http://www.dailymotion.com/video/xlruxr_sortilegio-cap-75_shortfilms
Sortilegio 75. sērija
Сообщений 1 страница 13 из 13
Поделиться211.09.2009 16:44
Es esmu šokā redzot avanci!!!! Nu galīgi negaidīju, ka Alekss ar Fernando tik ātri sāks aizdomāties un ir TIK attapīgi!!! pat nepaspēja vēl redzēt "Sandru" (vismaz es tā sapratu) , kā jau te sāk visu izmeklēt!! nu malači!!!
Поделиться311.09.2009 16:49
Es gan ceru,ka viņs viņu noturēs par Sandru,tā būtu intresāntāk.
Поделиться411.09.2009 16:52
Es gan ceru,ka viņs viņu noturēs par Sandru,tā būtu intresāntāk.
nu es biju domājusi, ka viņš satiekot viņu sāks kko nojaust un tāa.. bet tajā pat laikā šaubīsies, jo it kā tomēr tiešām tā dvīņu māsa pastāv.. bet tagad no 2. puses... šādi seriālos nav vēl bijis, ka tik ātri sāk atklāt patiesību..un jebkurā gadījumā interesanti kā viņš tālāk rīkosies, jo kā nekā MH ir zaudējusi to atmiņu.. tagad galīgi nespēju paredzēt , kas būs un kāa...
jebkurā gadījumā izklausās viss interesanti
Поделиться511.09.2009 17:06
nu es biju domājusi, ka viņš satiekot viņu sāks kko nojaust un
Man patīk ka Aleks ir savadāks nekā citi galvenie varoņi,kas ir greisirdīgi un naivi,bet šis ir gudrs.
Поделиться611.09.2009 17:44
Man patīk ka Aleks ir savadāks nekā citi galvenie varoņi,kas ir greisirdīgi un naivi,bet šis ir gudrs
aha!! Viņš tāds tiešām ir sakarīgs! un foršs.. un wsp - gandrīz ideāls!!
Поделиться711.09.2009 17:50
wsp - gandrīz ideāls!!
Jā!!!!!!!
Поделиться811.09.2009 17:50
jau nespēju sagaidīt sēriju... tik interesanti tas viss..kas un kāā un ko..
Поделиться911.09.2009 19:30
Tas ir ļoti labi,ka Alekss nav lētticīgs un vientiesīgs,ko jebkurš varētu piekrāpt un iestāstīt visādus pekstiņus,man vienmēr ir patikuši dzīvesgudri cilvēki,kas spēj domāt ar vēsu prātu,nevis strēbj karstu.
Поделиться1011.09.2009 22:02
Tas ir ļoti labi,ka Alekss nav lētticīgs un vientiesīgs,ko jebkurš varētu piekrāpt un iestāstīt visādus pekstiņus,man vienmēr ir patikuši dzīvesgudri cilvēki,kas spēj domāt ar vēsu prātu,nevis strēbj karstu.
Jā, tā tas ir! Alekss jau vairākas reizes ir sevi pierādījis, kā cienīgu galvenās lomas pārstāvi!!
Поделиться1112.09.2009 12:02
Meitenes, jums pilnīga taisnība...vispār šajā seriālā neko īpaši nevelk garumā un daudz kas oriģināls ir parādījies...skatos pēc avance, ka jau tagad Fernando ar Aleksu aizdomīgi kļūst...atjautīgi un gudri viņi ir...malači nespēju vien sagaidīt, kas tālāk notiks
Поделиться1212.09.2009 16:33
un šajā sērijā uz Aleksa darba galda atkal ir MH foto
Vai, viss ir tik interesanti!!!!!!!! vismaz man!!! Forši, ka īsto Sandru atgādāja uz Lombardo māju - tik interesanti visas reakcijas vērot.. īpaši jau Aleksa!! lai gan - tajā pat laikā man ļoti nepatīk, ka tomēr viņš tur tā apskāva, nelaida un tml nevis MH, bet gan pavisam citu sievieti..
Mm...MH iemācījās šahu spēlēt
forši!! man jau likās , ka viņa sadraudzēsies ar "vectēvu"
ak, un Alekss tik foršs ar Toniju - tas ir tik aizkustinoši, kad tēvs ir ar bērnu..un arī tas pats uz Roberto attiecas hmm..man nezkāpēc liekas, ka Paula pārāk ātri pabeidza mācības..bet nu labi.
mjaa.. kamēr Alekss ciešs, Bruno ap MH lakstojas..
Alekss tik tiešām ir attapīgs!!! Vienīgais.. kaut kā ātri viņi pameta šo izpēti..
Поделиться1313.09.2009 20:57
Aiii...nevaru tomēr izturēt, ka viņi īsto Sandru atveda uz Lombardo māju un tagad visi viņu uzskatīs par MH un nemeklēs....jā, labi, ka vismaz viņa izkļuva no tās klīnikas un prom no tiem cilvēkiem, bet nu tomēr...kaitina, ka neviens nezina, kas viņa īstenībā ir Jā, un nabaga Alekss...pārdzīvo un uztraucas par it kā savu sievu...netaisnīgi...un vispār, ja Sandra atmodīsies, tad taču viņai tiks Aleksa mīlestība, bet viņa taču nav MH...ehh...kaut kā nepatika šāds notikumu pavērsiens
Patika kā parādīja ko MH dara un kas Lombardo mājā notika...un baigais prieks, ka MH saprotas ar vectēvu...vismaz viņam ir prieks vecumdienās
Nu jā Bruno lakstošanās ap MH man arī nepatika, negribās, ka atkal viņa satuvinās ar viņu kā seriāla sākumā un pēc tam atkal dabūs ciest, kad uzzinās kāds viņš ir...Bet nu ceru, ka MH drīz satiksies ar Aleksu, nevaru šo brīdi vien sagaidīt