TelenovelesLV

Объявление

Failu hostings
Raksti/intervijas latviešu valodā, galerijas, video un pārējās sadaļas pieejamas fanu kluba biedriem!!!!
Tulkotie materiāli latviešu valodā ir fanu klubs īpašums!

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » TelenovelesLV » Sortilegio (Televisa) » Sortilegio 81. sērija

Sortilegio 81. sērija

Сообщений 1 страница 5 из 5

1

http://www.dailymotion.com/video/xlvpkd_sortilegio-cap-81_shortfilms

0

2

Pff.. Elēna piestāstīs visu galvu atkal MH pilnu.. Un Bruno vēl ierodas..

0

3

Ai, Aleks ieraudzīja abus skūpstāmies, gandrīz nesavaldijās.. Un tā pļauka rītdienas avancā, ak ..ak..ko tu dari Marija Hosē :confused:
Tas Bruno..vajadzētu viņu iznīdēt.. :angry:
Bet kā Aleks ienāca pie Marijas Hosē naktī... :love:  :love:  Smieklīgi,ka kaut ko tur nogāza un ta vajadzēja pašam slēpties :D
Viņš ir tik..tik.....ai, man nav vairs vārdu. Gandrīz ideāls. :love:

0

4

Nabaga Alekss!! man likās, ka viņš to koku ar saknēm izraus :D vismaz bija pie kā pieturēties! Labi, ka noturējās..
aahh..un vēlāk viņš ielavījās viņas istabāa  :love:  :love:
āāāāāāāāa...Alekss taisās nolaupīt MH!!!!  :love:  :love:
Man prieks, ka MH tik vienkārši nepiekrita precēties ar Bruno..un ka vectēvs tā pret Bruno izturējās. :D :D

0

5

aNgeL написал(а):

Nabaga Alekss!! man likās, ka viņš to koku ar saknēm izraus  vismaz bija pie kā pieturēties! Labi, ka noturējās..
aahh..un vēlāk viņš ielavījās viņas istabāa

Jā, tas bija ļoti jauki....un kā nabags gandrīz sevi atklāja :D Īstenībā viņam baigie nervi, ielavīties svešā mājā, kuru nepārzini, traki bīstami...

aNgeL написал(а):

Man prieks, ka MH tik vienkārši nepiekrita precēties ar Bruno..un ka vectēvs tā pret Bruno izturējās.

Jā, man ar patika vectēva attieksme pret Bruno...un vēl pie tam viņš atceras cik laimīga un starojoša bija MH, stāstot viņam par Nikolasu  :rolleyes:

0

Вы здесь » TelenovelesLV » Sortilegio (Televisa) » Sortilegio 81. sērija