http://www.dailymotion.com/video/xltpaa_sortilegio-cap-77_shortfilms
Sortilegio 77. sērija
Сообщений 1 страница 8 из 8
Поделиться215.09.2009 17:24
forša avance!!! Fernando iepazīsies ar MH Mmm..un Aleksa plāni.. tas tik būtu super, ka viņš viņu nolaupītu
pff.. un Bruno vēl savas rokas palaida..
Поделиться316.09.2009 16:03
Man patika, kā Bruno apstājās uz ceļiem MH priekšā.. un kā centās , lai nāk viņa vārdi no sirds ar jūtām, bet MH tāāā pasmējās par viņu Tā viņam arī vajag! Forši, ka MH ietur distanci starp viņiem.
Un satikās viņa ar Fernando.. forši!! un Alekss slepenībā viņu novēroja - man likās, ka moš MH pamanīs viņu, bet nēe.. Vispār interesanti, ka abas puses - Elēnas un Aleksa zina patiesību, bet tēlo kurš kuru?!
aah..Aleksam foršs plāns - gatavs cīnīties par MH!! un dosies pie viņas!! akkk
Vai...cik skumji skan tas teksts par "ultimas semanas" - eh, beigsies drīz Sortilegio..
Поделиться417.09.2009 00:47
Man patika, kā Bruno apstājās uz ceļiem MH priekšā.. un kā centās , lai nāk viņa vārdi no sirds ar jūtām, bet MH tāāā pasmējās par viņu Tā viņam arī vajag! Forši, ka MH ietur distanci starp viņiem.
Man arī tas patīk, viņa ir tik sasodīti izvairīga
Un satikās viņa ar Fernando.. forši!! un Alekss slepenībā viņu novēroja - man likās, ka moš MH pamanīs viņu, bet nēe.. Vispār interesanti, ka abas puses - Elēnas un Aleksa zina patiesību, bet tēlo kurš kuru?!
aah..Aleksam foršs plāns - gatavs cīnīties par MH!! un dosies pie viņas!! akkk
Aha, es ar skatījos un domāju, moš atcerēsies Fernando, bet nekā..riktīgi tās zāles nobloķē atmiņas. Un par Aleksu, jā, būs interesanti paskatīties, gaidu MH un Aleksa pirmo tikšanos ja viņš turpat blakus dzīvos, nu nevarēs noturēties neredzot MH
Vai...cik skumji skan tas teksts par "ultimas semanas" - eh, beigsies drīz Sortilegio..
Mjā, būs žēl, baigi ātri paskrēja laiks. Gadījumā nezināt, cik sērijas pavisam būs? 90?
Поделиться517.09.2009 09:07
Runā, ka 95 sērijas.. lai gan bija arī baumas, ka pagarinās par ~20 sērijām..bet izskatās, ka laikam tomēr nē..
Поделиться617.09.2009 15:17
Runā, ka 95 sērijas
Baigi maz īstenībā , ņemot vērā ka reitingi bija augsti..Bet, Karlas Estradas telenovelēm parasti ir tikai pie 100. Pasion ar bij kādas 90.
Поделиться717.09.2009 16:17
''Kaislībām''bija 95 sērijas,Karla Estrada nemēdz savus seriālus vilkt garumā.
Поделиться817.09.2009 16:26
Baigi maz īstenībā , ņemot vērā ka reitingi bija augsti..Bet, Karlas Estradas telenovelēm parasti ir tikai pie 100. Pasion ar bij kādas 90.
''Kaislībām''bija 95 sērijas,Karla Estrada nemēdz savus seriālus vilkt garumā.
jā, tā tas ir.. Arī Alboradai, Amor real bija ap 90.. Man īstenībā vislabāk patīk tieši šāds sēriju skaits! neizvelk garumā, un ja gribas izgriezt seriāla galveno varoņus momentus, tad tas nav tiiiiik ļoti daudz sēriju