http://www.dailymotion.com/video/xm54dh_sortilegio-cap-87_shortfilms
Sortilegio 87. sērija
Сообщений 1 страница 6 из 6
Поделиться229.09.2009 17:29
ak, kā Alekss mokās.. pagātne atkārtojas.. arī sākotnējās sērijās viņš domāja par to, vai MH ir bijusi ar Bruno.
Поделиться330.09.2009 13:53
Vai, kāā man palika žēl Aleksa, kad MH pateica, ka šaubās, vai vispār grib viņu mīlēt...un tad nopriecājos, ka tēvs un Paula izstāstīja, kā Alekss pārdzīvoja MH nolaupīšanu..un MH nāca pie prāta - devās pie Aleksa....un tagad viņi atkal soli pa solītim izdzīvo savu attiecību sākumu...tik skaisti
Un MH gan jau pamanīja atšķirību, kā Bruno uzspieda attiecības un cik Alekss ir pacietīgs
un prieks , ka beigās kkā bišķi uzlabojās MH un Rakeles attiecības..vispar nesakašķējās un civilizēti pārmija tos vārdus
Поделиться430.09.2009 13:56
Starpcitu, man ļoti patīk, ka arī šīs Karlas Estradas telenoveles beigās aktieri sāk pateikties un atvadīties...un beigās , protams, tie būs Viljams un Žaklīna Atceros, kā Pasion man patika īsās aktieru atvadas un pateicības
Поделиться530.09.2009 14:28
oooo...cik mīļi, ka Fernando uzdāvināja māsai sunīti
Mjā un Bruno, atkal greizsirdīgs un skaudīgs...sadomājies nez ko, ka ticis apdalīts...ehh...pats savu dzīvi sagandē šādi....
Beidzot Alekss pajautāja MH, lai vairs nav jāšaubās...forši tagad vismaz vienas rūpes mazāk..bet...uhh...kā MH sāpināja Aleksu, kad pateica, ka viņa pēc visa notikušā nevar atvērt viņam savu sirdi...tik žēl man viņa...
Man baigi patika, ka MH pateica Aleksam, ka viņš ir ļoti labs cilvēks...tas bija tik mīļi...aaa...un vēl patika, kā Paula atņēma Mauras sveicienu
Vēl man prieks, ka Lisetei uzradusies tāda laba draudzene
Un vispār tik daudz jauku un mīļu ainu ar Aleksu un MH un tik jauki, ka Alekss ir ar mieru pagaidīt, kamēr MH būs pilnīgi droša un mīlēs viņu...tik aizkustinoši viss...
un prieks , ka beigās kkā bišķi uzlabojās MH un Rakeles attiecības..vispar nesakašķējās un civilizēti pārmija tos vārdus
jā, es ar par to priecājos
Поделиться630.09.2009 17:57
oooo...cik mīļi, ka Fernando uzdāvināja māsai sunīti
āā.. jāa. man ļoti patika šī aina, kā Katja spēlējas ar suņuku