http://www.dailymotion.com/video/xlujaz_sortilegio-cap-78_shortfilms
Sortilegio 78. sērija
Сообщений 1 страница 9 из 9
Поделиться216.09.2009 16:04
xi, xi.. Alekss novēros MH!! Jau rītdienas sērijā!! ak, kas nu būs?? Vai viņa ieraudzīs viņu??
Поделиться316.09.2009 17:11
ak, kas nu būs?? Vai viņa ieraudzīs viņu??
Domāju ka vēl nē..a, kas Alekss jau domā ka tā ir Marija Hosē?
Поделиться416.09.2009 17:27
Domāju ka vēl nē..a, kas Alekss jau domā ka tā ir Marija Hosē?
Viņš zina, ka tā ir MH, nevis domā..
Nu jāa. man ar liekas, ka vēl tomēr par ātru, lai MH ieraudzītu Aleksu.. bet tāpat domāju, ka viņu ieraugot, viņa visu neatcerēsies.. moš kaut kā no jauna viņš iekaros viņu..
Поделиться516.09.2009 20:41
Viņš zina, ka tā ir MH
Ak tā Es te atkal bišķu iekavējusi..Bet īstenībā es gribēju, lai viņs notur viņu par Sandru..es nezinu,kas man tā pa vēlmi
Bet, gan jau būs labi kā ir.
Noteikti būs.
Поделиться616.09.2009 21:29
Es te atkal bišķu iekavējusi..Bet īstenībā es gribēju, lai viņs notur viņu par Sandru..es nezinu,kas man tā pa vēlmi
Viņš jau bija Sandru noturējis par MH tas bij..baismīgi
Поделиться717.09.2009 17:13
Kā man patik, ka lai gan Alekss uzticas diezgan daudziem - nu piem. Maurai, bet vienalga nestāsta savus plānus..Izstāsta tikai pašiem tuvākajiem!! Malacis!!
MM..man patīk, ka MH saka, ka dažkārt Bruno smaids ir neīsts..
Ah, smuki, kad Alekss ieraudzīja MH binoklī un viņa tobrīd arī tieši tur skatījās.. aww
ak, man jau gribējās, lai Alekss ierauga kā Bruno noskūpsta MH!! tik forši - jo pārmest MH viņš neko nevar, bet just greizsirdību un vēļ lielāku stimulu kaut ko darīt gan!!
aaaaaaaa...viņi satikās!!! ak, cik fantastisks brīdis!! abi tik emocionāli izskatījās, lai gan MH , protams, neatcerējās, ka tas ir Alekss.. Mmm..arī Nikolass ir ļoooti skaists vārds, jauki,ka šādu Alekss izvēlējās!
Поделиться817.09.2009 23:42
Jā, man tādas pašas izjūtas....bāc tāda aizkustinoša viņu tikšanās un Alekss, ļooti saviļņots, var jau saprast, ka gribas apskaut utt., bet nedrīkst...uhh...nevaru vien sagaidīt, kas tālāk notiks un izskatījās, ka MH arī viņš tīri pie sirds gāja
ceru, ka otrreiz iemīlēsies viņā
Patika arī skats no tā torņa, naktī vispār baigi labais kā pasakā
Ā, un Paula arī baigi smuka izskatījās, neierasti tā ar izlaistiem matiem
Поделиться918.09.2009 08:35
Alekss, ļooti saviļņots, var jau saprast, ka gribas apskaut utt., bet nedrīkst...uhh...nevaru vien sagaidīt, kas tālāk notiks un izskatījās, ka MH arī viņš tīri pie sirds gāja ceru, ka otrreiz iemīlēsies viņā
Kā gan citādi..ja jau vienreiz iemīlējās, tad kur liksies otrreiz? Ak..jaa.. es jau arī iedomājos, ka Alekss vēlas viņu apskaut, bet nedrīkst - jārturas!
Ā, un Paula arī baigi smuka izskatījās, neierasti tā ar izlaistiem matiem
Es arī to ievēroju.. Tik savādi likās, ka beidzot viņa bez tās astes!