Tā vismaz esmu dzirdējusi.. es gan īsti nezinu, cikos tur pie viņiem rāda Sortilegio, tā ka iespējams, ka mums tas jau būš 10. oktobris..ak, bet vienalga tik drīz.. Man tā ir ar Karlas Estradas telenovelēm, ka vislaik liekas par maz ar tām 95 sērijām.. lai gan īstenībā tas ir ideāls skaits priekš manis.
Sortilegio pēdējā sērija būs 9. oktobrī!!!
Сообщений 1 страница 13 из 13
Поделиться119.09.2009 14:26
Поделиться219.09.2009 14:49
Man tā ir ar Karlas Estradas telenovelēm, ka vislaik liekas par maz ar tām 95 sērijām..
lai gan īstenībā tas ir ideāls skaits priekš manis.
A sortilegio varēja jau būt bišku vairāk...
A, kas pēc tam? Ko skatīsies?
Поделиться319.09.2009 15:04
Pēc Sortilegio, cik sapratu, tad rādīs Corazon Salvaje (2009)
Поделиться419.09.2009 15:59
Wow, jau tik drīz... mjāā. Liekas,ka tik ātri paskrēja tas seriāls!
Nu jauki, būs laiks skatīties kaut ko citu, piemēram, Herederu... to jauno Corazon salvaje toč negribu...
Поделиться519.09.2009 16:34
Nu jauki, būs laiks skatīties kaut ko citu, piemēram, Herederu...
Var padomāt, ak Sortilegio Tev taisni tik daudz svarīga laika atņēma
Поделиться619.09.2009 16:52
nuuu.. eee... par to vēsture klusē
Поделиться719.09.2009 16:58
atkārtošos - Tu jau varēji neskatīties vispār, un skatīties..kaut vai to pašu La herederu
Поделиться819.09.2009 17:47
nu pag - kāpēc neskatīties vispār? neko sev... viena pati sev visus priekus tik.. nu vispār!
bet es protams priecājos par brīvu laiku un iespēju vēl kko skatīties
Поделиться919.09.2009 17:58
nu pag - kāpēc neskatīties vispār?
Nu tāpēc, ka tu dažkārt izsakies tā, it kā Tev Sortilegio traucētu dzīvot
Поделиться1019.09.2009 18:44
Žēl,ka jau beidzās,man gan par laimi ''Sortilegio''netraucēja dzīvot,katru dienu ar interesi lasīju komentārus un skatījos ievietotos video,tā kā spāņu valodu nesaprotu,tad vispirms izlasīju komentārus,lai saprastu,kas seriālā notiek,tad noskatījos video,pievēršot uzmanību katrai sīkākajai detaļai,aktieru mīmikai un runas intonācijai,centos iegaumēt biežāk lietotās frāzes un izteicienus,dažus no tiem,pat izdevās atšifrēt,katrā ziņā seriāls ir izdevies daudz labāks un saistošāks par savu''priekšteci'' ''Tu,vai neviens.'',jo ''Sortilegio''ir daudz dinamiskāks un neparedzamāks sižets.
Поделиться1119.09.2009 19:02
Žēl,ka jau beidzās,man gan par laimi ''Sortilegio''netraucēja dzīvot,katru dienu ar interesi lasīju komentārus un skatījos ievietotos video,tā kā spāņu valodu nesaprotu,tad vispirms izlasīju komentārus,lai saprastu,kas seriālā notiek,tad noskatījos video,pievēršot uzmanību katrai sīkākajai detaļai,aktieru mīmikai un runas intonācijai,centos iegaumēt biežāk lietotās frāzes un izteicienus,dažus no tiem,pat izdevās atšifrēt,katrā ziņā seriāls ir izdevies daudz labāks un saistošāks par savu''priekšteci'' ''Tu,vai neviens.'',jo ''Sortilegio''ir daudz dinamiskāks un neparedzamāks sižets.
ja kaut kas nav saprotams, tad jau vienmēr vari pajautāt.. Protams, piem. es arī neesmu eksperte spāņu valodā, bet saprotu pietiekami, lai saprastu, lielāko daļu
Поделиться1219.09.2009 23:14
Tā no sākuma tika paredzēts, ka Sortilegio beigsies 9. oktobrī, bet 10. oktobrī sāksies corazon salvaje.
Bet vēl kādas plus mīnus 2 nedēļas atpakaļ lasīju, ka corazon salvaje vēl nav nekas izņemts, neviena sērija, lai vārētu tik ātri sākt rādīt. viens beigsies, bet otrs vēl nav sataisīts. Mums jau būtu labāk, ja ietu ilgāk, bet laikam jau CS ātrumā kaut ko uzņems, žēl
Поделиться1319.09.2009 23:15
Mjāa. es jau tikai priecātos, ja vēl bišķi pagarinātu Sortilegio..lai gan no otras puses tagadējie notikumi ir tik kulminējoši, ka pēc tiem derētu, man liekas, tikai nobeigums..