http://www.dailymotion.com/video/xly3ve_sortilegio-cap-83_shortfilms
Sortilegio 83. sērija
Сообщений 1 страница 9 из 9
Поделиться223.09.2009 21:37
aahh..viņa ieraudzīs Toniju! ļoti cerēju, ka tas būs 82. sērijā..bet tad jau noteikti būtu par daudz vienai sērijai...bet rīt gan!!! cik fooršī
Поделиться324.09.2009 09:06
Cik žēl man Aleksa. Tā vēlas noturēt savu MH.
Marija Hosē nemaz netic laikam, nu vismaz uz dēlu viņai būtu jāareģē..Viņš tak ir tik mīlīgs
Поделиться424.09.2009 13:51
Marija Hosē nemaz netic laikam, nu vismaz uz dēlu viņai būtu jāareģē..Viņš tak ir tik mīlīgs
Aha, netic gan, bet vajadzētu bik ticēt, jo viņa takš sapņo par mazuli turklāt ne tikai mazulis ir mīlīgs, Alekss jau ar ir pavisam jauks
Поделиться524.09.2009 15:28
Alekss jau ar ir pavisam jauks
![]()
To jau nemaz neuzdrošinos apšaubīt.Tāds jaukumiņš
Поделиться624.09.2009 17:14
Ak, nabaga Aleks. Tā pārdzīvo, ka Marija Hose neatceras un neuzticas viņam. Tas Bruno...ah
Поделиться724.09.2009 17:30
Tik interesanti skatīties katru ainu ar MH!
eehhh..bet man tiiik žēl bija Aleksa, kad viņš aiz tās sienas dzirdēja visu to nejauko, ko teica MH
Nabadziņš..
a vot interesanti, kad Emilio tajā restorānā nosauca MH par MH, viņa nekā nereaģēja, a kad Alekss - tad uzreiz uzklupa nabagam
nju vismaz MH atrada kopīgu valodu ar Toniju un Viktoriju un Felipu..un jāa.. ar dzīvniekiem, kā šoreiz ar Kuko, ir visizdevīgāk panākt kkādu mieru!
vai, bet beigas.. abiem sāpīgi un tāpēc sāks vēl ienīst viens otru.. ak, bet vienalga - ar atmiņu vai bez, bet viņa iemīlēsies Aleksā vēlreiz!
Поделиться824.09.2009 22:30
Tik interesanti skatīties katru ainu ar MH!
te parādās tas, ka tomēr raksturs var būt cilvēkam savādāks, ja viņam nav atmiņu...tagad MH tāda daudz kareivīgāka tomēr...interesanti un nepierasti viņu šādā rakursā redzēt
(tas nebūt nenozīmē ka iepriekš man MH nepatika
)
Jā, man ar ļoooti žēl Aleksa, katrs MH vārds un atraidījums sāpina viņu MH tomēr vieglāk, apjukusi un neizpratnē, bet tomēr nav tās milzīgās mīlestības un bezspēcības sajūtas kā Aleksam.
a vot interesanti, kad Emilio tajā restorānā nosauca MH par MH, viņa nekā nereaģēja, a kad Alekss - tad uzreiz uzklupa nabagam
Nu man liekas, ka tas tāpēc, ka Alekss viņu nolaupīja, tātad visas viņas dusmas vērstas uz viņu...diemžēl
vai, bet beigas.. abiem sāpīgi un tāpēc sāks vēl ienīst viens otru.. ak, bet vienalga - ar atmiņu vai bez, bet viņa iemīlēsies Aleksā vēlreiz!
Man liekas, ka beigās pati pret savu gribu tomēr iemīlēs Aleksu...ceru, ka drīz viņai dusmas būs pāri un tad sāks ievērot cik patiesībā jauks ir Alekss un, protams, ceru, ka atcerēsies kādu momentu no pagātnes
Поделиться924.09.2009 22:50
Jā, man ar ļoooti žēl Aleksa, katrs MH vārds un atraidījums sāpina viņu MH tomēr vieglāk, apjukusi un neizpratnē, bet tomēr nav tās milzīgās mīlestības un bezspēcības sajūtas kā Aleksam.
jā, tas gan!! Aleksam ir sāpīgāk..
Nu man liekas, ka tas tāpēc, ka Alekss viņu nolaupīja, tātad visas viņas dusmas vērstas uz viņu...diemžēl
Nu jāa.. ai, drīzāk viņas dusmas pret Aleksu lielās mīlestības dēļ
te parādās tas, ka tomēr raksturs var būt cilvēkam savādāks, ja viņam nav atmiņu...tagad MH tāda daudz kareivīgāka tomēr...interesanti un nepierasti viņu šādā rakursā redzēt (tas nebūt nenozīmē ka iepriekš man MH nepatika )
aha!! Vispār MH ļoti mainījusies visa seriāla gaitā.. Sākotnējās sērijās viņa bija pavisam citādāka!