ka Bruno visu slepeni noklausās...rrr...

0

9

Hmm...man vēl radās tāda doma, kas notiks, ja Sandra atmodīsies...kaut kā neticami liekas, ka viņa vairs nekādu lomu nespēlēs...
Labi, skatīsimies un tad jau redzēs :)

0

10

sigsaster написал(а):

man vēl radās tāda doma, kas notiks, ja Sandra atmodīsies...kaut kā neticami liekas, ka viņa vairs nekādu lomu nespēlēs...

aha, man tāpat.. Sandrai vēl tā kā būtu jābūt..jo galu galā, nepaspēja pie viņas pierast skatītāji un pat iepazīt viņu tā īsti, kā jau viss?? tas būtu savādi, ņemot vērā, ka tik ilgi bija jāgaida viņas parādīšanos.

sigsaster написал(а):

un vēl tas, ka Bruno visu slepeni noklausās...rrr...

šis man riktīgi nepatīk! Viņš vienmēr ierodas laikā, lai noklausītos..

0

Вы здесь » TelenovelesLV » Sortilegio (Televisa) » Sortilegio 73. sērija