TelenovelesLV

Объявление

Failu hostings
Raksti/intervijas latviešu valodā, galerijas, video un pārējās sadaļas pieejamas fanu kluba biedriem!!!!
Tulkotie materiāli latviešu valodā ir fanu klubs īpašums!

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » TelenovelesLV » Sortilegio (Televisa) » Sortilegio 83. sērija

Sortilegio 83. sērija

Сообщений 1 страница 9 из 9

1

http://www.dailymotion.com/video/xly3ve_sortilegio-cap-83_shortfilms

0

2

aahh..viņa ieraudzīs Toniju! ļoti cerēju, ka tas būs 82. sērijā..bet tad jau noteikti būtu par daudz vienai sērijai...bet rīt gan!!! cik fooršī  :love:

0

3

Cik žēl man Aleksa. Tā vēlas noturēt savu MH.
Marija Hosē nemaz netic laikam, nu vismaz uz dēlu viņai būtu jāareģē..Viņš tak ir tik mīlīgs :love:

0

4

Mariposa написал(а):

Marija Hosē nemaz netic laikam, nu vismaz uz dēlu viņai būtu jāareģē..Viņš tak ir tik mīlīgs

Aha, netic gan, bet vajadzētu bik ticēt, jo viņa takš sapņo par mazuli :D turklāt ne tikai mazulis ir mīlīgs, Alekss jau ar ir pavisam jauks  :playful:  :blush:

0

5

sigsaster написал(а):

Alekss jau ar ir pavisam jauks  :playful:  :blush:

To jau nemaz neuzdrošinos apšaubīt.Tāds jaukumiņš :love:

0

6

Ak, nabaga Aleks.  :(   Tā pārdzīvo, ka Marija Hose neatceras un neuzticas viņam. Tas Bruno...ah :angry:

0

7

Tik interesanti skatīties katru ainu ar MH!
eehhh..bet man tiiik žēl bija Aleksa, kad viņš aiz tās sienas dzirdēja visu to nejauko, ko teica MH :( :( Nabadziņš..
a vot interesanti, kad Emilio tajā restorānā nosauca MH par MH, viņa nekā nereaģēja, a kad Alekss - tad uzreiz uzklupa nabagam :(
nju vismaz MH atrada kopīgu valodu ar Toniju un Viktoriju :) un Felipu..un jāa.. ar dzīvniekiem, kā šoreiz ar Kuko, ir visizdevīgāk panākt kkādu mieru!
vai, bet beigas.. abiem sāpīgi un tāpēc sāks vēl ienīst viens otru.. :( ak, bet vienalga - ar atmiņu vai bez, bet viņa iemīlēsies Aleksā vēlreiz!

0

8

aNgeL написал(а):

Tik interesanti skatīties katru ainu ar MH!

:yep:  te parādās tas, ka tomēr raksturs var būt cilvēkam savādāks, ja viņam nav atmiņu...tagad MH tāda daudz kareivīgāka tomēr...interesanti un nepierasti viņu šādā rakursā redzēt :) (tas nebūt nenozīmē ka iepriekš man MH nepatika :P)

Jā, man ar ļoooti žēl Aleksa, katrs MH vārds un atraidījums sāpina viņu :( MH tomēr vieglāk, apjukusi un neizpratnē, bet tomēr nav tās milzīgās mīlestības un bezspēcības sajūtas kā Aleksam.

aNgeL написал(а):

a vot interesanti, kad Emilio tajā restorānā nosauca MH par MH, viņa nekā nereaģēja, a kad Alekss - tad uzreiz uzklupa nabagam

Nu man liekas, ka tas tāpēc, ka Alekss viņu nolaupīja, tātad visas viņas dusmas vērstas uz viņu...diemžēl

aNgeL написал(а):

vai, bet beigas.. abiem sāpīgi un tāpēc sāks vēl ienīst viens otru..  ak, bet vienalga - ar atmiņu vai bez, bet viņa iemīlēsies Aleksā vēlreiz!

Man liekas, ka beigās pati pret savu gribu tomēr iemīlēs Aleksu...ceru, ka drīz viņai dusmas būs pāri un tad sāks ievērot cik patiesībā jauks ir Alekss :D un, protams, ceru, ka atcerēsies kādu momentu no pagātnes  :rolleyes:

0

9

sigsaster написал(а):

Jā, man ar ļoooti žēl Aleksa, katrs MH vārds un atraidījums sāpina viņu  MH tomēr vieglāk, apjukusi un neizpratnē, bet tomēr nav tās milzīgās mīlestības un bezspēcības sajūtas kā Aleksam.

jā, tas gan!! Aleksam ir sāpīgāk.. :(

sigsaster написал(а):

Nu man liekas, ka tas tāpēc, ka Alekss viņu nolaupīja, tātad visas viņas dusmas vērstas uz viņu...diemžēl

Nu jāa.. ai, drīzāk viņas dusmas pret Aleksu lielās mīlestības dēļ :D

sigsaster написал(а):

te parādās tas, ka tomēr raksturs var būt cilvēkam savādāks, ja viņam nav atmiņu...tagad MH tāda daudz kareivīgāka tomēr...interesanti un nepierasti viņu šādā rakursā redzēt  (tas nebūt nenozīmē ka iepriekš man MH nepatika )

aha!! Vispār MH ļoti mainījusies visa seriāla gaitā.. Sākotnējās sērijās viņa bija pavisam citādāka! :)

0

Вы здесь » TelenovelesLV » Sortilegio (Televisa) » Sortilegio 83. sērija