oj, cravey - tu visu tik skaisti un liriski poētiski saliki vārdos, skaisti.
Es pie sevis dūdoju Brina, Brian, Brina, kag viņam bij jāparādās, bet kad Justins uz ielas parādījās, es dūdoju Justin, Justin, Justin... Dievs, nopietni - man saceļās, kad redzu to pirmo saskatīšanās momentu. Nopietni. Ta mūzika, tas filmējums, tas kadru paātrinājums, pareizās gaismas, migla/tvaiks, kad Justins parādās. Un Brians, kur kā apburts skatās jau tad, kad Justins vel ir dziļi miglā un tik apmēram var redzēt viņa auguma aprises un seju vispār nevar. Nu pilnīgi ideāli.
Par otro sēriju - man dikti patika kā Emts dziedāja bārā. hahaha. Es tā dievinu Emu. Vot čista, ja man jāizvēlas, es no visiem varoņiem savā realitātē gribētu Emu. Mēs noteikti būtu draugi un labi sapratos. Nu vienkārsi Emu nevar nemīlēt. Un kā Maikijs sūdzejās par iekrišanu darba un to iešanu ar°kolēģiem uz straight bar un Ems un Teds katrs par ko savu runaja, un Maikijs nikns, ka viņā neviens neklausās un Ems visu atstāstīja un izradās klausās gan. Man liekas Ems vienjmēr klausās, vienmēr dzirdt un kā viņš uzreiz, lai Maikijs beidz māžoties un neizliekas par to, kas nav. Un ka Ems centās pateikt, kas viņam jamaina, lai nebūtu uzreiz manams, ka viņš gejs Bet viņs grib, lai viņa liesma spoži deg. Un deg jau ar. Mans mīlulītis. Un vispār ideāli kā iepazīstināja viņus visur darbā - visi trīs uz telefona līnijas - nu ideāli. Un pēc tam Brians ar zaļo ābolīti. Un tās lūpas ar ābola sulu, kad viņš iekodās. Bilan, es jūsu apsēstību tik labi sapratu šaja brīdī. hahahahaha. Un nolāpītās lezbietes, kuras Biranam garīgo sabojāja ar to dzīvības apdrošināšanu. Un Maikijs ar kolēģiem un "butt plugue". Es gandrīz no smiekliem nomiru. Šitas man kauč ka atmiņa nebija palicis. Un Justins, kurā pateica, ka Brianam 33 un niknais Brians. Superīgi. Un Deba. Un kā Justins izgāzās - what a freak! hahahahaha. Ja viņš nebūtu tāds Sunshine, es viņam šito nepiedotu, jo Deba is tha best!!!!! Un vispār Maikijs ar Justinu kopā, kad Brians aizlaidās un Teds ar Emetu ar neuzņemās atbildību, bet Maikijs to darīja. Un man patika tā saruna, par spīti tam, ka Maikijs tā centās aizbaidīt Justinu, bet Justins patiešam jau no pirmā mirkļa ir daudz nobriedušāks, neka Maikijs jebkad būs - viņs pateica, ka tu joprojām gaidi, kad tev noies. Nu jā - tas viss atmiņu tēlojums - patiesam Maikijs netiek vaļā no pagātnes un nespēj tik pāri krašam uz Braienu. Un arī tagad lūrot to pašu žurnālu ar Patriku Sveiziju, Deba izjauca un viņš atkal netika pie cumminga. Nabadziņš. Nu nevar Maiku nemīlēt, sakiet ko gribat. Ar visu viņa istabu, ar Captain Astro aizkariņiem. Eh.
Mīlu es qaf līdz sapēm, patiešam. Man ir tā šobrīd, ka... njā. nosarku. Jaiet duša un... If you wanna fuck somebody, fuck yourself and save some money. Es gribu uz qaf juniversu. Nu vismaz savās fantāzijās es to varu atļauties.