Nu ta vēl sīkāk par sēriju. Atkal dievīgais filmējums ar paātrinājumiem, paralēli stāstījumi, gaismas, krāsas, mūzika, ideāli. Pirmoreiz zīmīgi leģendārā frāze Something`s came up. Pilnīgi piekrītu Briana vārdiem par apgraizīšanu. hihihi, komiskais Maikijs tvaikos - es vienkārši tur ķiķināju. Justins un Dafne - lai mēs esam tūkstoškārt nolādētas, ka nogalinājām Dafni LaF. Idešl padoms priekš Džastina, ideāls iegāziens baseinā un ideālais - he`s so old... and so skinny. You can do so much better then that. Un vispār jau pārā tā Briana sejas izteiksme, kad Maikijs parādīja, ka Justins ieradies un tas Leave him alone. He`s alright. He`s kind of sweet. hahaha. Tas izteica visu. Pilnīgi šķita, ka Brians ir atvieglots, ka nav spējis Justinu aizbiedēt un viņš jau atkal tepat vien ir. Un tik daudz humora šajā sērijā - humors it kā ar Emu un to aziātu, bet vispār skumji. Es par Emu reāli pārdzīvoju. Tedijs un Bleiks - nu ziniet, viņos es jūtu pat vairāk ķīmijas kā Maikijam ar Benu - nezinu, kā agrāk nejutu, bet tagad jūtu un - kāpēc pie velna viņiem nebij vairāk ainu seriālā. Viņi ideāli. Un es sapratu, ko man Teodors atgādina - ēzelīti Iā. Brians nabaga Maikju izblamēja Treisijas priekšā - hahahaha. Es nespēju just līdzi Brianam. Man patika Babilonas tolete - uz durvīm rakstīt - no fucking, bet visi ar to vien nodarbojas. Un Maikijs - nu jā - Brians tiešām izturas tā bieži, ka Maikijs var pārprast. Bet te tik ideāli parādīja Maikija un Justina pilnīgo pretstatu Briana acīs - nu nav Briana hard on for Mikey and never will be. Sorry, Mike. Un Justins ideāls - vienkārši - jau rakstīju, bet nebaidos atkārtoties. ak. Ideāli. Un atkal pamanīju to, ko pirmoreiz skatoties nebiju manījusi vai atmiņa nebija palicis - Brians ta pamanīja, ka Justins ir Babilonā un pateica Oh shit. Un bij sajūta, ka viņš speciāli it kā izaicināja Justinu, speciāli izrādījās un savādas tos divus sexīgos studus un Justins ideāli noreaģēja. Nu pilnīgi te parādījās, ka viņi ir viens otra vērti, ka Justins vienīgais visā pasaulē ir gana lielisks, fantastisks, drosmīgs u.c. lai izlauztos cauri Kinnija biezajiem aizsardzības slāņiem. Ideāli vienkārši. Un jau teicu - tās beigas, ko tūbē kādas pārsimts reizes esu skatījusies, kā Brians ar rokām azivāc tos projām un savāc Justinu un tas smaidiņš, viņu abu smaidiņi un Justins ir viņa rokās, kājas ap Briana gurniem un Maikijs, kurš vēro un tajā mirklī arī Maikija sejā ir tāds kā smaids - tas tik zīmīgi. Jo Maikijs, lai arī ar prātu moš nē, bet ar sirdi aptvēra, ka viņam ar Brianu nekad nekas nebūs un ka Justins ir uz palikšanu. Un vispār kā viņi abi ar Emu skatījās, kā Brians tos džekus savāc un prātoja, ko Brians viņiem saka. Un tad šoka - ko gan Justins tur dara? Tiėši tā - viņiem nekad nebūs tik daudz drosmes, lai izaicinātu pašu Brianu. Hahaha. Vai es jau teicu, ka mīlu Justinu? Ja teicu, man nav grūti atkārtoties. ES MīLU JUSTINU...