Damon Salvatore/Ian Somerhalder
Сообщений 121 страница 140 из 153
Поделиться12204.08.2011 20:10
Un jau atkal Ians spīd labdarības pasaulē
Ian took part into a anti-domestic violence campaign
“I wanted to take part in this campaign because it’s so easy to forget the many women who live their lives in fear because of domestic violence. Men have an important role to play in sending out the message that real men do not hurt or abuse their partners.”
Поделиться12405.08.2011 08:30
Es gribu redzēt to Blue August.. tikai, tā kā būšu bez sakariem, skatīšos septembrī..
Поделиться12519.09.2011 12:21
Ians vakardienas Emmy balvu pasniegšanā:
Поделиться12709.10.2011 05:29
Izrādās, ka Ians šodien filmējas Dimas video "Слепая Любовь" Es esmu šokā Yanočka pilnīgā starā jau paspēja satvītot fan girl cienīgus tvītus.
Поделиться12909.10.2011 21:15
Ak Dima bija tas mākslinieks par, kuru visi TVD fani kuriem tviterī sekoju bija šokā Viņi tikai rakstīja kaut kāds Russian singer, man jau uzreiz bija aizdomas, ka tas ir viņš
Поделиться13009.10.2011 22:59
Viņi tikai rakstīja kaut kāds Russian singer, man jau uzreiz bija aizdomas, ka tas ir viņš
Njaa, diemžēl un video klipa pirmizrāde būs 24. novembrī.
Поделиться13206.12.2011 12:33
Ok, folks, pēc 2 dienām klāt ir 8. decembris un Iana 33. dzimšanas diena Šogad tāpat kā pagājušo gad Ians aicina ziedot viņa izveidotajai ISF (Ian Somerhalder Foundation). Lai tie būtu kaut vai 5$, jebkāda summa, Ians būs sirds pateicīgs, viņš pat apsolās izdomāt veidu kā katram PERSONĪGI pateikties. Vai tas būtu e-pasts vai kā savādāk. Re kur ir Iana ziņa youtubā:
un ziņa ISF, kur lejā arī atrodama forma ziedošanai (vajadzīgs paypal): http://www.isfoundation.com/campaign/ians-birthday
Es jau pagājušo gad piedalījos Pagājušo gad varēju atļauties noziedot 32$, šogad summa būs mazāka, bet labo domu jau tas nemazina
Iana un Deimona fani - sagādāsim Ianam superīgu dzimšanas dienas dāvanu arī no LV faniem
Поделиться13306.12.2011 23:12
O es jau kaut kad vasarā noziedoju, būs jāizdara atkal
Поделиться13407.12.2011 11:37
Es vakar 10$ noziedoju
Поделиться13508.12.2011 14:36
Dāmas, šon ir 8. decembris - Iana dz. d. Neaizmirstam apsveikt twitterī šo jauko personību
Поделиться13609.12.2011 00:53
awwwwww
Поделиться13727.12.2011 22:32
Bilana klips dziesmai "Slepaya lubov":
Ians izskatās super. Par Bilanu un dziesmu labāk neizteikšos...
Поделиться13807.01.2012 13:52
Draugos TVD domubiedru grupā bija uzdots jautājums visiem, kam patīk Deimons - kāpec viņš mums tā patīk. Un tad nu es ar mēģināju beidot savu patikšanu interpretēt ar vārdiem
Galvenokārt man patīk, ka viņš nekad netēlo, bet ir tāds kāds ir, pat ja tas izskatās "neglīti", liekas ļauni, rīcība šķiet cietsirdīga. Viņš neapslāpē savu vampīra dabu - vampīrs IR plēsējs, viņam IR instinkts nogalināt, viņam IR jāpārtiek no cilvēku asinīm (var būt dzīvnieciņu diēta, bet tad var sanākt kā Stefanam, apslāpē sevi tik ilgi, līdz rezultāts ir tāds, kādu mēs to redzam šobaltdien). Visi tie, kas skatoties seriālu par vampīriem, cer sagaidīt PG-13 ainas un tikai ziediņus, man ir sakāms tikai viens - meklējiet citu seriālu!
Otrs ir viņa uzupurēšanās citu labā. Jau no 1. sezonas otrās puses viņš kā sāka aiz visiem vākt, tā dara to joprojām. Un lielākoties šo neviens nenovērtē. Diemžēl. Uz Deimonu var paļauties, un Eleinas gadījumā, pilnībā uzticēt savu dzīvību, jo ne mirkli nešauboties viņš viņu metīsies aizstāvēt, pat, ja apzinās, ka pretimstāvošās briesmas ir nāvējošas pašam.
Treškārt - viņš necenšas brālim nocelt meiteni, jā, viņš mēdz flirtēt ar Eleinu, ir atzinies, ka mīl viņu, bet tas ir tikai normāli, turklāt es uzskatu, ka Eleina ir tiesīga zināt, ko Deimons pret viņu jūt, pat, ja viņai nebūtu nodomu uz šīm jūtām atbildēt. 3x10 sērijā abiem kāja paslīdēja, šeit nevar vainot tikai Deimonu, ka viņš skūpsta "his brother's girl" jo šī "brother's girl" ATBILDĒJA šim skūpstam, therefore both parties were involved.
Ceturtkārt - "Deimona humors", kas nav pazudis pat tagad, kad viņš no "ļaundara" kļuva par labdari. Tā dēļ vien ir tīrā bauda skatīties viņa ainas.
Team Damon ALWAYS
Поделиться13920.01.2012 08:40
Love Damon even more...
Поделиться14020.01.2012 14:03
O, jā, Damon is in team undagger Elijah
Bet, ja atklāti, man viņš šai sērijā patika vēl labāk. Man vienmēr būs team Damon, bet šai sērijā viņš vēl vairāk izcēlās uz stefum fona kā labais brālis. stefum ir divtik lielāks hipokrāts kā es biju domājusi. Manā tvittera taimlīnijā parādās manas lielās dumas un naids uz viņu. Nekad vairs viņa vārdu nerakstīšu ar lielo burtu, turklāt rakstīšu kā Tikis Grandad, nevis stefan, bet stefum Tad mana dusma vismaz mazinās bikiņ, jo uztveru stefumu ar lielāku humoru
Šajā sērijā man beigās (D/s ainas laikā) NENORMĀLI gribējās iekļūt TVD pasaulē un vnk piesist stefum. Zinu, ka viņš vampīrs un ta, bet vismaz kkaut cik savas dusmas uz viņu izgāzt. UGH, pretīgi man no viņa paliek